This version of the page http://artvertep.dp.ua/authors/218.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-29. The original page over time could change.
Олександр Ірванець - Автори - АртВертеп

Вы хотите выйти из системы авторизации Face2Control:

Увійти · Зареєструватися
 

Олександр Ірванець

 

 
 
Потік Афіші Товари Інформація

Українських письменників занесли до Книги рекордів

Виставка-ярмарок «Книжкові контракти» у столичному Українському домі тривала чотири дні — із середи до суботи. Свою продукцію на ній показували понад 200 українських видавництв. До Книги рекордів України занесли найбільшу автограф-сесію...

Додав Art-Vertep у вівторок о 19:07

 

«Мертвий Півень» & «БуБаБу» в пивному клубі «Майдан». Частина друга, Юрко Андрухович «про музику»

Юрко, давай поговоримо про музику. Після твого сьогоднішнього виступу разом із «Мертвими Півнями» у нашому пивному клубі кращої теми годі й шукати.

Додав Art-Vertep 30 листопада 2007

 

«Мертвий Півень» & «БуБаБу» в пивному клубі «Майдан».«Феноменально» й «фантастично». Частина перша, Півняча

Мова йде про спільний виступ в пивному клубі «Майдан» гурту «Мертвий півень» та двох яскравих представників сучасної української літератури, бубабістів і взагалі, як на мене, найбільш рок-н-рольних письменників - Юрка Андруховича та Олександра Ірванця.

Додав Art-Vertep 29 листопада 2007

 

Юрій Андрухович заважає Олександрові Ірванцю отримати нагороду

46-річний український письменник Олександр Ірванець потрапив до фіналу літературного конкурсу ”Ангелус” із романом ”Рівне/Ровно”. В польському місті Вроцлав обирають найкращі прозові твори письменників Центральної Європи.

Додав Art-Vertep 02 листопада 2007

 

Літературно-музичний вечір «Бу-Ба-Бу» та «Мертвий Півень»

30 ЖОВТНЯ 19:00

м. Луцьк, бар «Майдан», вул. Бойко, 2

Літературний вечір з Бу-Ба-Бу та Мертвим Півнем

Додав Art-Vertep 29 жовтня 2007

 

Смішити мусить кожен блазень. Сумний теж

Справді, востаннє Юрій Андрухович, Віктор Неборак і Олександр Ірванець спільне читання у Франківську мали дванадцять років тому.Минулого четверга вся група представляла нову антологію Бу-Ба-Бу, декламуючи вірші, з яких двадцять років тому почалася історія

Додав Art-Vertep 28 жовтня 2007

 

Мрії. Юрій Винничук про Бу-ба-бу і не тільки

Читати я люблю дужче, аніж писати. Якби було можливо, я б ніколи нічого не писав, а тільки читав, читав, читав... І так — тисячу літ, або й дві... Ще я люблю мріяти. У мене багато мрій. В одній з них я — безсмертний полководець

Додав Art-Vertep 08 жовтня 2007

 

Діячі культури про політику

Що думають про нинішні вибори люди, котрі не мають стосунку до політики. Їм поставили два запитання:1) “Які, на Вашу думку, уроки дострокових парламентських виборів?” та 2) “Чи виправдалися ваші особисті очікування від них?”

Додав Art-Vertep 04 жовтня 2007

 

«Запис відбувся за два дні і сто доларів». Інтерв`ю з прокуратором «Бу-Ба-Бу»

Про особливості «Бу-Ба-Бу», феномен львівської літератури і інші цікаві речі наш кореспондент вирішив розпитати у відомого львівського літератора Віктора Неборака.

Додав Art-Vertep 28 вересня 2007