Номер 028 за 14.02.2006
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Чи є для вас Новий рік найприємнішим (найбажанішим) святом?
Так
Ні, для мене на першому місці - інше свято
На першому місці для мене Різдво
Важко сказати
     

Прапор від Софі Лорен і вогонь від Бельмондо
Хто запалив олімпійський вогонь, українські телекоментатори в ході церемонії відкриття Ігор так і не збагнули
Нестор ДИМ   

Інтрига навколо таємничої особи, яка мала запалити олімпійський вогонь зимової Олімпіади-2006, для коментаторів УТ-1 Сергія Савелія й Григорія Палія так і залишилася нерозв'язаною. Українські телетлумачі разом з іншими прогнозистами гадали, що в ролі завершального «палія» виступить легендарний італійський гірськолижник Альберто Томба, однак він лише вніс олімпійський смолоскип на стадіон. Потім передав іншим колегам-лижникам, ті донесли факел до ще однієї титулованої гірськолижниці Дебори Компаньйоні... А кому передала вогонь Дебора, наші коментатори так і не зрозуміли. Зате були щиро вражені тим, як після помаху руки чарівної блондинки по колах у центрі арени двічі — туди-сюди — пробіг яскравий феєрверк, а від нього й спалахнуло велике полум'я в стилізованій чаші. Блондинкою на останньому етапі виявилася відома лижниця Стефанія Бельмондо.


І грянув грім...
Тільки після того як у Києві луснула перша будівельна «піраміда», правоохоронці нарешті «зачухалися»
Інф. «УМ»   

Не було б щастя одним, так нещастя інших допомогло, — так, перефразовуючи відому приказку, можна сказати про дії столичних правоохоронців, які нарешті «схаменулися» й вирішили провести комплексну перевірку кожної земельної ділянки під будівництво житла. Як заявив в інтерв'ю Першому національному каналу керівник Головного управління МВС у Києві Віталій Ярема, його відомство з понеділка, тобто відучора, відкрило «сезон полювання на квартирних шахраїв». Усе — «завдяки» біді кількох тисяч постраждалих від першого в Україні масштабного квартирного «кидалова» людей. Як уже писала «УМ», ошукані вкладники «купували» квартири, а якщо точніше — вкладали кошти у будівництво симпатичних квартир, розрекламованих Групою інвестиційно-будівельних компаній «Еліта-Центр» (насправді юридично такої компанії не існувало, але гроші збирала й не вона, а її «підрозділи»: ТОВ «БІК», ЗАТ «Марс-1», НДЦ «Прогрес» тощо).


Юрій Мельник: Ми увiрували, що росiйський ринок буде завжди нашим, i перестали ним дорожити
Віце-прем'єр з питань АПК вважає, що у відносинах з Росією українцям треба краще прогнозувати і активніше домовлятися
Дарина ГЕТЬМАН   

Сьогодні Верховна Рада викликає представників Мінагрополітики, щоб ті відзвітували, як просуваються переговори з Росією з врегулювання м'ясо-молочної «торгової війни». Нагадаємо, що вже третій тиждень, як росіяни відмовилися від українських сирів та ковбас, посилаючись на порушення ветеринарно-санітарних вимог при перевезеннi товарів через кордон. Як наслідок, постраждали більшість українських селян. Бо молокозаводи тепер купують у них молоко дешевше — не по 1,35—1,4 гривні за літр, як перед новим роком, а по 80—90 копійок.
Віце-прем'єр-міністр з питань АПК Юрій Мельник вважає: цю ситуацію великою мірою спричинили керівники Мінагрополiтики, які не змогли ні вчасно спрогнозувати скандал, який назрівав не один місяць, ні швидко врегулювати проблему.


РОЗДIЛИ
Політінформація
ІнФорУМ
Політика великим планом
Економіка
Селяни і Ко
Право
Релігія
Суспільство
Культура
Спорт
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода на найближчі дні в Києві, Львові, Донецьку, Полтаві, Сумах, Сімферополі, Одесі, Рівному, Вінниці, Хмельниць-кому, Дніпропетров-ську, Кіровограді, Ужгороді, Запоріжжі, Харкові, Луцьку, Херсоні, Івано-Фран-ківську, Миколаєві, Житомирі, та інших містах України...
КУРСИ ВАЛЮТ

28 грудня, пт (НБУ)
1$ = 5,0500 грн.,
1Є = 7,3305 грн.,
1 RUR (рос. руб.) = 0,2049 грн.

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ
КОНКУРС МАЛЮНКУ: "Дитячий малюнок і любов об'єднають Україну" (24.02.07)
  На нашому сайті можна подивитися усі роботи, які надійшли на конкурс «Дитячий малюнок і любов об'єднають Україну». У конкурсі беруть участь ті, хто передплатив "УМ" на цей рік. На квитанції повинен бути і поштовий штемпель. Знайомтеся з малюнками конкурсантів (за посиланнями).

Новий уряд - новий Президент - мають бути й нові анекдоти. Сподіваємося, вони з'являться в цьому розділі. Закликаємо "сторожових псів демократії" та інших небайдужих до роботи. (17.02.05)
 

У цьому розділі зібрано україномовні анекдоти про Януковича (пов'язані з минулими виборами). (01.10.04)