This version of the page http://www.okeanelzy.com/ua/rules_of_work (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-18. The original page over time could change.
ОКЕАН ЕЛЬЗИ : Правила спiвпрацi з ОЕ - Пресс-центр






www.okeanelzy.com Пресс-центр



Шановні Панове Журналісти! Ця інформація для Вас. Дякуємо за розуміння.

NOTA BENE

Просимо Вас готуватися до інтерв'ю заздалегідь. Тактичність, об'єктивність та поінформованість — це 50% успішної розмови.

Одна із умов вдалої співпраці з групою — попереднє надання матеріалу перед публікацією/ефіром на узгодження з прес-службою групи. Це необхідно для того, щоб уникнути неточностей і аж ніяк не для того, щоб обмежувати вашу журналістську свободу.

Про час, місце проведення й тривалість інтерв'ю має бути домовлено ЗАВЖДИ заздалегідь.

Вірна назва групи — ОКЕАН ЕЛЬЗИ, як в україномовних так і в російськомовних ЗМІ. Англійська транскрипція назви групи — Okean Elzy.

Веб-сайт групи є ЄДИНИМ ОФІЦІЙНИМ ДЖЕРЕЛОМ інформації про групу і її життя.

АКРЕДИТАЦІЯ
Акредитація здійснюється безпосередньо на основі наданих анонсів концерту/події. Для отримання акредитації необхідно заповнити і надіслати форму акредитації.

У прес-службі ОЕ завжди раді відповісти на всі Ваші запитання, допомогти у наданні інформації, фото- та відеоматериалів.

Кількість акредитацій:
  • телекомпанія – 3 особи (журналіст + оператор + асистент)
  • друковане видання – 2 особи (журналіст + фотограф)
  • радіостанція – 1 особа
  • інтернет-видання – 1 особа
Підтвердження акредитації буде надане в електронному листі, бейджі акредитації видаватимуться відповідно до списків.

Бейдж «ПРЕСА» дає можливість відвідати захід (прес-конференцію, концерт). УВАГА! БЕЙДЖ “ПРЕСА” НЕ ДАЄ МОЖЛИВОСТІ ДОСТУПУ ЗА СЦЕНУ.

РОБОТА ПРЕСИ НА КОНЦЕРТІ.
Фото- та відеозйомка можлива перед сценою лише протягом перших 3 (трьох) композицій. Використання відзнятого материалу можливе лише в репортажах та редакційних матеріалах. Після завершення часу зйомки преса може продовжувати перебування в залі.

©2007 Okean ElzyПравова информаціяКоманда O.E.ПодякиНаші банериМапа сайту