This version of the page http://who-is-who.com.ua/project/1.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-28. The original page over time could change.
Хто є хто - Український видавничий консорціум
 
   
  • Україна в ІІІ тисячолітті
  • Хто є хто
  • Мости дружби
  • Україна. Успішні люди
  • Новітня історія України
  • Україна промислова
  • Україна будівельна
  • Україна транспортна
  • Україна фінансова
  • Україна наукова
  • Нагороди України
  • Літопис ВНЗ
  • Міста і села України
  • Золота нива
  • Медичний олімп
  • Навігація по сайту
    • Про компанію
    • Розміщення інформації на сайті
    • Видавнича програма
    • Карта сайту
    • Типографія від "А" до "Я"
    • Галузеві довідники серії "Від "А" до "Я"
  • Наші партнери
    • Інтернет-провайдер "Адамант"
    • АТ "Укренергозбереження"
Пошук по сайту











 Перелік книг 
Будівництво
Книга «ХТО є ХТО в будівництві та архітектурі» є представницьким збірником із серії «Іміджева енциклопедія «ХТО є ХТО в Україні». В цю книгу входять публікації про провідні підприємства, особистості України в архітектурі, проектуванні, будівництві та виробництві будівельних матеріалів.
Буковина
Ілюстративне повнокольорове видання. Книга містить історичний огляд, характеристику сучасного стану політичної, соціальної та економічної сфери, відомості про провідні підприємства регіону та відомих Буковинців.
Вінниця
Ілюстративне повнокольорове видання. Книга містить символіку регіону, характеристику сучасного стану політичної, соціальної та економічної сфери, відомості про провідні підприємства регіону та відомих Вінниччан.
Влада, політика, громадська діяльність
Ілюстративне повнокольорове видання. Книга містить історичний огляд, характеристику сучасного стану політичної, соціальної та економічної сфери, відомості про провідні підприємства регіону.
Дніпропетровськ
Ілюстративне повнокольорове видання. Книга містить символіку регіону, характеристику сучасного стану політичної, соціальної та економічної сфери, відомості про провідні підприємства регіону та відомих Дніпропетровчан.
Житомир
Ілюстративне повнокольорове видання. Книга містить історичний огляд, характеристику сучасного стану політичної соціальної та економічної політичної, сфери, відомості про провідні підприємства регіону та відомих особистостей Житомирщини.
Закарпаття
Ілюстративне повнокольорове видання. Книга містить історичний огляд, характеристику сучасного стану політичної, соціальної та економічної сфери, відомості про провідні підприємства регіону та відомих Закарпатців.
Івано-Франківськ
Ілюстративне повнокольорове видання. Книга містить історичний огляд, характеристику сучасного стану політичної, соціальної та економічної сфери, відомості про провідні підприємства регіону та відомих Івано-Франківчан.
Київщина
Ілюстративне повнокольорове видання. Книга містить історичний огляд, характеристику сучасного стану політичної, соціальної та економічної сфери, відомості про провідні підприємства регіону та відомих земляків Київщини.
Кіровоградщина
Українська академія геральдики, товарного знаку та логотипу видає книгe "Хто є хто на Кіровоградщині. Видатні земляки." за підтримки обласної держадміністрації, обласної ради та земляцтва у місті Києві.У виданні представлено місцеві органи влади, підприємства, організації, фірми, корпорації, представництва та їх керівників, відомих діячів у галузях науки, економіки, культури. Ми маємо можливість спільними зусиллями розповісти про чудовий кіровоградський край багатий історичними і культурними традиціями, про видатних людей Кіровоградщини. Першочергова мета видання – представити громадськості країни та світовій спільноті інтелектуальний та кадровий потенціал Кіровоградщини, увіковічити імена людей, які відіграють значну роль у житті регіону та України на етапі становлення незалежної держави. Це своєрідний путівник по Кіровоградській області, вагомий крок до ліквідації інформаційних прогалин. Книга видається за рахунок учасників проекту, спонсорів і меценатів.
Крим
Ілюстрфаітивне повніокольорове видання. Книга містить історичний огляд, характеристику сучасного стану політичної, соціальної та економічної сфери, відомості про провідні підприємства регіону та відомих Кримчан.
Луганщина
Ілюстративне повнокольорове видання. Книга містить символіку регіону, характеристику сучасного стану політичної, соціальної та економічної сфери, відомості про провідні підприємства регіону та відомих Луганчан.
Львівщина
Ілюстративне повнокольорове видання. Книга містить інформацію про адміністративний, соціальний та економічний устрій Львівського регіону. Представлена інформація про провідні підприємства, організації та їх керівників, які брали активну участь у «помаранчевих» подіях.
Миколаївщина
Ілюстративне повнокольорове видання. Книга містить історичний огляд, характеристику сучасного стану політичної, соціальної та економічної сфери, відомості про провідні підприємства регіону та відомих земляків.
Одеса
Книга расскажет о необыкновенно богатых исторических и культурных традициях Одесского региона и, в частности, города Одессы, о выдающихся представителях деловой и культурной элиты города, которых взрастила щедрая одесская земля, о людях, жизнь и деятельность которых связана с Одессой, которые являются яркими представителями современной деловой, культурной и научной жизни одесского региона и Украины в целом, о многих славных одесситах, труд и талант которых обогащает и прославляет Украину в разных ее уголках и за ее пределами.
Полтавщина
Ілюстративне повнокольорове видання. Книга містить історичний огляд, характеристику сучасного стану політичної, соціальної та економічної сфери, відомості про провідні підприємства регіону та відомих Полтавчан.
Севастополь
Ілюстративне повнокольорове видання. Книга містить символіку регіону, характеристику сучасного стану політичної, соціальної та економічної сфери, відомості про провідні підприємства регіону та відомих Севастопільчан.
Сумщина
Ілюстративне повнокольорове видання. Книга містить історичний огляд, характеристику сучасного стану політичної, соціальної та економічної сфери, відомості про провідні підприємства регіону та відомих Сумчан.
Тернопільщина
Ілюстративне повнокольорове видання. Книга містить історичний огляд, характеристику сучасного стану політичної, соціальної та економічної сфери, відомості про провідні підприємства регіону та відомих земляків.
Україна в III тисячолітті
Ілюстративне повнокольорове видання.
Харків
Ілюстративне повнокольорове видання. Книга містить історичний огляд, характеристику сучасного стану політичної, соціальної та економічної сфери, відомості про провідні підприємства регіону та відомих Сумчан.
Херсон
Ілюстративне повнокольорове видання. Книга містить історичний огляд, характеристику сучасного стану політичної, соціальної та економічної сфери, відомості про провідні підприємства регіону та відомих земляків Херсонщини.
Хмельниччина
Ілюстративне повнокольорове видання. Книга містить історичний огляд, характеристику сучасного стану політичної, соціальної та економічної сфери, відомості про провідні підприємства регіону та відомих Хмельниччан.
Черкаси
Ілюстративне повнокольорове видання. Книга містить історичний огляд, характеристику сучасного стану політичної, соціальної та економічної сфери, відомості про провідні підприємства регіону та відомих Черкащан.
Чернігів
Ілюстративне повнокольорове видання. Книга містить історичний огляд, характеристику сучасного стану політичної, соціальної та економічної сфери, відомості про провідні підприємства регіону та відомих земляків.

Про компанію | Розміщення інформації на сайті | Видавнича програма | Карта сайту

Адміністрування сайту - Новиченко Олексій
Інформаційне наповнення - Новиченко Тетяна