This version of the page http://tuning.infocar.com.ua/905_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-19. The original page over time could change.
Aston Martin Vanquish від Dimex: відчуття особливого статусу - Тюнинг Aston Martin - Тюнинг Иномарок

Тюнинг Aston Martin

Вход | Регистрация | Стартовой | В Избранное | PDA
Выберите цвет сайта: Бирюза Бирюза Бирюза Бирюза
РЕКЛАМА НА САЙТЕ
ГЛАВНАЯ
Новые автомобили
» автосалоны » новости рынка
Подержанные авто
» продать авто » автобазар
Авто-инфо
» новости » авто-право
» страхование » авто в кредит
Выбираем авто
» каталог авто » сравнить авто
» тест-драйвы » отзывы об авто
Обслуживание
» тюнинг » фото тюнинга
Развлечения
» анекдоты » авто на ТВ
» авто-блог » форум
Каталог Авто-сайтов
» авто-сайты » добавить сайт
Автофирмы на «AutoSite»
» аренда авто » запчасти
» СТО » перевозки
АвтоПоиск
САЙТЫ О МАРКАХ АВТО

Chevrolet

Daewoo

Mercedes

ВАЗ

Honda

Mitsubishi

BMW

Ford

Toyota

Volkswagen

Skoda

Opel


Mazda


Nissan

Audi

ЗАЗ

Hyundai

Seat

Renault

Dacia

KIA

Chery

Suzuki

Peugeot

Alfa Romeo

Fiat

Lancia

Ssang Yong

Great Wall

Geely

Citroen

Volvo

Subaru

Chrysler

УАЗ

ГАЗ

Acura

Lexus

Infiniti

Land Rover

Jaguar

Porsche

Dodge

Hummer

Jeep
Тюнинг  : :  Тюнинг Иномарок  : :  Тюнинг Aston Martin

Aston Martin Vanquish від Dimex: відчуття особливого статусу

 
Royal Excellence – така винятково нескромна назва дали в Dimex Group своєму підрозділу . Спеціалізація обрана дійсно шляхетна – тюнинг автомобілів Aston Martin і Range Rover. Як з'ясувалося, навіть топовий Vanquish допускає деякі цікаві операції

Десять років тому сама по собі ідея тюнинга автомобілів Aston Martin була б піднята на сміх. Уся справа в тому, що той Aston Martin, який ми бачимо зараз, сформувався саме в останньому десятилітті . Кожний британський автомобільний виробник повинен хоча б пари раз у своїй історії виявитися на грані банкрутства й закриття бізнесу – такі коментарі відпускають частенько самі англійські шанувальники спорткаров. Уже по одній цій ознаці Aston Martin гідний високого титулу легендарної компанії. Найбільш жалюгідна ситуація зложилася на початку 1990- х років. На той момент у компанії була надзвичайно невдала програма моделей, що використовують архаїчне шасі з 1970- х років. НА місяць випускали всього по кілька екземплярів автомобілів. ПРО подібну эксклюзивности можна було б мріяти, якби підприємство не було настільки збитковим. Але потім, немов у чарівній казці, трапився прорив – в 1993 році представили нове купе DB7, яке подарувало миру новий погляд на Aston Martin, а самої компанії повернуло впевненість у майбутньому . Нарешті, в 2001 році почалося виробництво Vanquish – автомобіля класу Gran Turismo. У чорні для марки часи тільки природжені оптимісти могли вірити, що всього через кілька років в Aston Martin виведуть на ринок автомобіль, по своїх якостях, що не уступає однієї із кращих моделей Ferrari усіх часів. Саме так – Vanquish c самого початку негласно позиціонувалася як британська відповідь на Ferrari Maranello. Забудьте про традиційну для Мрячного Альбіону самобутність – без червоної ганчірки у вигляді 550 Maranello фахівці Aston Martin, можливо, зробили б свій Vanquish зовсім іншим. Ця пара моделей має зненацька багато загальних рис для свого статусу елітних спорткаров. Розташований попереду 12- циліндровий двигун обсягом в 5,5–6 літрів, досить комфортний і багато оброблений салон, характерні пропорции… Звичайно, в Ferrari на той момент була ще й більша модель 456, але саме Maranello можна назвати дійсно знаковим автомобілем тої епохи. Таким чином, усього за кілька років в Aston Martin пройшли неймовірний шлях : від зібраних на чистому ентузіазмі перших екземплярів DB7 до подання продукту світового класу – высокотехнологичного Vanquish. Але на цьому сага про успіх проекту Vanquish тільки починалася. Так, Vanquish встигли вчасно позичити Джеймсу Бонду для його чергових киноприключений у стрічці "Умри, але не зараз". Це тільки підсилило й без того чималий інтерес сильних миру цього до моделі. З 2001 року випущене вже більше 1500 екземплярів Vanquish, що набагато перевершує самі райдужні первісні прогнози заводських маркетологів. Тому не дивно, що, становлячи програму розвитку Dimex Group, її керівники віддали перевагу виділити окремий напрямок і для доведення автомобілів Aston Martin.

Без сумніву, "Астоны" – це зовсім унікальні автомобілі. Хоча англійці зараз намагаються використовувати самі останні технології й піклуються про технічну досконалість своїх моделей, люблять в усім світі Aston Martin зовсім не за це. Ці автомобілі супроводжує примарне відчуття їхнього особливого статусу. Навіть у шоу-руме Dimex цей Vanquish помітно відрізнявся від італійських спорткаров – Lamborghini Murcielago і декількох моделей Ferrari і Maserati. Іноді здавалося, що всім своїм видом Vanquish починає демонструвати горезвісний британський снобізм, немов і справді перебуваючи на відстані в 10 футів над підлогою салону. Схоже, що подібні відчуття у свій час випробували й фахівці Dimex. По-іншому важко пояснити той факт, що із усієї групи дорогих і культових спортивних автомобілів саме Vanquish одержав самий скромний пакет доробок. Бажаєте глибокого втручання у внутрішності мотора й установки помітного аэрокита? Тоді придивитеся уважніше до Ferrari або Lamborghini! А Vanquish – він для іншого. Зміни в стайлинге Vanquish мінімальні, але зате досить красномовні. Незважаючи на солідні тиражі, модель якимсь образом зберігає свій ексклюзивний статус і попадається на очі в Європі не занадто часто. І якщо Ferrari Modena справедливо зажадала установки помітних аеродинамічних елементів, то Vanquish, навпаки, потребував чогось менш кричущому . Вийшло насправді дуже цікаво. Це справжній продукт для своїх – цінителів марки й власників Aston Martin. Тоненька карбонова планочка переднього спойлера може й зовсім зійти за заводський елемент. Тим часом навіть ця скромних розмірів деталь здатна зробити певні перетворення з образом передньої частини. З нею Vanquish виглядає ледве більш цельно й собранно. Також можна тільки привітати й поява нової накладки на задньому бампері . По незрозумілих міркуваннях в Aston Martin запропонували незвичайне стилістичне рішення для нижньої частини заднього бампера. Уся його центральна частина перетворюється в дивну імітацію дифузора. Саме цю проблему й вирішили успішно в Royal Excellence, доповнивши заводський бампер стильною нижньою пластинкою , виконаної , звичайно, знову з карбону. Тепер вихлопні труби більше не висять незрозуміло в повітрі , що прийняти набагато простіше.

По славній німецькій традиції по різних сторонах наданого нам "Астона" стояли колісні диски різних малюнків. Чесно говорячи , спочатку ідея Royal Excellence замінити серійні многоспицевые диски своїми власними зі схожою концепцією особливого захвату не викликала. Однак під час тривалої фотосесії зненацька стало ясно , що малюнки всіх комплектів дисків – заводського й пари від Royal Excellence – зовсім різні. А ще клієнт одержує приємний виграш в один дюйм діаметра, відмовившись від штатних 19- дюймових коліс. Однак зовсім без змін у технічній частині в Royal Excellence не обійшлися. Фірмова система подачі повітря зі спортивним фільтром, новий вихлоп зі спортивними каталізаторами в сполученні з настроюванням Мотроника здатна принести кілька десятків додаткових сил . Не те щоб власник Vanquish відчував потребу в них, але від подібних любовно пророблених высокотехнологичных опцій відмовлятися якось не прийняте. Поводження Vanquish на дорозі можна описати як породисте. У кожний момент часу Aston Martin продовжує вражати своїми чудовими манерами й бездоганною поставою. Тут немає бешкетництва молодого джиґуна – скоріше Vanquish намагається представитися отаким джентльменом середніх років, що знають собі ціну. Мотор V12 у моторному відсіку й компонування дають про себе знати – того споріднення й почуття злиття з автомобілем, що відчуваються за кермом 911- го або тої ж Modena тут немає. Це вже не пілотаж в'юнкого винищувача, а скоріше керування дорогою й розкішною прогулянковою яхтою. Усе виконується правильно, але все-таки ваговито. З динамікою розгону, запасом тяги, механізмом перемикання секвентальной коробки передач усі , як і покладене , у порядку . Але хуліганити на "Астоне", зовсім точно, не тягне.

Vanquish безумовно є чудовим компаньйоном для трансевропейских пробігів. Пізній сніданок в Амстердамі , вечеря в Цюріху – така подорож автомобіль проробить із явним задоволенням. Головне – не забувати час від часу заїжджати на заправлення – 95 літрів бензину будуть спалені швидко. А після повернення додому Vanquish можна буде передати із щирими рекомендаціями друзям і колегам – для повторення пробігу. І саме подібні їздові відчуття дозволяють сформувати якийсь портрет власника Vanquish. Сполучення прославленого бренда, просунутої технічної начинки й британських традицій уже саме по собі привабливо. Завдяки програмі Royal Excellence ми одержуємо Vanquish, дороблений по всіх потрібних позиціях. Статус сумнівів не викликає, техніка й стиль також – більшого й бажати не слід.

Читать статью по-русски: Aston Martin Vanquish от Dimex: ощущение особого статуса
Проголосуйте за статью (средний бал 0, голосовало 0)
Источник: Mashina.info   (прочтена раз: 964)
Смотрите также о марке Aston Martin:
  • тюнинг Aston Martin
  • тест-драйвы Aston Martin
  • отзывы про Aston Martin
  • все модели Aston Martin
  • продажа Aston Martin
  • новости Aston Martin
КОМЕНТАРИИ К СТАТЬЕ

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
Имя*:   E-mail: (СПАМ)
Тема:
Ваш коментарий* (осталось символов: 3000)
Повторите код*:   
ФОТО-БЛОГ
О проекте| Реклама| Контакты | Информеры | PDA-версия |Сделано в autoBiz | |