This version of the page http://tuning.infocar.com.ua/894_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-19. The original page over time could change.
Літо - для кабріолета. Тюнинг ЗАЗ - Тюнинг ЗАЗ - Тюнинг отечественных авто

Тюнинг ЗАЗ

Вход | Регистрация | Стартовой | В Избранное | PDA
Выберите цвет сайта: Бирюза Бирюза Бирюза Бирюза
РЕКЛАМА НА САЙТЕ
ГЛАВНАЯ
Новые автомобили
» автосалоны » новости рынка
Подержанные авто
» продать авто » автобазар
Авто-инфо
» новости » авто-право
» страхование » авто в кредит
Выбираем авто
» каталог авто » сравнить авто
» тест-драйвы » отзывы об авто
Обслуживание
» тюнинг » фото тюнинга
Развлечения
» анекдоты » авто на ТВ
» авто-блог » форум
Каталог Авто-сайтов
» авто-сайты » добавить сайт
Автофирмы на «AutoSite»
» аренда авто » запчасти
» СТО » перевозки
АвтоПоиск
САЙТЫ О МАРКАХ АВТО

Chevrolet

Daewoo

Mercedes

ВАЗ

Honda

Mitsubishi

BMW

Ford

Toyota

Volkswagen

Skoda

Opel


Mazda


Nissan

Audi

ЗАЗ

Hyundai

Seat

Renault

Dacia

KIA

Chery

Suzuki

Peugeot

Alfa Romeo

Fiat

Lancia

Ssang Yong

Great Wall

Geely

Citroen

Volvo

Subaru

Chrysler

УАЗ

ГАЗ

Acura

Lexus

Infiniti

Land Rover

Jaguar

Porsche

Dodge

Hummer

Jeep
Тюнинг  : :  Тюнинг отечественных авто  : :  Тюнинг ЗАЗ

Літо - для кабріолета. Тюнинг ЗАЗ

 
Молодшого брата "горбатого" у народі прозвали "ушастым". Творець цього автомобіля - автомобільний конструктор Мати Лейватегия, що очолює автоклуб у селищі Хюру під Таллінном. Машини, вышедшие з гаража Лейватегия, - унікальні створення, так звані "custom" автомобілі, зібрані з декількох оригіналів, причому сполучення кузов, мотор, підвіска буває досить вигадливим, а вік "донорів" відрізняється на десятиліття

Як зізнається Мати Лейватегия, бажання побудувати оригінальний автомобіль виникло давно, і ця саморобка стала одним з перших його створінь . Може бути, тому цей автомобіль, створений у середині 90- х, Мати цінує більше інших. На побудований в 1997 році автомобіль було витрачено 900 людино-годин. Не так- те легко було знайти в ті роки потрібні деталі. У ту пору ще тільки народжувався нормальний ринок запчастин, і автомобільні смітники не відрізнялися вибором. Усе це породжувало високі ціни на будь-яку "залозку ".

Кузов автомобіля майже повністю складається з рідних деталей. Тільки лобове скло більше похиле - від "Фольксвагена", плюс саморобна дуга безпеки за передніми сидіннями. Якщо заглянути під кришку заднього люка, то мотора на звичному місці не виявиш . Мимоволі згадуються численні анекдоти на тему... А справа в тому, що на відміну від традиційного "Запорожця" двигун розміщений на звичному місці - попереду, під капотом автомобіля. Маленький двигун від "Фольксвагена Поло" здатний розігнати автомобіль до 120 км/ч. А в багажнику розміщена потужна стереосистема, здатна заглушити шум і свист вітру

На шосе цей кабріолет показує гарну стійкість і керованість. Аскетичное оснащення автомобіля нагадує про непросту фамільну приналежність . Кермо й гальма без посилення й вимагають відомої звички. НА догоду дизайну автоконструктор не зважився прорубати попереду вікно під фальрадиаторную ґрати . Для додаткового охолодження силового агрегату на передню панель виведена кнопка включення вентилятора. Їзда в кабріолеті вимагає іншого клімату. У холодний червневий день катання по трасі нагадало перегони на мотоциклі . Щоб носитися "без вікон і дверей", добре б розжитися шкірянкою байкера. Переробка автомобіля коштувала чималих грошей (близько 70 тисяч крон), але покупця на цей унікальний "Запорожця" поки не найшлося . Зрозуміло, що кабріолети в наших краях не користуються підвищеним попитом. Скоріше, найдуться цінителі на берегах Дніпра, батьківщині цього унікального, єдиного у світі "Запорожця".

Технічні характеристики: передній привід , мотор 1,0 л, коробка передач 4- ступенчатся механічна, максимальна швидкість 120 км/ч. , розгін 0-100 км/ч. 13 сек. Потужність 40 л.с., крутний момент 74 Н. м. при 2700 про./мін.

Читать статью по-русски: Лето - для кабриолета. Тюнинг ЗАЗ
Проголосуйте за статью (средний бал 4, голосовало 21)
Источник: Mashina.info   (прочтена раз: 5235)
Смотрите также о марке ЗАЗ:
  • тюнинг ЗАЗ
  • тест-драйвы ЗАЗ
  • отзывы про ЗАЗ
  • все модели ЗАЗ
  • продажа ЗАЗ
  • сайт о ЗАЗ - «ЗАЗ-инфо»
  • новости ЗАЗ
Фото в галерее «Тюнинг ЗАЗ» :
          
КОМЕНТАРИИ К СТАТЬЕ

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
Имя*:   E-mail: (СПАМ)
Тема:
Ваш коментарий* (осталось символов: 3000)
Повторите код*:   
ФОТО-БЛОГ
О проекте| Реклама| Контакты | Информеры | PDA-версия |Сделано в autoBiz | |