This version of the page http://www.cv.ukrtelecom.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-26. The original page over time could change.
Чернiвецька філія ВАТ Укртелеком -
Прес-центр Про філію Послуги і тарифи Довідка Ресурси

Філії ВАТ "Укртелеком"
З Новим Роком! З Новою Швидкістю!
Швидкісний Інтернет ОГО! від Укртелекому вітає всіх з Новим Роком та дарує нову швидкість до 4 Мбіт/с!

Пiдключився! Побачив! Виграв!
Новорiчна Акцiя для абонентiв Utel. Сюрпризи кожного дня!

Привабливі пропозиції діють до кінця року!
До 31 грудня зберігається фантастична ЗНИЖКА у 30% на підключення до ОГО! Купуй ADSL-модем у ВАТ “Укртелеком” та отримуй розстрочку на підключення!

23.11.2007
До уваги абонентів! З 1 грудня змінюються тарифи на дзвінки з фіксованої мережі ВАТ «Укртелеком» на телефони абонентів стільникової мережі ТОВ «Голден Телеком».
22.11.2007
Utel розпочав другий етап робіт з розгортання першої в Україні мережі WCDMA 3G/HSDPA.
01.11.2007
З 1 листопада 2007 року компанія ВАТ «Укртелеком» розпочинає продаж послуг мобільного зв’язку нового покоління під торговою маркою Utel.
Пропозиції, об’єднані у пакеті «ОГО+», є унікальними для українського ринку широкосмугового доступу до Інтернет. Уже сьогодні користувачі послуги «ОГО!» можуть безкоштовно тестувати та користуватися двома ключовими сервісами, включеними до пакету - «ОГО!ПОРТАЛ» та «ОГО!АГЕНТ».
26.10.2007
Сьогодні відбулася презентація стенду ВАТ «Укртелекому» на V Міжнародній виставці-шоу брендів цифрових технологій «Цифроманія 2007», у рамках якої компанія представила низку нових сучасних послуг.
«ОГО+» - додаткові можливості популярної послуги «ОГО!». ВАТ «Укртелеком» постійно працює над розширенням спектру сервісів, які надаються клієнтам послуги «ОГО!». Пропозиції, об’єднані у пакеті «ОГО+», є унікальними для українського ринку широкосмугового доступу до Інтернет. Уже сьогодні користувачі послуги «ОГО!» можуть безкоштовно тестувати та користуватися двома ключовими сервісами, включеними до пакету - «ОГО!ПОРТАЛ» та «ОГО!АГЕНТ».
Створюй і дивись своє власне телебачення – U.tv. ВАТ «Укртелеком»та АТЗТ «Українська незалежна ТВ-корпорація» презентують інноваційну послугу IP-телебачення під торговою маркою «U.tv».





 
Карта сайту

Чернiвецька філія ВАТ «Укртелеком»
Довідка за телефоном: 075 (по Чернівцях)
Поштова адреса: Україна, м. Чернівці, 58000, вул. Худякова, 6