Номер 043 за 07.03.2007
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Чи є для вас Новий рік найприємнішим (найбажанішим) святом?
Так
Ні, для мене на першому місці - інше свято
На першому місці для мене Різдво
Важко сказати
     

Свято, панни! Вам — тюльпани
З нагоди жіночого дня 8 Березня варто сказати жінкам усі належні їм по праву найкращі слова, не сказані в інші дні. А головне — «не словом, а ділом»...


Донбас страйкує від гніту «регіоналів»
На Луганщині бунтує цілий завод, а на Донеччині гірники відмовилися підніматися із забою
Михайло БУБЛИК   Павло КУЩ   

Якось не складається економічне співробітництво між «донецькими» та «луганськими» на території останніх. І не те, щоб раніше не було між двома угрупованнями розборок, однак раніше (тобто в ті часи, коли Олександр Єфремов і Віктор Тихонов намагалися створювати плацдарми для захисту своїх бізнесових інтересів у Києві, зокрема й «луганську» фракцію ім. М. Гапочки в парламенті) вони проходили в основному під ковдрою. А тепер, коли вони злилися з Партією регіонів в обмін на депутатство — про утиски «донецьких» заволала навіть Луганська обласна рада. Де зі 120 депутатських місць рівно сотня належить ПРУ.


Чорний переділ
Злочиннi угруповання за сприяння мiсцевої влади та правоохоронцiв прибирають до рук найбiльшi вiтчизнянi пiдприємства
Юрій ПАТИКІВСЬКИЙ   

Нині в Україні відбувається черговий перерозподіл власності — «бої без правил» за майно і дуже великі гроші. Останні гучні економічні скандали в Україні змусили більшість із нас згадати події п'ятнадцятирічної давності, коли новопроголошена країна стрімко пірнула у каламутні води приватизації. Тоді спільне майно зуміли поділити між собою найспритніші, найхитріші, найвигадливіші співвітчизники — представники влади та бізнесу.
Тепер, коли через конфлікти між гілками влади держава трохи ослабила свої позиції, майно почали перерозподіляти ще раз. Роблять це непублічні люди у чорних масках під дбайливою охороною міліції, суду, часто не намагаючись придати дійству хоча би вигляд законності. На кону стоять мільярди — і долі сотень тисяч людей.


Передмова до жорсткої боротьби з «кришталевим підборіддям»
Напередодні захисту титулу чемпіона світу Кличко-молодший узяв участь у прес-конференції
Андрій ФОМЕНКО   

Усього через три дні, 10 березня, українець Володимир Кличко проведе свій 51-й бій на професіональному ринзі. У протистоянні з американцем Реєм Остіном у німецькому місті Мангейм наш співвітчизник захищатиме титул чемпіона світу за двома версіями — більш престижною IBF і мало популярною IBО. У понеділок у місті Гайдельберг відбулася передматчева зустріч боксерів із представниками мас-медіа.


РОЗДIЛИ
Політінформація
ІнФорУМ
Економіка
Постаті
Людина
Свято
Культура
Спорт
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода на найближчі дні в Києві, Львові, Донецьку, Полтаві, Сумах, Сімферополі, Одесі, Рівному, Вінниці, Хмельниць-кому, Дніпропетров-ську, Кіровограді, Ужгороді, Запоріжжі, Харкові, Луцьку, Херсоні, Івано-Фран-ківську, Миколаєві, Житомирі, та інших містах України...
КУРСИ ВАЛЮТ

28 грудня, пт (НБУ)
1$ = 5,0500 грн.,
1Є = 7,3305 грн.,
1 RUR (рос. руб.) = 0,2049 грн.

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ
КОНКУРС МАЛЮНКУ: "Дитячий малюнок і любов об'єднають Україну" (24.02.07)
  На нашому сайті можна подивитися усі роботи, які надійшли на конкурс «Дитячий малюнок і любов об'єднають Україну». У конкурсі беруть участь ті, хто передплатив "УМ" на цей рік. На квитанції повинен бути і поштовий штемпель. Знайомтеся з малюнками конкурсантів (за посиланнями).

Новий уряд - новий Президент - мають бути й нові анекдоти. Сподіваємося, вони з'являться в цьому розділі. Закликаємо "сторожових псів демократії" та інших небайдужих до роботи. (17.02.05)
 

У цьому розділі зібрано україномовні анекдоти про Януковича (пов'язані з минулими виборами). (01.10.04)