This version of the page http://www.fdr.com.ua/news_item/22305/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-18. The original page over time could change.
ФДР - Новини
Дивіться Колискову

20:12   31 Жовтня 2007

Фліт навздогін пісні Колискова випускає у світ і відеокліп на цю композицію, яка входить до другого альбому групи Zаникай, що вийшов минулого року. Зйомки матеріалу відбулися ще влітку, 27-го червня, на стареньких мальовничих вулицях Івано-Франківська, але оприлюднити його колектив вирішив щойно тепер, спеціально під радіопрем’єру. Режисером роботи виступив уже доволі відомий спеціаліст у цій справі – Тарас Химич.

Як розповів нам барабанник групи, Ігор, Флітові пощастило, бо Тарас робив саме спеціальну акцію, в межах якої знімав відео для чотирьох українських гуртів. Попрацювати з підкарпатцями йому порекомендував Сашко Положинський (Тартак) і, судячи зі слів Ігора, сторони взаємно залишилися задоволені результатом.

«Нам сподобалося і працювати з Химичем і те, що вийшло в результаті тієї праці. За його словами, він теж отримав задоволення від роботи з нами, так що ми тепер і наступні наші відео, швидше за все, зніматимемо саме з ним», - каже Ігор.

Що ж саме вийшло у результаті, можна подивитися на цій сторінці зліва.