This version of the page http://artvertep.dp.ua/news/1094.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-30. The original page over time could change.
У Станіславі колядувала вся Україна (Фотозвіт з Всеукраїнського фестивалю вертепів «Карпатія») - Новини - АртВертеп

Вы хотите выйти из системы авторизации Face2Control:

Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

ceny_bab
Олександр Кузьмюк
 

Афіши

12 СІЧНЯ

Сольний концерт гурту Вертеп

Сольний концерт дніпропетровського гурту

MP3

Гуррт Мандрівних Дяків Вертеп Колядою (2006 р.) 5.23 Mb
Гуррт Мандрівних Дяків Вертеп Відьма (2006 р.) 5.18 Mb
Гуррт Мандрівних Дяків Вертеп Ключ (2006) 4.68 Mb
Гуррт Мандрівних Дяків Вертеп Тернопіль (звичайна лірична пісня) (2004 р.) 3.43 Mb
Гуррт Мандрівних Дяків Вертеп Ґіта (2003 р.) 7.76 Mb
Гуррт Мандрівних Дяків Вертеп Пес (2001) 6.01 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Статті Інформація

Автори / Гуррт Мандрівних Дяків Вертеп / У Станіславі колядувала вся Україна (Фотозвіт з Всеукраїнського фестивалю вертепів «Карпатія»)

14 січня у Станіславі (Івано-Франківську) колядувала вся Україна: найкращі українські вертепи з Івано-Франківська, Києва, Львова, Донецька, Херсона, Рівного, Тернополя співали й декламували на площі Ринок під будинком Ратуші на тій самій сцені, з якої зверталася до українців своїми політичними (але ж і мистецькими!) голосами Помаранчева Революція на Майдані Незалежності у Києві.

На фестиваль приїхали абсолютно різні вертепи: від дитячих, дзвінких і чистих, з піснями про подвиг матері і про Святеє Дитятко, до брудно заполітизованих і не стільки різдвяних, скільки злободенних.

Але переміг усе-таки настрій свята — світлого, п’янкого, українського. Виступ ГМД «Вертеп» і львівського «Плачу Єремії» додав чогось іншого — погляду у майбутнє, напевне. Це такий унікальний і ідеальний стан: серцем у традиціях, розумом — у майбутньому.

Фото Олександра Кузьмюка

 

Додав Art-Vertep 18 січня 2007

Про автора

Поєднання world-music з українськими мотивами – це вибухова суміш, безпрограшна комбінація, а у виконанні вертепівців все це виглядає дуже яскраво, смачно і драйвово.

 

Коментарi

18 січня 2007
Nusya

http://justus.com.ua/articles/4505.html - детальніше та політизованіше

19 січня 2007
Гектор

Ги-ги.А текстик з Юстаса передерли. Ай, як некрасиво. Плагіатик... Тільки викинули Самооборону та Барикаду. Мабуть Луценка та Донія не любите? :)

19 січня 2007
Nusya

Пане Гекторе, а Юстус наші партнери ;)

23 січня 2007
Ксеня

Та мабуть не люблять..а журналісту з Юстасу треба бути уважнішим. і якщо писати постфактум статті, то як мінімум треба бути присутнім на події. Бо теза "до брудно заполітизованих і не стільки різдвяних, скільки злободенних." - абсолютно не відповідає дійсності, говорю як організатор, який був постійно на місці дійства. Так само про учасників "Самооборонного вертепу", не було там Б.Жолдака. М.Вересня (він був тільки присутнім), Стецькива також не було. а от Андрій Кокатюха був:) Скоро перед тим як читати інформацію на сайті, я добре подумаю чи можна їй довіряти:)

23 січня 2007
KARPYNETS

Так, журналістам довіряти не можна. Але слід поважати особисту думку кожного. Я не вважаю себе таким, що може говорити об"єктивно. Тому вважайте автора цієї короткої довідки людиною, що побувала на фестивалі вертепів і висловила своє особисте враження. Пані Ксеню, а ви читали афішу фестивалю? Бо саме з неї ми, брехливі журналісти Юстусу, взяли список учасників.

23 січня 2007

Читала і не один раз. Але в останній момент ці люди не змогли приїхати от і все. і якби Ви дивилися цей вертеп, то помітили б це. На цьому думаю продовжувати дискусію не варто. паринаймі в мене немає бажання тут з кимось з"ясовувати стосунки.

23 січня 2007
KARPYNETS

Правильно, не будемо з"ясовувати стосунки. Сподіваюся, ви не образилися. Дякую за фестиваль і успіхів вам.

23 січня 2007
Ксеня

Звичайно ні:) Тим паче я забила Вам стрілку в Києві:) так що начувайтесь:))

Коментувати