Х-місія
щодня
00:25
Містерія кіно
щодня
21:30
Кіно і Крапка
вихідні
12:05
Movies Party
щодня
21:00
Зараз на
06:35 Алея зірок: х.ф. Аварійна...
08:20 Кінопроба
09:00 Show time
09:30 Муль і Тик: м.с. "Пучіні...
10:00 т.с. Дивовижні історії
10:35 Мультфільм
весь тиждень

Програми

Кіно і Крапка

12:05, вихідні

Хочеш подивитися у обличчя тих, хто сьогодні змушує купити нас квіток до кінотеатру? А хто робитиме це завтра? Ми знаємо відповідь! Починаючи з теплого літа 2006 року зустрічаємо кожен week-end на каналі КІНО унікальний проект «КІНО і КРАПКА»! Допитлива та енергійна ведуча Крапка запрошує до себе на дивани всіх, тих хто закоханий у кіно та створює його для нашої втіхи. 1000 і 1 непередбачуване запитання від Крапки до знаних акторів, режисерів, продюсерів, а також ще нікому не відомих cinema-творців!


Кінопроби

14:00, Понеділок - П`ятниця

"Кінопроби" - це нове шоу телеканалу "Кіно".


Movies Party

21:00, щодня

Це програма, яка не просто закликає глядача подивитись фільм - вона формує специфічну молодіжну культуру, розповідаючи про те, що треба знати, що модно дивитись, про що модно говорити, над чим варто сміятись. ЇЇ ведучий – відомий кінодіджей Філ Лі.


Х-місія

00:25, щодня

Програма покликана зачепити глядача, зняти табу з його бажань. Ведучий програми – лікар – в міру цинічно, в міру іронічно, але завжди доброзичливо пояснює нестандартні аспекти сексуального життя. Таємні або явні еротичні фантазії має кожна людина, але більшість не наважується втілювати їх в реальному житті. Проте їх можна реалізувати в цій програмі і в подальшому перегляді фільму. Адже свідомості, як стверджують психологи, байдуже: ситуацію було пережито в реальності чи це просто яскрава фантазія. Фільми, запропоновані до просмотру - не просто еротика, а класика світового кінематографа із серьозним драматичним сюжетом і красивими еротичними сценами.


Алея зірок

6:00 13:50 18:40, Понеділок - П`ятниця

«Алея зірок» в динамічних та легких сюжетах показує весь кінопроцес: від того, що відбувається на знімальних майданчиках до маловідомих кінопрофесій, від особистих історій кумирів до новинок кінопрокату. Програма представляє глядачеві загадковий світ кіно більш реальним доступним і зрозумілим.


Містерія кіно

21:30, щодня

Проект дає глядачеві унікальну можливість зануритись у загадковий світ магії, містики, езотерики і таємниць. Він не має аналогів в українському телевізійному просторі. Теорія існування „паралельних світів” не така вже й неймовірна, персонажі „Нічної варти” живуть серед нас. Про історію виникнення кінематографу: від перших показів кіно, які сприймались як справжнє диво і до сучасних містичних випадків на знімальних майданчиках або просто кіноміфів – все це «Містерія кіно».


Анонси
Сьогодні о 21:30
ТІНІ МИНУЛОГО
В ході археологічних розкопок було знайдено два гігантські алмази. Вони потрапляють до...
Опитування
Яка програма Вам подобається найбільше?

Movies Party
Містерія кіно
Алея зірок
Х-mission
Кіно і Крапка
Жодна...


Телевізійний канал “Кіно”
04073, Київ, Московський пр-т, 21-А
Тел.: 044 490 3546
Зворотній зв`язок

Ліцензія Національної ради з питань телебачення і радіомовлення
Серія НР №2640 від 12 липня 2006р.
Design & development
© 2006, Kino