This version of the page http://www.karpaty.net.ua/konkurs/narys.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-22. The original page over time could change.
Всеукраїнський туристичний журнал "КАРПАТИ. Туризм. Відпочинок"
  Головна Про нас Архів Розповсюдження Замовити onlinebeta Рекламодавцям Спонсорство    

Люди і гори

Тексти

 

Фото

 

 

 

 

 

 

 

       


 

«Карпатський нарис»

Понад сто читачів взяли участь у нашому конкурсі з 1 серпня до 15 листопада 2004 року. Протягом двох з половиною місяців ми отримали десятки текстів і сотні фотографій.
Тішить «географія» учасників: від Закарпаття та Львівщини до Одеси та Криму.

На редакційній нараді 18 листопада, яка мала підвести результати конкурсу, думки розділились. Енергії цього емоційного засідання (якби її можна було генерувати в електричну), мабуть, вистачило би на кілька днів роботи невеличкого заводу. Без жартів, визначити переможців було нелегко, але:

Вітаємо!

Номінація «фотографія/фоторепортаж»

I місце — Олександр Харват, (Рівне)

 

II місце — Тарас Нагірний, (Івано-Франківськ), «На Говерлу»

 

III місце — Никодим Малашин, (Миколаїв), «Ліс»

Номінація «оповідання/репортаж»

I місце — Олег Готко (Рівне), «Новорічна ніч на Говерлі, або Не віднесені вітром»

II місце — Віталій Чупак, (Івано-Франківськ), «Ближче до Бога або Схиблене весілля»

III місце — Володимир Котельницький (Львів), «Туристичні проходи по Горганах»

 

Тексти оцінювалися за критеріями: інформативність, цікавість для широкого загалу, стиль та грамотність подачі інформації. Для фотографій: авторський погляд, технічна якість, інформативність, художня цінність.

На жаль, ми не змогли відзначити ще багато достойних конкурсних робіт. Редакція дуже вдячна всім, хто знайшов час і можливість висловити свої враження від наших найкращих у світі гір. Щиро вважаємо, що в результаті виграли всі: Карпати, читачі, журнал. І тому редакція вирішила ввести постійну, окрему читацьку рубрику в журналі «КАРПАТИ. Туризм. Відпочинок» та на інтернет-сайті www. karpaty.net.ua під назвою

«Люди і гори»

Домовимося не називати нововведення конкурсом. Це швидше повинен бути форум, у якому читачі зможуть висловити своє ставлення до розвитку туризму в Карпатах. Як, на ваш погляд, відбувається цей процес, які його позитивні та негативні наслідки? Яким чином можна поєднати неминучу «цивілізацію» в горах зі збереженням унікальної природи та культури регіону?

Просимо викладати думки та пропозиції із власного досвіду, карпатського і не тільки. Можливо, десь в інших країнах та горах ви знайшли щось позитивне або бачили болючі наслідки нерозумного підходу до туристичної справи? Справді, нас дуже цікавлять читацькі думки з цього приводу.

Приймаємо тексти, що раніше не друкувались (до восьми тисяч знаків, в електронному вигляді) і фотографії (якісні відбитки розміром не менше 15х20 см, обов'язково з підписом). Надіслані роботи після попереднього відбору будемо ставити на сайт, а найкращі — друкувати в журналі під рубрикою «Люди і гори» та відзначати корисними призами. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті.

З повагою, редакція журналу

«КАРПАТИ. Туризм. Відпочинок»

 

        на початок

 
 


 


 

 

 


 

 

 



детальніше  

 


Офіційний партнер :

 

Партнери:

 

© Карпати. Туризм. Відпочинок, 2004-2007   При використанні матеріалів посилання www.karpaty.net.ua є обов'язковим    
 
хостинг від
 
Дизайн: Д. Овчар