This version of the page http://www.ukrart.lviv.ua/inform.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-28. The original page over time could change.
Поетичні Майстерні - Львів
Наші меценати



ПРО НАС

Володимир Ляшкевич -
керівник проекту.
Жорж Дикий.
Кеп 2 рангу.
Андеграунд
Коротко:

Cайт поетичний, - такий собі зібраний образ сучасного Поета з інтересами в різних сферах життя, що по мірі прояснення цих поглядів і стає видимим на сторінках різними гранями "однієї" натури. Що ж стосується свідомого поетичного існування - "його" тіло складають нинішні і майбутні тематичні рубрики - погляди, що акцентують як роздуми (пошук фундаменту, теорії), так і практику (огляди і накопичення кращої Української і світової поезії), відповідну поглядам.
Тобто, це все швидше є відкритою майстернею з поліфонією поглядів і технологій від різних, але, обов'язково, якісних Українських і світових Поетів, Митців, Філософів, яких об'єднує Поезія.

Деякі принципи


Докладніше :

1. Для початку - нас поєднує усвідомлений простір саме Української Поезії.
2. Нас поєднує існуванння в Поезії, Її новітнє звучання і праця над собою.


     Мистецька спілка, з точки зору індивідуальності творчого існування, звичайно, є поняттям абстрактним. Тим більше, коли йдеться про віртуальне об'єднання, потреба в чому не завжди очевидна. Зовнішньо. По формі. По духу ж існування союзів, спілок, асоціацій, тим більше віртуальних, може оправдуватися певними надіями. Надіями на те, що ми чогось варті, як разом, так і окремо. Коли важко - можемо підвести голову і побачити протягнуту руку. Руку одного з нас. І таким же чином протягнути руку іншому, ніби віддячивши цим тому, попередньому. Чи просто навчитися в когось ближнього, приглянутися до справжнього - поступово зрозумівши, що то добро і воно залишиться з нами і в нас.
     Таке простягання руки врешті є традиційним на наших землях і, можливо, стане традиційним і в наших містах. А традиції - усі разом - і є нашою культурою? Чия витончена форма, безпосередньо пов'язана з процесом творчості, і носить назву - мистецтво?

    Надіслані нам роботи обов'язково будуть прочитані й оцінені, й хоча не всі творчі доробки будуть представлені для загального огляду, ми чесно намагатимемось показувати найкраще. Вибрані твори супроводжуватиме рецензія з обгрунтуванням присвоєного рейтингу.
    Звичайно, через брак коштів і технічних можливостей система відбору поки що не є оптимальною. Оцінка конкурсних та позаконкурсних робіт безпосередньо здійснюється декількома людьми - серед яких - ведучий рубрики та керівник проекту "Майстерень", а також, по можливості, поетами, що за своїм рейтингом вважаються нашими кращими. Крім них, у процесі відбору дорадчими голосами братимуть участь і ті, хто співпрацює з нами (надсилає свої твори, чи критичні матеріали). А взагалі, ми пропонуємо всім бажаючим долучитись до роботи конкурсного журі і вмотивовано "відкривати нам очі". Гарантуємо повний доступ до надісланого матеріалу. Проте тут є обмеження. Повний обсяг творів, які надійшли поштою, можна оцінити тільки за робочим столом у нашому офісі в м. Львові.
     Матеріали, які надійшли по мережі, можна знайти, керуючись посиланнями з тематичних сторінок. Наприклад, "Мережева скринька". Тож сподіваємося на співпрацю.
     І тепер, коли усім цілком ясно що і для чого, запрошую бажаючих приєднуватись до проекту. З одним лише правилом - постійні місця на наших полицях чи на полицях ваших осередків в межах "ПОЕТИЧНИХ МАЙСТЕРЕНЬ" надаються тільки після серйозного відбору, а також за результатами конкурсів.

Ляшкевич Володимир.

При бажанні ви можете розмістити в себе на сайті нашу кнопочку:
Скопіюйте наш банер в свою папку з малюнками, скажімо з назвою images , потім в потрібному місці вашої сторіночки вставте, ту програмку, що написана в нас в цьому місці HTML файла.
Висловитися.

Copyright 2000 - "ПОЕТИЧНІ МАЙСТЕРНІ" - Львів