Ключі від форту Буайар
Прем’єра в Україні
Вас ваблять таємниці і хитромудрі загадки? Любите дух азарту і командної боротьби? Мрієте знайти казковий скарб? Саме для вас телеканал „ТЕТ” розпочинає показ знаменитого французького ігрового шоу "Ключі від форту Буайяр".

Вже сімнадцять років глядачі всього світу затамувавши подих розгадують задачки старого батечка Фура і стежать за карколомними випробуваннями, що змушують не одну команду гравців попітніти у спробах дістати якомога більше ключів від скарбниці старовинного французького форту Буайяр. Охочим кинути виклик мешканцям похмурого форту буде нелегко, адже у заплутаних лабіринтах фортеці доведеться демонструвати силу, витривалість, кмітливість і, звісно, ерудицію. Аби отримати заповітний ключ, гравцям доведеться підніматись слизькими стінами, складати кам’яні пазли, шукати ключі у кімнатах жаху і банках з мишами та комахами, блукати вогкими підземеллями і навіть боротися у багнюці. І все це – поки не перетече вода у водяному годиннику – клепсидрі.

Завдяки напруженому сюжету та невичерпній фантазії своїх творців „Форт Буайяр” не лише залишається одним з найбільш популярних ігрових шоу у світі, але й щороку завойовує серця нових прихильників.

Змiст попереднiх програм
23.12.2007
Сьогоднішня гра обіцяє бути дуже цікавою, адже команда об’єднує чемпіона з боксу, акторку, пожежника, топ-модель та директора відомого ресторану. А всі разом вони уособлюють шарм, щедрість і суперництво.

Перше завдання – і перший ключ. Проте після наступних завдань, найскладніші з яких – видертись канатом, що постійно обертається, знайти ключ під стелею, пересипати сіль з одного ковша до іншого та знайти ключ у горщиках невідомо з чим, – один з учасників опинився у в’язниці. Та гравці змогли зібратись з духом і отримати потрібні ключі...

16.12.2007
Про форт Буайар існує безліч дивних легенд: начебто його побудовано на кладовищі кораблів, а чаклуну Фура насправді понад три тисячі років. До того ж, ходять чутки, що у форті мешкають тисячі пацюків, а гравцям, які хочуть здобути скарби Буайару, потрібно пройти надзвичайно складні випробування. Втім, останнє – чистісінька правда. І переконатись у цьому можна просто зараз.

Сьогоднішня команда учасників складається з відомих співаків, акторів, спортсменів та аніматорів. І хоч їхня гра розпочалась не надто вдало (бігова доріжка та гра в хрестики-нулики ніяк не підкорялись учасникам), однак завершилась блискуче. Без жодної жертви вони відгадали слово та отримали за це багатий врожай.

09.12.2007
Аби брати участь у «Форті Буайяр», слід мати добру дозу відваги й хорошу дозу гумору. У сьогоднішніх учасників з гумором все гаразд, адже більшість з них – комедіанти. А от відвагу їм доведеться демонструвати протягом усієї гри.

А вона розпочалась напрочуд вдало: перше випробування – і вже перший ключ. Однак далі справи пішли трохи гірше, тож гравці ніяк не могли протриматись на треку, знімаючи відра з водою, що висять над головою, не вдалось їм і пересипати сіль з одного ковша до іншого, а також пролізти здоровенними циліндрами. Та це не завадило учасникам отримати необхідних сім ключів, швидко відгадати кодове слово та виграти чималу суму грошей, яка піде на потреби дітей організації «Діти світу».


 

 


 
Новорічні розваги на телеканалі ТЕТ
До новорічних свят телеканал ТЕТ приготував своїм глядачам цікаві й веселі сюрпризи. У святковому коктейлі будуть і незмінні новорічні тости, і жарти, і танці, і багато інших святкових несподіванок. ...»»

      
Шоу Оксани Марченко
Прем’єра шоу
В ефірі ТЕТу Оксана Марченко презентує глядачам нове ток-шоу «Шоу Оксани Марченко», присвячене темам, які хвилюють жіночу аудиторію незалежно від віку, освіти та соціального статусу. ...»»

   
Холостяк
Прем’єра в Україні
На що здатна жінка аби привернути увагу чоловіка? А якщо цей чоловік багатий, розумний, кмітливий одинак та до того ж цілеспрямовано шукає подругу? Ну а як бути, коли він має слабкість до жіночих принад, а серед ваших суперниць у боротьбі за серця обранця неабиякі спокусниці, стерва та серцеїдки? ...»»

      
Поїхали!
Вся правда про гастролі
Якщо ви мріяли хоча б одним оком зазирнути за лаштунки гастрольного життя зірок шоу-бізнесу, то не забудьте увімкнути телевізор у вівторок та неділю. Адже саме у програмі "Поїхали" ви зможете побачити усю правду про життя артистів на гастролях та дізнаєтесь усі новини про гастрольні виступи зірок шоу-бізнесу. ...»»

      
Дивись, хто прийшов!
Інтерв’ю з зірками. Ведуча Наталя Симоніна
П’ять разів на тиждень у студію до Наталі приходять зірки шоу-бізнесу, актори, бізнесмени, художники, політики, спортсмени, митці, – люди, думка, життєвий досвід, професійні й особисті досягнення котрих цікаві багатьом глядачам. ...»»

   
Правила зйому
Ведучі Геннадій Бачинський та Сергій Стіллавін
Бачинський, Стіллавін і професіонали-спокусники вчать звичайних хлопців, як потрібно правильно знайомитись з дівчатами. ...»»

      
Дивись!
Ведучі Мартіна Лук’янченко та Іван Корнієнко
Щодня глядачі ТЕТу можуть бачити своїх кумирів, чути історії їхнього життя, довідатись про таємниці успіху чи кулінарні вподобання. ...»»

      
Звана вечеря
Прем’єра в Україні
Кулінарне реаліті-шоу, герої якого мають виявити дива гостинності, щоб отримати приз. ...»»

   
Калейдоскоп дикої природи
Прем’єра
Прем’єра нової пізнавальної програми для дітей і дорослих «Калейдоскоп дикої природи», виробництва харківської продакшин студії «Приват-ТВ». ...»»

   
Випробування вірності
Детективно-любовне шоу
Кохання й вірність, ревнощі й зрада змішались у шоу «Випробування вірності». ...»»

      
Ціна кохання
Ведуча Юліана Шахова
Реальні історії, справжні учасники, щирі почуття у кримінальній програмі, де ціну кохання визначає жінка. ...»»

   
Напросилися!
Шоу про раптові візити до знаменитостей
Хочете в гості до своєї улюбленої зірки? Рушайте за знімальною групою, що напросилась до чергової знаменитості, і радо візьме глядачів із собою. ...»»

      
Фактор страху
Екстремальне реаліті-шоу, США
Уявіть світ, у якому ваші найжахливіші страхи стають реальністю. ...»»

      
Заборонена зона
Ведучий Михайло Пореченков
Для програми «Заборонена зона» немає таємниць, які неможливо розкрити. Немає людей, яких неможливо знайти. Немає безвихідних ситуацій, які не можна вирішити й допомогти. «Заборонена Зона» вторгається у ваше життя, щоб змінити його на краще. ...»»

   
Окна
Ведучий Дмитро Нагієв
Популярність ток-шоу “Окна” – за словами багатьох експертів, найнеоднозначнішої і найскандальнішої програми в сучасному телевізійному просторі – є просто фантастичною. Автори шоу декларують: немає проблем в особистому житті, про які незручно розповідати. ...»»

© 2004..05 ЗАТ Телекомпанiя ТЕТ
Уci права захищенi. При використаннi матерiалiв з даного сайту посилання на tet.tv обов’язкове.