This version of the page http://artvertep.dp.ua/authors/173 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-30. The original page over time could change.
Любко Дереш - Автори - АртВертеп

Вы хотите выйти из системы авторизации Face2Control:

Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Тетяна Дігай
 

Любко Дереш

На початку нового тисячоліття у в’яло текучому сучукрлітпроцесі сталася помітна подія, привід для дискусій, як мінімум, на кілька років наперед. Привід на ім’я Любко Дереш. 

 
 
Потік Афіші Товари Статті Інформація

Червоні скорпіони кайфу

Міні-передмова від автора попереджає читача (всяко може бути!), що «цей твір не можна вважати ані художнім, ані терапевтичним – жодної з таких цінностей до нього не закладалося». Овва! А що закладалося, які цінності? Пошукаємо! <

Додав markiza 19 листопада 2007

 

«У фінансовому сенсі я – «бруднокровка»

Cьогодні 23-річний випускник економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка (спеціальність «Облік та аудит») живе з власних літературних трудів, дивує зрілістю текстів та суджень.

Додав Art-Vertep 09 листопада 2007

 

З усіма звинуваченнями у бік моїх творів погоджуюсь: вони саме такі

Завітавши у гості до «Телекритики», Любко Дереш – письменник, публіцист, а також, як виявилось, майбутній головний редактор журналу «Кофе с молоком», - чемно відмовився надиктовувати відповіді на запитання чату і сів за клавіатуру сам.

Додав Art-Vertep 26 жовтня 2007

 

Важка артилерія, або Вдаримо єдиним фронтом по східному безкультур’ю

Отож, закінчився один із найцікавіших та найсуперечливіших літературних експериментів останнього часу: Юрій Андрухович, Любко Дереш та Сергій Жадан проїхали із презентацією спільної книжки містами Лівобережної України. Тур так і називався – «Лівий берег.

Додав Art-Vertep 18 жовтня 2007

 

«Трициліндровий двигун любові» замість «Дороги до Щастя». Тур Лівобережжям розпочато

Від мандрівки письменники не очікують якихось глобальних переворотів свідомості публіки чи об’єднання берегів України. Насамперед ідеться не про це, а про те, щоб показати значній частині країні живих і цікавих письменників

Додав Art-Vertep 08 жовтня 2007

 

Проект «ЛІВИЙ БЕРЕГ»

Юрій Андрухович, Любко Дереш, Сергій Жадан, Олександр Красовицький (Видавництво «Фоліо») та Олег Шпільман (Книжковий клуб «Клуб сімейного дозвілля») презентують проект «ЛІВИЙ БЕРЕГ». Безпрецедентний тур трьох провідних українських авторів.

Додав Art-Vertep 04 жовтня 2007

 

Презентація спільного проекту Ю.Андруховича, С.Жадана та Л.Дереша

08 ЖОВТНЯ 19:00

м. Дніпропетровськ, Палац дітей та юнацтва, наб. Перемоги, 5

Три найпопулярніших сучасних автори під однією обкладинкою! Презентація книги „Триціліндровий двигун любові” від Юрія Андруховича, Сергія Жадана та Любка Дереша за участі авторів.

Додав Art-Vertep 01 жовтня 2007

 

Любко Дереш три тижні жив у юрті. Він написав про кішку Миколи Гоголя

На Форумі видавців у Львові 23-річний письменник Любко Дереш презентує книжку для дітей «Дивні дні Гані Грак». У жовтні видавництво «Фоліо» планує вихід збірки есеїв Любка Дереша, Юрія Андруховича та Сергія Жадана.

Додав Art-Vertep 21 вересня 2007

 

Любко Дереш, Стівен Кінг і мандрівний молочай

З Дерешем ми зустрілися біля «Смачної плітки», але пліткувати вирішили не в задушливому та прокуреному підвальчику, а неспішно чалапаючи львівськими вуличками.

Додав Art-Vertep 22 вересня 2006

 
Ctrl 1 2 Ctrl