This version of the page http://www.karpaty.net.ua/afiwa/afiwa_02.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-22. The original page over time could change.
Всеукраїнський туристичний журнал "КАРПАТИ. Туризм. Відпочинок"
  Головна Про нас Архів Розповсюдження Замовити onlinebeta Рекламодавцям Спонсорство    

Архів новин


         на початок


 

ШЕШОРИ 2005

12-14 липня в селі Шешори (Косівський район Івано-Франківщини) втретє відбудеться міжнародний фестиваль етнічної музики та лендарту ШЕШОРИ. Цього року, крім українців, у фестивалі братимуть участь митці з Австрії, Болгарії, Молдови, Польщі, Росії, Словаччини, Франції та Чехії.

Засновник фестивалю — Інформаційний центр «Зелене досье» — працює в сфері охорони довкілля з 1993 року. За цей час нами здійснено близько 50 загальноукраїнських та міжнародних проектів.

Співорганізатори фестивалю: Івано-Франківська ОДА та Івано-Франківська облрада

Партнери фестивалю:

  • Польський інститут в Києві

  • Чеський центр в Україні

  • Французька культурна програма в Україні

  • Міністерство охорони навколишнього природного середовища

  • Культурно-мистецьке об'єднання «Дзиґа»

  • Центр сучасного мистецтва «ДАХ»

  • Видавництво «БЛАНК-ПРЕС»

  • Федерація грецьких товариств України

ШЕШОРИ є спробою творчого й гармонійного співіснування людини зі світом. Адже етнічна музика і лендарт — напрямки мистецтва, побудовані на такому взаєморозумінні.

ШЕШОРИ — це музика різних часів, стилів і жанрів, що має спільну рису — етнічне коріння, це дивовижні об'єкти в довкіллі, це майстер-класи з гуцульських ремесел та танців народів світу, а ще... сині гори, духмяні трави, потоки гірських річок і позитивної енергії.

Фестиваль передбачає досить прозору межу між виконавцями й аудиторією, тобто всі стануть учасниками загального творчого процесу. Всі охочі зможуть взяти участь у майстернях з танців різних народів світу, виготовлення традиційних музичних інструментів та іграшок, вивчення карпатських трав тощо.

Фестиваль передбачає дбайливе ставлення до довкілля як альтернативу споживацькому, збереження природи та традиційної культури Карпат, розвиток екологічно дружніх видів відпочинку та екологічного транспорту. Гості фестивалю зазвичай із задоволенням беруть участь у різноманітних екоакціях, живуть у наметовому містечку чи місцевих садибах — залежно від власних уподобань, що є потужним поштовхом для розвитку зеленого туризму в регіоні.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті:

www.sheshory.org

 

        на початок

 
 


 


 

 

 


 

 

 



детальніше  

 


Офіційний партнер :

 

Партнери:

 

© Карпати. Туризм. Відпочинок, 2004-2007   При використанні матеріалів посилання www.karpaty.net.ua є обов'язковим    
 
хостинг від
 
Дизайн: Д. Овчар