This version of the page http://artvertep.dp.ua/news/930.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-30. The original page over time could change.
Музична частина Фестивалю «День Незалежності з Махном» (м. Гуляйполе). Фото-звіт - Новини - АртВертеп

Вы хотите выйти из системы авторизации Face2Control:

Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Art-Vertep
 
Потік Інформація

Автори / Фестиваль День Незалежності з Махном / Музична частина Фестивалю «День Незалежності з Махном» (м. Гуляйполе). Фото-звіт

Напевно, більшість відвідувачів фестивалю на акцію привабили саме обіцяні гурти. Тут і справді було чим поживитися мелоукроману: і легендарні «Півні» та «Кому вниз», і широко популярні нині «Перкалаба», «Вася-клаб» та «От вінта», й інші команди, з меншою відомістю, але солідним рівнем, як-от харківська «Ойра» або наш рідний всюдисущий «Вертеп». Треба сказати чесно, що ця частина фестивалю й удалася організаторам найкраще.

Звук, звісно, був так собі. Всі звучали однаково агресивними металістами, й не було на те ради. Проте публіка не скаржилася. І чого б їй, справді, носом крутити: попри відсутність (або, в найкращому випадку, сумнівну присутність) себе в моніторах, всі виконавці виклалися на повну. Включно із «Васею», який дисципліновано не забував нагадати звукачам про проблеми з моніторами після кожної зіграної пісні. Причому голосом закінченого сноба, заштовханого в переповнений пролетарями тролейбус. Тож танцям і вихилясам не було стриму. Навіть у VIP-секторі пил стояв стовпом, розколошмачений невтомними мештами солідних письменників, журналістів та співорганізаторів.

А ще запізнилися «Кому вниз». Та нас, запеклих фанатів «Вертепу», це не засмутило, бо саме хлопцям довелося тягти час і лабати до посиніння :) Тож всі лишилися задоволені.

Звісно, на розігріві прозвучало чимало прохідняку, але під вечір, під пиво… Все було чьотко. Дай боже, і за наступним разом буде не гірше.

Вікторія Наріжна

Фото Олександра Кузьмюка

 

Додав Art-Vertep 29 серпня 2006

Про автора

Музично-літературний андеґраундовий фестиваль

 

Коментарi

29 серпня 2006
Я

Перший нах! :)

30 серпня 2006
Чорний прапор

Привіт всім козакам та козачкам! Фест сподобався.Не все мабуть вийшло,але я так розумію що це тільки початок,тому бажаю великих успіхів у майбутньому. Що дуже не сподобалося так це виступ - "ментовських оркестрантів"!Навіщо вони були там? Що це було - незрозумілий прикол,чи невеселий жарт,чи чорний гумор - не зрозуміло!Тим більш неприємно вразило те що МВС взагалі спонсорує та організовує цей фест,що надруковано у програмці цього фесту... Це вже як кажуть повний аут... Хотілося би запитати організаторів цього концерту - чи то МВС відмиває гроші через те,чи то незнайшлося нормальних спонсорів в Україні,чи Луценко захоплюється Махном,чи так їм легше провести перепис "неблагонадійних",чи це просто діє лозунг -"міліція з народом",чи новий лозунг "Анархія - мать правопарядку!",чи що це взагалі таке було та як його сприймати взагалі то??? Може наступного разу буде виступати хор та "сводный ансамбль песни и пляски" ОМОНу та Беркуту з веселою джигітовкою "дерьмократизоторами" у натовпі та урочистим викручуванням рук???

30 серпня 2006
арахна

класно та від душі описано та класні фотки . порадів шо нарешті у інеті вицепив отут фотки вокаліста та басиста групи Арахнофобії , а то блін містика якась їх зображень ніде немає ... ги . дякую.

31 серпня 2006
Чех

Прапору: Нєа.. Ти не правий. З оркестром дуже прикольно було. Це Доній приколовся, щоби мєнти перед босотю виступали :) Плюс їх ще бочки перебували. Це був кул! Шкода , що Драча не було. Це ж повний звіздець би був-Драч і Подя разом! Повна анархія!

01 вересня 2006
bozhidar

Було б непогано завести вам слайд-шоу, тому що відкривати все ці світлины одна за одною дратує, а також зробіть буласка підписи, хто є де, тому що деяких дізнався (Середу, Лірника Сашка, От Вінта, Перкалабу, вас "вертеповців"), а інших ні, наприклад де є "Арахнофобія"? Фотки добрі - дякую, тілько що там справді так мало слухачів було, чи вони всі від ментовського оркестру втікли?

01 вересня 2006
Зенон

У феста спонсор містецька агенція під назвою - МВС художній керівник Луценко.Любий каприз за гроші податкоплатників...

02 вересня 2006
потяг

фіглі гнать, всьо кльово, анархія і є анархія, рагулів і в столицях вистачає, тому що взяти з гуляйпільців (і хто звернув увагу на те що вони говорять на 90 % непоганою українською, майже літературною!:) ), а те що держслужби виступили спонсорами (перекладаю - дали бабло для того щоб ми всі повоняли після фесту на якому все вищесказано було), так це ж тичача плюсів: ми всі побачили східне українське село, з офігєзними легендами та історією, місцеві за ціж бабки підлампічили стадіон, побілили дерева, поприбирали трохи сміття (вперше з часів батьки), поремонтували електричні ліхтарі - браво людям-організаторам хто прохірячив таку купу роботи для того щоб День Незаленості там відбувся!

03 вересня 2006
NeverMND

А что состав поменялся? Как же вы теперь будете без хужественного руководителя Сергея Супруна???

03 вересня 2006

так, склад змінився, на момент "Гуляй-поля" і наступного "Мазепи фесту" "Вертеп" виглядає так: Бондаренко Олексій — вокал, акустична гітара, губна гармошка Бондар Оксана — вокал Бугай Федір — вокал, баян Константінов Микола — барабани Сосницький Олексій — бас-гітара; Влад Лисан - скрипка Андрій Семенов - саксофон, кларнет Хом’як Тимофій — спів, дурілко-дуділки відповідь на друге питання запитай у слухачів, а взагалі - час покаже!:)

07 вересня 2006
чача

bozhidar , пишу вдруге ,бо лінки щось одразу не пройшли . у першому стовпчику згори до низу 3-тє фото - то вокаліст . а у третьому стовпчику згори 1-ша фотка - то басист .

05 жовтня 2006
Остання Барикада

Увага! Увага! Увага! До всіх фотографів-професіоналів, фотографів-аматорів, папарацці, мамарацці, вуайерістів і простих учасників фестивалю «День незалежності з Махном». Організатор фестивалю «День Незалежності з Махном» Мистецьке об’єднання «Остання барикада» готує до друку фотоальбом, присвячений фестивалю. У книзі знайдуть своє гідне місце всі учасники акції: літератори, музики, організатори, а також журналісти, махновці, патріоти, панки і решта глядачів, слухачів та обивателів. В книзі також належним чином буде представлена творчість учасників, отже це буде своєрідна антологія сучасної української «махновської» літератури. Мистецьке об’єднання «Остання барикада» звертається до всіх, хто фотографував на фестивалі, з пропозицією взяти участь у спільному творенні книги. Присилайте свої фото на ел. адресу: eugenika82@mail.ru Зв’язуєтеся з оргкомітетом по телефону: 80672739560, 2530240 або по імейлу: eugenika82@mail.ru (контактна особа: Євгенія) Ваші фото прикрасять альбом! Залишить в історії фото ваших улюбленців! Більше фото, хороших і різних! А наступного року зустрінемося знову на фестивалі «День Незалежності з Махном»!

Коментувати