VJ Ярік
Вівторок
Він – ніч максимального музичного тиску. Він – пік зіркових скандалів ядерної температури. Він – такт шаленого пульсу новин. Ві-джей Ярік – універсальний рецепт проти нічної нудьги.

З понеділка на вівторок в ефірі ТЕТу – ніч справжнього лицедійства. Адже господарем цієї ночі є актор Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка Ярослав Гуревич або просто ві-джей Ярік.

Актором Ярослав став випадково. З будівництва, де тягав візок з цементом – до Дніпропетровського театрального училища. Обрав лицедійство через парі вартістю кілька пляшок коньяку й пиво на додачу. Перша роль – це була роль коров’ячої дупи. На міській ялинці Дніпропетровська. «От такий костюм. Ми залізли. Хлопець був головою цієї корови, а я був дупою корови. Оце перша роль», – згадує Ярослав.

На сцені він – герой індійського епосу «Шякунтала», «Енеїди» Івана Котляревського чи «Тев’є-Тевеля» Шолом-Алейхема. В ефірі ТЕТу – веселий, яскравий, емоційний ві-джей, любитель «Сайпрес Хілл», дівчат і трави… не газонної. Утім, телеглядачам Ярослав вже знайомий зйомками в телешоу «Сорочинський ярмарок» та «Королева безноколонки – 2», серіалах, кліпах, рекламних роликах.


 

 


   
СЕМЕРО VJ
Розважальний проект телеканалу ТЕТ
П’ять з половиною годин української та зарубіжної музики і новин щоночі. Семеро абсолютно різних ві-джеїв, по одному на кожен день тижня. ...»»

 
СЬОМЕ НЕБО
Хіт-парад
Щоночі в рамках проекту «Семеро VJ» кожен ві-джей представляє власний, складений на свій смак, хіт-парад «Сьоме небо». Тож, композиція, що в понеділок була на першому місці, у вівторок може взагалі «пролетіти» повз ефір. ...»»

 
СІМ НОВИН
Інформаційно-розважальна програма
Щогодини, з першої ночі до пів на сьому ранку, в рамках проекту «Семеро VJ» виходять 12-хвилинні випуски новин. ...»»

 
СПОРТИВНІ НОВИНИ
Інформаційно-розважальна програма
Щогодини в рамках проекту «Семеро VJ» виходять випуски, що знайомлять глядачів з сімома найцікавішими новинами, пов’язаними зі світом спорту. ...»»

 
VJ Чуковський
Понеділок
Гарячий подих нічних пляжів Балі та Сингапуру. Палаючий темперамент ямайського реггі. Вибуховий коктейль латиноамериканських танців. Ві-джей Чуковський – мачо нічного понеділка. ...»»

 
VJ Molokanova
Середа
Вона змусить ваші серця битися у ритмі хіп-хопу. Вона прикрасить своєю свіжістю легку поп-музику. Вона розбудить вашу уяву в хвилях старого доброго року. Ві-джей Молоканова. Ваша муза в безмежному музичному космосі. ...»»

 
VJ Кукуюк
П’ятниця
Шалена ніч з ексцентричним ві-джеєм. Гарячі маршрути з відривом «по повній». Круті новини спорту та вищий пілотаж гумору. Ві-джей Кукуюк – штормовий драйв темпераменту, п’ятничний вибух на музичній фабриці. ...»»

 
VJ Kalina
Субота
Вона любить українську музику й спів, гаптує бісером і їздить верхи. Вона – автентична українська дівчина з Черкас – ві-джей Kalina. Динамічна й сучасна, розкута й непередбачувана. Вона – ваша субота до світанку. ...»»

 
VJ Лана
Неділя
Вона зарядить тебе духом екстриму. Вона допоможе тобі отримати дозу адреналіну. Вона проведе з тобою найактивнішу ніч у твоєму житті. Ві-джей Лана – ваша неділя з новими знайомствами і танцями до світанку. ...»»

© 2004..05 ЗАТ Телекомпанiя ТЕТ
Уci права захищенi. При використаннi матерiалiв з даного сайту посилання на tet.tv обов’язкове.