This version of the page http://www.personal-plus.net/175/782.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-24. The original page over time could change.
РАБИНОВИЧА ЗААРЕШТУЮТЬ! / Персонал Плюс - №24 (175) 14 - 20 червня 2006 року
Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
русская версия | про видання | передплата | форум
свіжий номер | rss

РАБИНОВИЧА ЗААРЕШТУЮТЬ!

№ 24 (175) 14 - 20 червня 2006 року
Міжрегіональна Академія управління персоналом більш як чотири роки перебуває у перманентних судових спорах з дочірнім підприємством «Столичные новости» (видавець газет-рептильок «Столичные новости» і «Столичка»), засновником якого є така собі «Медіа інтернешнл груп» (власник — непотоплюваний психозек Вадим Рабинович).

За цей час розглянуто близько десяти судових справ і всі вирішено на користь Академії та її керівників зі стягненням з цього ДП, В.Рабиновича та головного редактора В.Кацмана, який працює за сумісництвом (цікаво, а де ж його постійне робоче місце з трудовою книжкою?), десятків тисяч гривень за моральну шкоду.

До того ж Рабинович і Кацман, як ота заїжджена платівка, звинувачують Академію у фашизмі, нацизмі, расизмі, ксенофобії, а суди систематично ухвалюють рішення про облудність таких звинувачень і зловмисне наклепництво з їхнього боку на адресу Академії.

Коли справа доходить до розплати, то ці завзяті шкідники здіймають всесвітній гвалт: «Рятуйте, нас арештовують!».

Справді, останнім часом виконавча служба видала близько двадцяти постанов за виконавчими листами Печерського районного суду Києва про примусове виконання судового рішення у зв’язку з відмовою двох завзятих наклепників добровільно спростувати дифамаційні матеріали проти МАУП. Органи прокуратури уже не раз попереджали Рабиновича і Кацмана про кримінальну відповідальність за злісне невиконання судових рішень. Ми розуміємо, що хворий Кацман — лише розмінна шістка в руках більш високого «професійного єврея», який примудряється бути мільйонером-олігархом за збиткової діяльності своїх «столичных» газет, тому вважаємо, що В.Рабинович як організатор злочину (невиконання судового рішення) повинен нести всю повноту відповідальності за порушення закону (практика відсидок у нього чималенька), а Кацмана може бути звільнено від відповідальності (після опублікування спростувань) як особу, стосовно якої В.Рабинович застосовував примус.

Тож якою мірою перекручена свідомість Рабиновича, щоб абсолютно законні дії виконавчої служби подавати як переслідування і «наїзди» на свободу слова.

І тим «можновладцям», які підтримують злісного брехуна, розпусника і наклепника, має бути соромно за свої дії на підтримку цієї одіозної особистості, яка видає себе ледь не за «головного єврея» всієї України, борця із «ксенофобами» і «расистами», які існують тільки в його хворій уяві.

Департамент правового захисту МАУП

роздрукувати | обговорити на форумі

Інші статті номеру

  • ПЕРСПЕКТИВА УКРАЇНИ НА ТЛІ ВИРІВНЮВАННЯ КЛАСУ У СВІТОВОМУ ФУТБОЛІ
  • СПІЛКА УКРАЇНСЬКИХ РЕКЛАМОДАВЦІВ
  • БАНКРУТСТВО ДОВІРИ
  • ОДВІЧНЕ Й НЕПРОМИНАЛЬНЕ
  • ТАЄМНИЦІ СОРБОННИ
  • ПАМ’ЯТІ ВЕЛИКОГО ВЧИТЕЛЯ

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.
Реєстраційне свідоцтво КВ № 6562 від 01.10.2002 р.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання.

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, pplus@iapm.edu.ua або за телефоном редакції (044) 490-95-19