This version of the page http://www.ord-ua.com/categ_1/article_51572.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-28. The original page over time could change.
НЕЙРО-ЛІНГВІСТИЧНЕ ПРОГРАМУВАННЯ НА СЛУЖБІ СПЕЦСЛУЖБ :: "ОРД" - Человек не терпит насилия
Человек не терпит насилия!
www.ord-ua.com
28.12.2007 16:10

Оперативные сообщенияСигналыСледственные делаИнформационные справки
Приемная
ПОИСК
Найти








28.05.2007 г.
НЕЙРО-ЛІНГВІСТИЧНЕ ПРОГРАМУВАННЯ НА СЛУЖБІ СПЕЦСЛУЖБ


  

Отже, з чого все розпочалося. Вчених московського Інституту  вищої нервової діяльності та нейрофізіології, а також та Інституту судової медицини ім.Сербського (не без безвідмовної пропозиції 1-го управління КҐБ СРСР) зацікавив феномен кодування агента ЦРУ  кубинського походдження Хосе Костеньеро, який готував замах на Фіделя Кастро. Вчені СРСР  зуміли попередньо лише в загальних рисах виявити механізм впливу на процес психологічного кодування Костеньєро фахівцями з Ленглі.

Річ у тому, що психологи і психіатри розрізняють  в людини два діапазони сприйняття довколишніх реалій – «усвідомлений» і субсенсорний (інтуєтивного сприйняття, «неусвідомлений». Субсенсорне сприйняття –  це засвоєння інформації в обхід  свідомості (кори головного мозку) яка відразу імплантується у підсвідомість - підкорку , знаходить там свою нішу й міцно закріплюється. Інформація, яка сприйнята субсенсорно сприймається  і закріплюється  людським мозком  в тисячі (в ТИСЯЧІ!!!) разів швидше ніж та інформація, котра сприймається свідомим способом. Це вже не відкриття Колумбусом Америки, або заново вигаданий  ровер. У лююдей ( якщо вони без психічних відхилень) понад 90 відсотків психічної діяльності здійснюється в діапазоні підсвідомості й лише від 3- до 5 відсотків психічна діяльність здійснюється в діапазоні свідомого сприйняття. А відтак ми приходимо до так-званого 25 кадру. Відомо, що, скажімо, протягом кіносеансу до звичайних 24 кадрів на долю секунди додається 25-й кадр. 25-й кадр потрапляє на сітчатку ока і оминаючи свідомість, котра не спрацьовує у зв*язку з високою швидкістю 25-го кадру, відразу потрапляє у підсвідомість.  Цей феномен дав поштовх спочатку до вивчення психолінгвістики, яка згодом трансформувалась у Нейро-Лінгвістичне Програмування, де «25 кадр»  у мовному вигляді використовується для входження в контакт з іншою особою. Чималих успіхів в цьому напрямку досягли російські вчені  Інституту психоекології при АН РСФСР , який нині активно працює  над проектами комп*ютерної діагностики (в країнах НАТО cyber diagnostic) та комп*ютерного психоаналізу ( в інститутах країн НАТО cyber psychoanalyse).  Бельгійське Агентство Євро-Атлантичного Співробітництва (AGENCY  FOR EURO - ATLANTIC COOPERATION) також займається виченнням шляхів удосконаленням НЛП сублімуючи, тобто  створюючи нові методи  психічного процесу спрямування афективних енергій  (саме «А»фективних, не плутати з «Е»фективними)  на цілі політичної, соціальної діяльності та творчості індивідуумів у вищих ешелонах влади держав Світу. Першим етапом для початку роботи в цьому напрямку став аналіз та переосмислення робіт Зіґмунда Фрейда та його учнів неофрейдистів.

Ростислав Демчук спеціально для ОРД,
Агентство Євро-Атлантичного Співробітництва,
Брюссель
 

 

 

 

 

 

 

        

версия для печати
НОВОСТИ
Рудьковський. Галопом по Європі.
26.12 09:07

У крупнейшего металлургического холдинга появился второй хозяин
21.12 13:35

Суркис: Блохину нужно было уходить из сборной еще до ЧМ-2006
20.12 14:46

Семенюк съездила на ЧСЗ за откатом
20.12 14:12

Уволенный Президентом судья метит в кресло председателя николаевского суда
20.12 14:10

Профессиональные революционеры займутся Евро-2012
20.12 13:33

На Игоря Чуркина готовится покушение – источник в МВД
19.12 12:15

До уваги представників ЗМІ
18.12 20:21

Соратник Березовского засветился в "деле Политковской"
18.12 06:20

Суркис читает чужие письма
17.12 12:54

Перепечатка материалов "ОРД" в полном или сокращенном виде только с письменного разрешения редакции.
Для интернет-изданий - без ограничений, при обязательном условии указания полного имени адреса нашего ресурса (гиперссылка).
Связь с редакцией - ordcom@gmail.com

time: 0.0264859199524sec