Номер 109 за 17.06.2006
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Чи є для вас Новий рік найприємнішим (найбажанішим) святом?
Так
Ні, для мене на першому місці - інше свято
На першому місці для мене Різдво
Важко сказати
     

Як на Майданi
рiшуче налаштованi учасники Всеукраїнської народної ради. Вони закликали Вiктора Ющенка взяти всю владу в свої руки
Леся ВОЛОШКА   

Проти України йде війна. І цього разу ворог, якому саме існування такої держави, як Україна, заважає гірше більма в оці, схоже, налаштований на перемогу більш ніж серйозно. Чому саме тепер, коли до влади нібито прийшов нарешті такий довгоочікуваний український Президент, у нашій державі розгорнувся справжній антиукраїнський шабаш, а всі телеканали сусідньої країни, з якою ми так прагнули дружити, що аж вшанували її першим офіційним візитом новообраного гаранта Конституції, зриваючи голос, прямим текстом віщають про те, що Україна - «іспокон вєков» російська територія, що саме існування такої держави на карті світу є «історічєскім нєдоразумєнієм» тощо?


Ірпінь - з головою
Бунтівна активістка Майдану Мирослава Свистович нарешті зайняла посаду міського голови. Поки що без печатки та службового авто
Іван ЛЕОНОВ.   

Складна ситуація з виборами міського голови Ірпіня неодноразово висвітлювалася на сторінках «України молодої». Ще б пак! Адже мешканці невеличкого, але престижного передмістя Києва, два з половиною місяці жили без новообраної влади. Нагадаємо, що на заваді переможцю виборів - відомій «помаранчевій» активістці, керівникові виборчих штабів Ющенка на Приірпінні у 2002-2004 роках Мирославі Свистович - стали місцеві клани з бізнесу та колишньої корумпованої влади.


Обласне багатоголів'я
Президент призначив на Київщину Віру Іванівну, а районний суд поновив попереднього «губернатора»
Данило ІВАНІВ   

До вчорашнього дня в Київської області був один голова - Володимир Майбоженко, той, що після виборів очолив майже всуціль БЮТівську обласну раду. Над представником Блоку Тимошенко не стояв «губернатор», адже півтора місяця тому за поданням Кабміну з цієї посади було звільнено активіста УНП Євгена Жовтяка. І ось учора ситуація змінилася кардинально - голів облдержадміністрації стало аж двоє.


«Чорна діра» над Ніжином
«УМ» побувала в місті, де протягом тижня сталося два резонансних убивства
Олексій ГАЛЧИН   

Минулого тижня Ніжин прощався із вбитим міліцією льотчиком. А через кілька днів - із застреленим депутатом міської ради. Розповідаючи про те, що зараз відбувається у тихому Ніжині, один з місцевих журналістів сказав, що над містом неначе відкрилася чорна діра, яка витягує все добре і світле. Місто неначе «прибите» враженнями від двох жорстоких убивств.


Як я продав права на сценарій Бергману
Досить-таки детективний початок

- Не бійся, - сказав мені довгий, як жульвернівський Паганель, Бенгт і блиснув скельцями багатодіоптрійних окулярів. - Іди, він тобі нічого не зробить. Коли він погодиться - зробиш нам знак із вікна.


Рятувальником треба народитися
Від цих хлопців уже сьогодні залежить чиєсь життя
Лариса САЛІМОНОВИЧ   

На лісовій тренувальній базі Харківського університету цивільного захисту України всі алеї обрамлені сосновими шишками. Місцями курсантська мозаїка сягає вищого пілотажу, і тоді підручний матеріал по обидва боки тінистих доріжок шикується у вигляді геометрично виваженої паралелі.


РОЗДIЛИ
Політінформація
ІнФорУМ
Глас народу
До себе - як у гості
Тема
Кримінал
Наука
Ля-ля-фа
Спорт
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода на найближчі дні в Києві, Львові, Донецьку, Полтаві, Сумах, Сімферополі, Одесі, Рівному, Вінниці, Хмельниць-кому, Дніпропетров-ську, Кіровограді, Ужгороді, Запоріжжі, Харкові, Луцьку, Херсоні, Івано-Фран-ківську, Миколаєві, Житомирі, та інших містах України...
КУРСИ ВАЛЮТ

28 грудня, пт (НБУ)
1$ = 5,0500 грн.,
1Є = 7,3305 грн.,
1 RUR (рос. руб.) = 0,2049 грн.

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ
КОНКУРС МАЛЮНКУ: "Дитячий малюнок і любов об'єднають Україну" (24.02.07)
  На нашому сайті можна подивитися усі роботи, які надійшли на конкурс «Дитячий малюнок і любов об'єднають Україну». У конкурсі беруть участь ті, хто передплатив "УМ" на цей рік. На квитанції повинен бути і поштовий штемпель. Знайомтеся з малюнками конкурсантів (за посиланнями).

Новий уряд - новий Президент - мають бути й нові анекдоти. Сподіваємося, вони з'являться в цьому розділі. Закликаємо "сторожових псів демократії" та інших небайдужих до роботи. (17.02.05)
 

У цьому розділі зібрано україномовні анекдоти про Януковича (пов'язані з минулими виборами). (01.10.04)