This version of the page http://kiev.usembassy.gov/visa_10fp_pr_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-20. The original page over time could change.
Посольство Сполучених Штатів Америки в Україні - Послуги Консульського Відділу Посольства США

Консульський Відділ Посольства США у Києві, Україна, розпочинає сканування десяти відбитків пальців у всіх візових аплікантів


28 листопада 2007 року

3 грудня 2007 Консульський Відділ Посольства США у Києві, Україна, розпочне електронне сканування десяти відбитків пальців у всіх аплікантів, що звертаються по імміграційні та неімміграційні візи США.

Це нововведення відбувається по всьому світу, і є нашим останнім кроком у напрямі посилення безпеки процесу видачі віз, що надасть змогу лише легальним відвідувачам перетинати кордон США. Перехід до сканування десяти відбитків пальців дасть змогу Державному департаменту та Департаменту внутрішньої безпеки більш ефективно опрацьовувати біометричну інформацію аплікантів.

Змін у вимогах щодо того, хто повинен надавати відбитки пальців під час співбесіди, немає. Як і раніше, апліканти, які звертаються по дипломатичні чи офіційні візи, а також апліканти віком до 14 років або старші 79 років, не підпадають під ці вимоги.

Ця нова практика посилить безпеку громадян США та відвідувачів, пришвидшить легальні подорожі та торгівлю, а також захистить цілісність імміграційної системи шляхом забезпечення того, що особа, яка перетинає кордон США, є тією ж особою, яка отримувала візу.