Номер 065 за 11.04.2007
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Чи є для вас Новий рік найприємнішим (найбажанішим) святом?
Так
Ні, для мене на першому місці - інше свято
На першому місці для мене Різдво
Важко сказати
     

Сотні мільйонів — для «Регіонів»
Урядова коаліція серйозно готується до виборів: із казначейського рахунку вже вкрадено 700 мільйонів гривень

«Антикризова» коаліція, схоже, не сумнівається, що правити їй у країні залишилося недовго. І тому кожен новий день намагається використати з максимальною для себе користю. Оскільки для уряду Віктора Януковича «дерибан» державних грошей завжди був і залишається головним напрямом діяльності, нині ми стаємо свідками нових і нових схем, як можна «викачати» кошти з державної кишені.


«Священна війна» розв'язана
Сьогодні Конституційний Суд почне вивчати президентський указ про розпуск Ради. А вчора п'ятеро суддiв поскаржилися на тиск з боку Януковича
Наталія ЛЕБІДЬ   

Учора під стінами Конституційного Суду коаліціанти співали «Вставай, страна огромная...». Сьогодні Суд почне спiвати осанну чи анафему указу Ющенка про розпуск парламенту. Принаймні дасть старт розгляду цього питання. А далі — буде видно. Учора противники президентської лінії нагадували суддям: на кону — не тільки Україна, а й можливість війни між сходом та заходом, воістину «народної війни».


Синьо-червоні крашанки
Кореспондент «УМ» став свідком того, як відзначали Благовіщення й Великдень прихильники коаліції на київських площах і в наметових містечках
Дмитро ЛИХОВІЙ   

Як і всі порядні християни, журналістське подружжя з відділу політики «УМ» почало суботу в церкві Різдва Христового УПЦ КП, що на Поштовій площі. Картина нагадувала 1917 рік, чесне слово: поки панотець правив службу з нагоди свята Благовіщення, за вікнами храму колонами марширували політично активні громадяни під червоними, ба навіть суто радянськими й УРСРівськими прапорами. Саме звідти, з Подолу, піднімалися на черговий мітинг коаліції прихильники КПУ.


Козаки з хутора Кличків
Кореспондент «УМ» побував у селі, звідки бере початок рід відомих українських боксерів
Людмила НІКІТЕНКО   

У центрі села Вільшани Городищенського району Черкаської області стоїть добротна хата з невеличким ганком. Власником цього будинку з «фортечними» стінами — товщиною в метр — був колись заможний єврей. Пізніше, коли до влади прийшли більшовики, хату забрали енкаведисти. Потім у цій оселі містилася сільська рада, а тепер тут селяни обладнали світлицю, в чотирьох кімнатах якої розмістилися музей села та експозиція, присвячена родині українських боксерів Кличків.


РОЗДIЛИ
Політінформація
ІнФорУМ
Регіони
Спеціальний репортаж
Економіка
Освіта
Людина
Мандрівки
Спорт
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода на найближчі дні в Києві, Львові, Донецьку, Полтаві, Сумах, Сімферополі, Одесі, Рівному, Вінниці, Хмельниць-кому, Дніпропетров-ську, Кіровограді, Ужгороді, Запоріжжі, Харкові, Луцьку, Херсоні, Івано-Фран-ківську, Миколаєві, Житомирі, та інших містах України...
КУРСИ ВАЛЮТ

28 грудня, пт (НБУ)
1$ = 5,0500 грн.,
1Є = 7,3305 грн.,
1 RUR (рос. руб.) = 0,2049 грн.

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ
КОНКУРС МАЛЮНКУ: "Дитячий малюнок і любов об'єднають Україну" (24.02.07)
  На нашому сайті можна подивитися усі роботи, які надійшли на конкурс «Дитячий малюнок і любов об'єднають Україну». У конкурсі беруть участь ті, хто передплатив "УМ" на цей рік. На квитанції повинен бути і поштовий штемпель. Знайомтеся з малюнками конкурсантів (за посиланнями).

Новий уряд - новий Президент - мають бути й нові анекдоти. Сподіваємося, вони з'являться в цьому розділі. Закликаємо "сторожових псів демократії" та інших небайдужих до роботи. (17.02.05)
 

У цьому розділі зібрано україномовні анекдоти про Януковича (пов'язані з минулими виборами). (01.10.04)