Єралаш
Дитячий гумористичний журнал
"Мальчишки и девчёнки, а также их родители!

Веселые истории увидеть не хотите ли?" –

ці слова зрозумілі кільком поколінням без перекладу.

Команда дитячого гумористичного журналу "Єралаш" ось уже понад чверть століття додає хорошого настрою не лише своїм маленьким глядачам та їхнім батькам, але й бабусям, дідусям, тітонькам та дядечкам.

Змінилися часи, піонери та жовтенята стали історією – проте кумедні історії з їхнього життя досі цікаво дивитися нинішній малечі. А над реаліями нового життя, в якому плутаються навіть дорослі, посміятися можна з користю...

Відомі актори, дотепні, проте зовсім не злі жарти – все це давно стало своєрідним фірмовим знаком "Єралашу"!!!

Крім буднів, телеканал ТЕТ також пропонує переглянути випуски "Єралашу" у вихідні – о 9.30 та 18.00.


 

 


   
«Дорога передача»
Прем’єра в Україні
У гумористичній програмі «Дорога передача» все буде дуже смішно. Раніше у такому форматі смішили лише на Заході, тож там глядачі вже давно знають, що таке гегі та скетчі. А завдяки прем'єрі "Дорогої передачі" на телеканалі ТЕТ українські глядачі теж зможуть познайомитись із новим форматом гумору, адже автори програми жартуватимуть про наше життя. ...»»

   
«Бла-Бла шоу»
Прем’єра шоу
«Бла-Бла шоу» — нова культура сміху і хорошого настрою, яскравий зразок молодого і напористого телевізійного гумору. Господар передачі — відомий радіоведучий і шоумен Олександр Пряніков. Його заразливий сміх підтримує високий градус програми, тож нудно тут не буде! ...»»

   
«Сміх без правил»
Прем’єра шоу
«Сміх без правил» – це змагання у дотепності для тих, хто хоче спробувати себе в жанрі стенд-ап камеді, адже кожен може заповнити анкету і прийти на кастинг програми. Ведуть «Сміх без правил» резидент Comedy Club Павло «Сніжок» Воля і найвідоміший російський гладіатор Володимир "Динаміт" Турчинський. ...»»

   
Наступний
Шоу анекдотів з Романом Трахтенбергом
«Добре сміється той, хто сміється наступним!» – такий девіз цього шоу. ...»»

   
У темряві
Ігрове шоу з Оскаром Кучерою і Авророю
Боїшся темряви? Вибивай клин клином - проживи у темряві півгодини під гучний регіт глядачів під чуйним наглядом ведучих. ...»»

© 2004..05 ЗАТ Телекомпанiя ТЕТ
Уci права захищенi. При використаннi матерiалiв з даного сайту посилання на tet.tv обов’язкове.