This version of the page http://www.karpaty.net.ua/articles_12/zyma-bukovel.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-22. The original page over time could change.
Всеукраїнський туристичний журнал "КАРПАТИ. Туризм. Відпочинок"
  Головна Про нас Архів Розповсюдження Замовити onlinebeta Рекламодавцям Спонсорство    

№ 6 (12),
грудень 2006

АДРЕНАЛІН

Автентика

Колорит


 

 на початок

      


 

 

Зима на «Буковелі»

текст: Наталія КУШНІРЕНКО

фото: ТК «Буковель», Тарас ДУТКА

(Матеріал подається в скороченні)

Підібрати індивідуальну програму відпочинку в туристичному комплексі «Буковель» (село Поляниця Івано-Франківської області) відповідно до своїх бажань і розміру гаманця — цілком реально. Курорт забезпечує сервіс, якість трас і спорядження, новинки для туристів різного статусу і віку — від молодшого до старшого гірськолижного...

Завдання перше: з’ясуємо, де й на чому можна заощадити. Цілком реально здешевити витрати на проживання, якщо замешкати не в готелі «Буковелю», а в одній з приватних садиб неподалік. Є достатньо варіантів у Поляниці, Яблуниці, Татарові, Микуличині, Ворохті, Яремчі, Коломиї. В сезон господарі пансіонатів організовують постійні трансфери на курорт. За півціни можна також отримати спорядження і абонемент на витяги. Для цього треба не полінуватися і приїхати у «Буковель» вранці. В касах курорту з 8.00 до 9.00 продають відповідні картки із 50-відсотковою знижкою. Така акція триває впродовж усього сезону 2006–2007. Завдання друге: подбати про те, щоб кожен із нашої родини розважався відповідно до своїх можливостей та уподобань. Отже, тато й мама стоять на лижах. Маємо дев’ять трас (50 кілометрів спусків) різного рівня складності — як для «чайників», так і для «асів». Чотирнадцять підйомників, а отже, немає черг. При вході на витяг не конче нишпорити по кишенях у пошуках абонемента. Нова пластикова картка має вбудований чіп і зчитується автоматично. Чотирирічна доня лише вчиться їздити і потребує опіки. «Буковель» передбачив дитячий майданчик, який водночас є для малечі лижною школою. Дитину можна залишити на інструкторів у будь-який зручний для дорослих час з 9.00 до 16.45. «Дитячий» схил обладнаний мультиліфтом. Є карусель і багато іграшок на трасі. Доки доня під пильним наглядом «вусатих нянів» опановує повороти «плугом», батьки отримують задоволення від лижного катання. А от що робити охочому до екстріму підлітку, коли лижі вже якось «не приколюють»? Рекомендуємо взяти уроки сноуборду в дорослій лижній школі. Є сенс вивчити ковзання, траверс і «прогресію», оскільки цього сезону у «Буковелі» відкрито фан-парк для «дошки». Три комплекси перешкод і трампліни зі снігу ввечері освітлені. Тож вражень ані сноубордистам, ані глядачам не бракуватиме.

 

        на початок

 
 


 


 

 

 


 

 

 



детальніше  

 


Офіційний партнер :

 

Партнери:

 

© Карпати. Туризм. Відпочинок, 2004-2007   При використанні матеріалів посилання www.karpaty.net.ua є обов'язковим    
 
хостинг від
 
Дизайн: Д. Овчар