This version of the page http://eu.prostir.ua/calendar/2256.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-27. The original page over time could change.
У Києві відбудеться конкурс у сфері європейського права :: Європейський простір

Європейський простір - портал проєвропейського громадянського суспільства України

19-02-2007

Право ЄС | Київ

У Києві відбудеться конкурс у сфері європейського права

Марія Морозова

З 23 по 24 лютого в Києві відбудеться один з найбільших конкурсів у сфері європейського права (The European Law Moot Court Competition). Даний захід є найбільшим та найавторитетнішим у сфері Європейського права. Конкурс проводиться щорічно з 1988 року.

Даний конкурс є традиційним навчальним судовим процесом, в якому беруть участь команди студентів юридичних факультетів.

Метою проведення конкурсу є підвищення якості застосування права ЄС на практиці та підготовка юристів, які зможуть застосовувати свої знання в будь-якій країні Європейського Союзу, а також за його межами.

Щорічно з більш, ніж 200 команд, які представляють університети Європейського Співтовариства, лорди-судді Європейського Суду вибирають 48 команд, письмові роботи яких були оцінені найвищими балами.

Схема проведення конкурсу така: 4 фінали і Суперфінал. Фінальні ігри проводяться завжди в різних містах країн-членів ЄС. У 2007 році регіональний фінал вперше буде проведено за межами ЄС, в Україні.
Суперфінал завжди проводиться в Люксембурзі, в Палаці Правосуддя ЄС.

Офіційними спонсорами конкурсу є Council of the European Union, European Commission, Court of Justice of the European Communities.

В Україні організаторами та спонсорами є юридичні компанії «Арцінгер і Партнери» та «Ілляшев та Партнери».

Окрім самого заходу, планується провести прес-конференцію.

Прес-конференція пройде у приміщенні КІМО (вул.. Мельникова 36/1) 24 лютого. Початок о 16-00. За бажанням, Ви також можете відвідати фінал даного конкурсу, який відбудеться з 14-00 до 16-00 у тому ж приміщенні КІМО 24 лютого.

З подальшими питаннями звертайтеся, будь ласка, до
Асі Працюкової, начальника PR відділу, тел.: (044) 4909697.



Постійний URL: http://eu.prostir.ua/calendar/2256.html

© 2007 Портал "Європейський простір". Використання матеріалів вітається за умови гіперпосилання: http://eu.prostir.ua