This version of the page http://artvertep.dp.ua/news/939.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-01-01. The original page over time could change.
«Ірена Карпа, Фома і Віталій Кириченко зустрілись в суді» - Новини - АртВертеп

Вы хотите выйти из системы авторизации Face2Control:

Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Андрей Хорсев
 
Потік Афіші Товари Статті Інформація

Автори / Ірена Карпа / «Ірена Карпа, Фома і Віталій Кириченко зустрілись в суді»

6 вересня в кінопалаці «Україна» відбулась прем’єра фільму «Привид Червоної Ріки». В головній ролі фільма знялись Дональд Сазерленд та Сісі Спейсек. 

Прем’єра одна з багатьох. Може навіть і не варто про це й говорити, але треба відзначити, що саме на цій прем’єрі Фома з групи «Мандри», Віталій Кириченко, вокаліст групи «Нумер482», та Ірена Карпа, письменник і лідер групи «Фактично Самі», судили Привида.

Натурально Фома був суддєю, Віталій — захистом, а Ірена Карпа — звинувателем Привида. Справа в тому, що фільм був знятий за мотивами реальної історії, єдиної офіційно визнаною в світі, коли Привид вбив людину. Батько гвалтував доньку, за це Привид довго висів жахом над родиною і, в решті решт, повільно вбивав батька за тяжкий гріх.

Завдання було не з легких. Судді довго обговорювали факти, а присутні гості в сутінках, які порушувало тільки сяйво від палаючих свічок, здійснювали роль присяжних засідателей. Два білих привида вибивали з барабанів потойбічні звуки до тих пір, поки нарід за всими правилами не викликав Привида Червоної Ріки. Рішення суду було безпристрасним і одностайним, і всі присутні вирушили до залу, щоб передивитись всі деталі історії, викладеної в цьому фільмі.  

Сила — в знаннях, тому той, хто знає історію, не буде повторювати помилки інших людей. Тобто цей фільм можна охарактеризувати як повчальний, страшний фільм, але не позбавлений гумору.

Фільм став прешою ластівкою нової компанії-кінопрокатчика «Royal Video», в планах якої ще 15 фільмів. До кінця року на екранах країни побачать світ ще фільми — «Зграя» (від творців фільма «Крик»), «Жорстокі люди», «Сліпий за кермом», «Грифин і Фенікс».

Гулик Андрій

 

Додав Art-Vertep 08 вересня 2006

 
Коментувати