This version of the page http://www.ua-reporter.com/glas/63/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-18. The original page over time could change.
UA-REPORTER.COM — ГЛАС НАРОДА

Глас народа


05.04.07 (07:21)
Іван БІЛЕНЬКИЙ

Як поведуться сьогодні представники проурядових партій на чільних місцях у закарпатській владі?


Усій Україні відомо, що більшість у Закарпатській обласній раді складає коаліція із представників "Нашої України", Партії регіонів, СПУ, "Батьківщини" та угорських партій, створена 17 квітня 2006 року. Відповідно саме представники цих політичних сил презентовані сьогодні в обласних владних структурах.
Зокрема, одним із заступників голови Закарпатської облдержадміністрації та начальником управління соціального захисту ОДА є "регіонали" І.Качур та О.Мацола, на посаді голови депутатської бюджетної комісії обласної ради працює ще один представник Партії регіонів Федір Харута, обласної ДПА Василь іванчов, обласної УМВС — Віталій Максимов...
Цей список можна продовжувати, однак сьогодні у багатьох закарпатців виникає цілком резонне питання: якщо Ющенко своїм указом розпустив парламент, якщо на вседержавному рівні зростає протистояння між ПРУ, КПУ, СПУ та опозиційними "Нашою Україною" і БЮТом, то як поведуться за нинішньої політичної ситуації в країні, яка дедалі загострюється, названі вище і неназвані високопосадовці, призначені на ці посади з відома чи за ініціативою "широкої коаліції" в Закарпатській обласній раді. На чий бік вони стануть і якої позиції дотримуватимуться — своїх рідних партій чи все ж таки "батька" мукачівського клану, котрий потрапив до наближчого оточення Президента Ющенка?
Це ж саме стосується і керівників місцевого рівня нашого краю. І, в першу чергу, мера обласного центру м.Ужгород Сергія Ратушняка, відомого своєю непостійністю у політичних поглядах і особистих симпатіях. Сьогодні він — непримиренний супротивник голови президентської адміністрації Віктора Балоги, якого Ратушняк звинувачує в тому, що той разом зі своїми бізнес-компаньйонами, друзями і родичами захопив і повністю контролює Закарпатську область. Однак чи залишиться пан Ратушняк таким же непримиренним завтра?



ОБСУЖДЕНИЕ:

Добавить комментарий
Имя:
Е-mail (необов’язково):
Комментарий:


Для того, чтобы ваш комментарий был добавлен, вам нужно ввести код, кторый вы видите на картинке под этим сообщением. Если код будет введен неправильно - комментарий не появится. Если не можете разобрать код - нажмите "обновить" в меню браузера и код изменится.
  

В начало рубрики

   НОВОСТИ
17.12.07 (20:40) Україна
Інформацію про причетність Шухевича до вбивств євреїв спростовують

17.12.07 (20:28) скандал
Закарпатська прокуратура перевірить законність виділення землі в Ужгороді

17.12.07 (20:09) світ
НАТО задоволене співпрацею з Україною

17.12.07 (20:03) різне
Міжнародні експерти з Канади ділилися в Ужгороді досвідом стратегічного планування

17.12.07 (20:00) Україна
"НУ-НС" і БЮТ ще не домовилися щодо міністрів

17.12.07 (19:30) кримінал
Контрабандисти сконструювали на Закарпатті ...тютюновий понтон через прикордонну річку Уж!

17.12.07 (19:24) НС
Закарпатье: Крестьянская семья отравилась продуктами горения природного газа


   ГЛАВНОЕ МЕНЮ
САЙТ:НОВОСТИ:
· главная

· новости

· другое

· ГЛАС НАРОДА

· архив

· доска
обьявлений

· знакомства

· мобильный контент

· RSS-лента

· политика
· общество
· экономика
· культура
· спорт
· криминал
· ЧП
· человек
· экология
· разное
· официоз
· дайджест
· наука
· туризм
· образование
· скандал
· Украина
· мир

   Об издании
© 2004-2005 UA-REPORTER.COM
Партнери онлайн-видання UA-REPORTER.COM: ЗТО УСВА, ГО "Місто", закарпатська газета "Репортер".
Розробка та розміщення: ЗІС
Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації - рекламодавці.
Редакція може не поділяти точку зору авторів. При передруці матеріалів посилання на UA-REPORTER.COM обов'язкове.

   Счетчики