This version of the page http://www.pg.com.ua/action_metro.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-19. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Архів новин компанії / Офіційні правила та умови Акції "Святкова риболовля"



P&G Україна  
Basic info in English



Інформація про продукцію



Сайти марок




Знайти на сайті



Новини

Офіційні Правила та Умови Акції "Святкова риболовля"
(надалі - "Правила")

1. Організатор та Виконавець Акції, територія та строки (тривалість) її проведення

1.1. Організатором Акції є Товариство з обмеженою відповідальністю з іноземною інвестицією "Проктер енд Гембл Україна" (надалі - "Організатор"). Місцезнаходження Організатора: 04070, Україна, м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 13/5 (літ.А), тел. 8-800-505-0000, код ЄДРПОУ 19341005.

1.2. За замовленням Організатора Акція проводиться Товариством з обмеженою відповідальністю ТОВ "Хоса-Плекс Україна" (надалі - "Виконавець"). Місцезнаходження Виконавця: Україна, 04073, м. Київ, пр-т Московський, 9, корп.2, офіс2-301. Фактична адреса: Україна, 04073,м.Київ, пр-т Московський, 9, корп.2, офіс2-301; т/ф. (044) 247-69-61, 247-69-62, 247-69-63; р/р 26002013747031 в Київській міській філії АКБ "Укрсоцбанк" МФО 322012; код ЄДРПОУ 34679100; Номер свідоцтва платника ПДВ 36791129; Індивідуальний податковий № 346791026543.

1.3. Акція проводиться на території України в мережі магазинів МЕТРО, в містах: Київ, Одеса, Харків, Дніпропетровськ, Полтава, Кривий Ріг, Донецьк, Луганськ, Львів, Вінниця, Запоріжжя, Чернівці. Повний перелік яких наведений у п.9 даних Правил (надалі - "Місця проведення Акції").

1.4. Акція триватиме з 19 грудня 2007 року по 31 грудня 2007 року включно (надалі - "Строк проведення Акції" або "тривалість Акції" або "період проведення Акції").

2. Участь в Акції

2.1. Учасниками Акції можуть бути громадяни України, яким виповнилося 18 років, що виконали умови та правила цієї Акції, які викладені нижче (надалі по тексту - "Учасники Акції"). Не визнаються Учасниками Акції і не мають права брати в ній участь працівники Організатора/Виконавця Акції і будь-яких інших компаній, які беруть участь у підготовці та проведенні Акції, та їх близькі родичі (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки). Участь в Акції неповнолітніх, обмежено дієздатних і недієздатних осіб, здійснюється відповідно до чинного законодавства України.

2.2. Продукція, яка бере участь в Акції (далі за текстом - "Акційна продукція"):

  • упаковки прального порошку Ariel 2,6кг, 3кг, 4кг, 4,5кг;
  • упаковки прального порошку Tide 4кг, 4,5кг, 6кг;
  • упаковки дитячих підгузників Pampers Sleep&Play 42шт., 50шт., 58шт.;
  • пляшки шампуню для волосся Clairol Herbal Essences 400мл;
  • упаковки зубної пасти Blend-A-Med 100мл;
  • упаковки засобів для жіночої білизни Always Ultra всіх розмірів;
  • пляшки шампуню для волосся Pantene ProV 400мл;
  • пляшки засобу для миття посуду Fairy 500мл;
  • пляшки миючого засобу Mr. Proper 500мл;
  • упаковки дитячих серветок Pampers Clean&Play 144шт.;

що продаються у Місцях проведення Акції.

2.3. Для участі в Акції необхідно:

  • в період проведення Акції здійснити покупку будь-якої Акційної продукції в Місцях проведення Акції на суму 200 грн без ПДВ
  • звернутись до промоутера (далі - представника Виконавця Акції), який знаходиться у Торговій Точці, в якій була придбана Акційна продукція, пред'явити йому оригінал касового чеку про її оплату (на загальну суму купленої Акційної продукції 200 грн без ПДВ та більше), при цьому касовий чек повинен бути виданий Торговою Точкою, в якій перебуває промоутер і дата його видачі повинна бути в межах періоду проведення Акції. Консультант здійснить відповідну відмітку на касовому чеку та дасть можливість учаснику визначити гарантоване Заохочення яке зразу можна отримати. Кожен учасник приймає участь у "Святковій риболовлі" - в іграшковому акваріумі спеціальними вудками виловлюють рибку, що містить в собі назву Гарантованого Заохочення. Промоутер видає це Гарантоване Заохочення від свого імені як власник Заохочення, на умовах, вказаних нижче, безкоштовно.

Всі учасники, що приймали участь у "Святковій риболовлі", отримують право на участь у розіграші Головного Заохочення, що відбудеться 31 грудня 2007р.

Для того щоб прийняти участь у розіграші головного заохочення необхідно:

  1. Придбати продукцію яка приймає участь в акції на суму 200грн без ПДВ;
  2. Звернутись до промоутера, який знаходиться у Торговій Точці, пред'явити йому чек на загальну суму купленої Акційної продукції 200 грн без ПДВ та більше;
  3. Заповнити особисту картку в двох екземплярах, один залишити у промоутера, інший забрати з собою разом з чеком.

В особистій картці необхідно заповнити наступні особисті данні:

  • Дата покупки;
  • Адреса магазину;
  • № чеку
  • Прізвище Ім'я По-Батькові
  • Адреса проживання
  • Контактний телефон
  • Особистий підпис
  • Загальна сума покупки
  • Номер картки Метро

2.4. Учасником Акції вважається особа, яка належним чином виконала усі вимоги даних Правил.

3. Заохочення Акції

3.1. Фонд Заохочень Акції складають:

3.1.1. Гарантовані Заохочення:

  • упаковки прального порошку Ariel 1,5кг (загальна кількість 5000 шт.);
  • пляшки шампуню для волосся Head & Shoulders 400мл (загальна кількість 5000 шт.);
  • пляшки шампуню для волосся Pantene ProV 400мл (загальна кількість 5000шт.);
  • пляшки кондиціонеру для білизни Lenor 1л (загальна кількість 5000шт.);
  • упаковки прального порошку Tide 1,5кг (загальна кількість 5000шт.);
  • упаковки прального порошку Bonux 3кг (загальна кількість 5000шт.);
  • упаковки прального порошку Dreft 900г (загальна кількість 5000шт.);

Загальна кількість всіх Гарантованих Заохочень, які розповсюджуватимуться протягом періоду проведення Акції в усіх Місцях її проведення, складає 35000 штук. Організатор Акції не несе відповідальності за вичерпання вказаних вище Гарантованих Заохочень у кожному конкретному Місці проведення Акції.

У акції беруть участь наступні Головні Заохочення: плазмові телевізори - (модель 42PC1RV, марки LG) (загальна кількість 18шт).

Кількість Головних Заохочень обмежена, в кожному із зазначених у п.9 магазинах буде розігране лише одне Головне Заохочення.

3.2. Заміна Заохочень грошовим еквівалентом або будь-яким іншим благом не допускається. Заохочення обміну та поверненню не підлягають. Передача права на отримання Заохочення іншій особі не допускається.

3.3. Організатор Акції залишає за собою право збільшити Фонд Заохочень Акції та добавити додаткові Заохочення.

3.4. Зовнішній вигляд Гарантованих Заохочень може незначно відрізнятися від зображених на рекламних матеріалах.

4. Порядок , умови та строки видачі Заохочень

4.1. Передача Гарантованих Заохочень Учасникам Акції здійснюється в порядку та на умовах цих Правил безпосередньо промоутерами (представниками Виконавця Акції), які знаходяться у Торговій точці, в якій була придбана Акційна продукція, відразу після проведення процедури випадкового вибору Заохочення, як зазначено вище. Заохочення Учасник Акції отримує у місці проведення Акції у представника Виконавця Акції, котрий є фізичною особою і є власником Заохочення.

Розіграш Головних Заохочень відбудеться 31 грудня з 12 - 00 до 15 - 00 години у кожному з магазинів вказаних у п.9

Покупці, особиста картка яких буде визначена шляхом розіграшу, вважаються Переможцями акції та набувають право отримати головні Заохочення. Виконавець в обмін на картку переможця видає останнім Акти, якими засвідчується їх статус переможців та гарантується право отримати головні заохочення. Порядок та умови отримання головних Заохочень встановлюється Виконавцем. Про перемогу у розіграші Виконавець повідомляє Переможців телефоном або поштою. Крім того імена Переможців будут опубліковані на сайті після проведення розіграшу.

Головне заохочення можна отримати 07.01.2008р. в одному з зазначених в п.9 ТЦ. Видача Головних Заохочень буде здійснюватися представниками Виконавця.

При собі необхідно мати:

  • документ який засвідчує особистість;
  • ксерокопії всіх сторінок паспорта;
  • особисту картку та чек який засвідчує купівлю продукції яка приймає участь в акції;
  • ксерокопію ідентифікаційного номера.

Транспортація головного заохочення відбувається за рахунок переможця.

Оподаткування Переможців акції, проводиться відповідно до чинного законодавства України. Виконавець проводить нарахування та сплату податку з доходів фізичних осіб Переможців Акції, та направляє необхідну інформацію про отримання заохочення , нарахування та сплату податку до відповідних податкових органів

4.2. У випадку якщо Учасник Акції відмовився від отримання заохочення, в місці проведення, вважається, що Учасник Акції відмовляється від його отримання. У такому випадку, Учасник Акції не має права вимагати від Організатора Акції або Виконавця Акції будь - якої компенсації Заохочення.

4.3. Відповідальність за наявність необхідної кількості Заохочень в кожному місці проведення Акції покладається на Виконавця акції.

4.4. Заохочення, від отримання яких Учасник Акції відмовився, Організатор Акції використовує на свій власний розсуд.

5. Обмеження

5.1. Відповідальність Організатора/Виконавця Акції не виходить за межі вартості та кількості Гарантованих Заохочень, вказаних у цих Правилах та Умовах.

5.2. Організатор Акції не несе відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожар, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, що діє на території проведення Акції, інші непідвладні контролю з боку Організатора/Виконавця Акції обставини.

5.3. Організатор Акції не несе відповідальності стосовно подальшого використання наданих Гарантованих Заохочень Учасинками Акції після їх одержання, та за неможливість Учасника Акції скористуватись наданим Заохоченням з будь-яких причин. Відповідальність за якість наданих Заохочень несе їх виробник.

5.4. Організатор Акції не вступає в будь-які суперечки стосовно визнання будь-яких осіб Учасниками Акції і прав на придбання Гарантованого Заохочення за акційною ціною. Організатор Акції не бере на себе відповідальності за визначення прав сторін у будь-яких суперечках.

5.5. Організатор/Виконавець Акції мають право відмовити в видачі Гарантованого Заохочення Переможцю Акції, що отримав таке право, якщо такий Переможець не виконав умов цих Правил. При цьому такий Переможець не має права на одержання від Організатора Акції будь-якої компенсації.

5.6. Відповідальність за нарахування, утримання та перерахування до бюджету податку з доходів фізичних осіб- учасників акції, що отримали право на Головне Заохочення шляхом розіграшу, несе Виконавець. Учасники акції, що отримали право шляхом розіграшу на Головне Заохочення, отримують це заохочення після надання Виконавцю наступних даних - копію паспорта та довідки з ідентифікаційним кодом для проведення оподаткування. Оподаткування доходів за Головне Заохочення проводиться за рахунок Виконавця.

6. Порядок і спосіб інформування про умови Акції

6.1. Інформування щодо правил та умов проведення Акції здійснюється шляхом розміщення цих Правил на Інтернет-сайті www.pg.com.ua

6.2. Зміна та доповнення Правил та умов Акції можливі у випадку їх затвердження Організатором Акції та їх оприлюднення у тому ж порядку, що визначений для інформування про правила та умови Акції. Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту опублікування, якщо інше не буде спеціально визначене безпосередньо змінами/доповненнями до цих Правил.

7. Надання інформації

7.1. Беручи участь у Акції, кожен Учасник тим самим підтверджує свою згоду на використання наданої інформації Організатором/Виконавцем Акції з маркетинговою та/або будь-якою іншою метою, методами, що не суперечать чинному законодавству України (у т.ч. шляхом передачі третім особам), зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, фотографії, інтерв'ю або інших матеріалів про нього з рекламною метою, у тому числі право публікації його імені і фотографії у засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв'ю зі ЗМІ, без обмеження по території, терміну та способу такого використання, і таке використання не компенсується (не оплачується) Організатором/Виконавцем Акції та/або третіми особами.

8. Інші положення

8.1. У випадку виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення цих Правил, і/або питань, не урегульованих цими Правилами остаточне рішення приймається Організатором Акції відповідно до вимог діючого законодавства України. При цьому рішення Організатора Акції є остаточним і не підлягає оскарженню.

8.2. Результати Акції є остаточними і не підлягають переглядові.

8.3. Приймаючи учать в Акції, Учасник тим самим підверджує факт ознайомлення з даними Правилами і свою згоду з ними. Порушення Учасником цих Правил Акції або відмова Учасника від їх виконання позбавляє його права на одержання Гарантованого Заохочення.

9. Місця проведення Акції
МістоНомерАдреса
Київ10пр. Григоренко, 43
Київ11Кольцевая дорога, 1-В
Одеса12ул. Аэропортовская, 29
Харків13пр. Гагарина, 187/1
Дніпропетровськ14Запорожское шоссе, 63
Донецьк15пр. Ленинский, 148
Київ16пр. Московский, 26-В
Львів17ул. Городоцкая, 300
Запоріжжя18Ореховское шоссе
Луганськ19ул. Линёва, 120
Кривий Ріг20ул. Быкова, 31
Вінниця215-й км Хмельницького шоссе
Донецьк24ул. Взлетная, 7
Полтава25Киевское шоссе, 1-а
Дніпропетровськ26ул. Каштановая, 1
Миколаїв 23пр. Героїв Сталінграду, 9-д
Рівно34Вул.Макарова, 21
Чернівці28Ул. Вільшини, 1-д

Нагору  |  До списку всіх новин

© 2007 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту