This version of the page http://crimea.nezabarom.com.ua/ua/sudak (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-20. The original page over time could change.
Крим на Незабаром | Судак: Відпочинок в Криму мiсто Судак - Готелі, санаторії, курорти, дома відпочинку , пляжі та пансіонати, бронювання готелів Судака
Проекти Курорти України   Крим   Карпати   Погода   Афіша   Свята   Гороскопи   Відрядження   Конференц-сервіс   Робота   Відпочинок і бізнес   NezabaromCard   Цікаві місця України   Поїзди   Телепрограма   Зимний отдых в Крыму   Новый год в Карпатах
Портали Харкiв, Львів мапа сайту   у вибране   стартовою     укр рус
 
 

Відпочинок в Судаку

Незабаром /  Крим /  Східний Крим  /  Судак
Возможно вы ищите:
Отели на самом берегу
VIP отели Крыма
Отдых с маленькими детьми
Зимний отдых в Крыму
Східний Крим
Берегове
Феодосія
Судак
Коктебель
Керч
Приморський
Орджонікідзе
Новий світ
Морське
Курортне (Щебетовка)
Крим
Центральний Крим
Східний Крим
Західний Крим
Севастополь
Велика Алушта
Велика Ялта
Курортні зони
Крым
Карпаты
Азов
Черноморское побережье
Центральная Украина
Западная Украина
Восточная Украина
Для отдыха
По работе
Все для отдыха и развлечений

Судак

Фотогалерея Судака (2)

Бронирование отелей онлайн
Судак: погода на 4 дня
Сегодня (20 грудень, Чт):
-1... 1   
Завтра:
1... 3   

Инфраструктура:
Готелі, приватні пансіонати, бази відпочинку (36)
Кафе Бари Ресторани   Сауни Бані  Прокат спорядження  Більярдні   Цікаві місця  Комп'ютерні клуби  Дайвинг центры  Конференц-зали   Басейни та аквапарки  Теніс 
Квартири, приватний сектор (безкоштовні оголошення)
 


Судак (в середні віки - Сугдея, Сурож, Солдайя) - розташований на березі Чорного моря на південно-східному побережжі Криму, в 100 км. від Сімферополя. Пересування по місту здійснюється міськими автобусами і таксі.
Відпочинок в Судаку дає можливість насолодитися основним природно-ресурсним потенціалом околиць міста, який полягає у використанні екологічно чистого моря, пляжів з кварцового піску - єдиних на Кримському півострові, можливості використовувати купальний сезон, який продовжується в Судаку 138 днів (з початку червня до середини жовтня).
Центром виробництва марочного і шампанського вина в Криму є Судак. Відпочинок в Судаку окрім винно-п’яного також є корисний, оскільки місто має в своєму розпорядженні 15 здравниць, в т.ч. 3 санаторії, 7 пансіонатів, 1 туристично-оздоровчий комплекс, 4 бази відпочинку. Визначні пам’ятки міста Судак – це музей книговидавництва, музей "Генуезька фортеця", Державний ботанічний заповідник; пам’ятники історії і архітектури такі як державний архітектурно-історичний заповідник "Генуезька фортеця" (XI-XV ст.), комплекс пам’ятників XIX - початку XX ст., пов’язаних з діяльністю князя Л.Голіцина, особняк Функа (XIX ст.) і багато інших.
У місті проживали: поет і драматург, академік В.Капніст; літератор і перекладачка Е.Герцик; економіст М.Зібер; засновник заводу шампанських вин князь Л.Голіцин і ін. Місто відвідали: М.Волошин, М.Цветаєва, М.Бердяєв, поети С.Городецький, А.Грібоєдов, А.Ахматова, А.Білий, письменники А.Толстой, М.Булгаков, А.Грін і ін.

Система подбора отелей
Только прямые телефоны и адреса