This version of the page http://www.fdr.com.ua/news_item/22299/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-18. The original page over time could change.
ФДР - Новини

Ґорґішелі не сплять

13:40   31 Жовтня 2007

Україно-грузинська команда Ґорґішелі знову звертається до свого дебютного альбому Аморе, який побачив світ у листопаді минулого року. Група вже презентувала два доволі успішні синґли з нього – пісні Аморе і Пташка, котрі непогано зарекомендували себе у радіоефірі. Тепер, після кількамісячної перерви, до запуску готується ще одна композиція з диску, котра називається Баю-Бай.

Перш за все перед тим як відпустити річ у велике плавання, Ґорґішелі хочуть зняти відеокліп на цей трек. Але після тривалого етапу підготовки все, врешті-решт, вперлося у брак коштів, що і загальмувало роботу режисера Олега Борщевського, який працюватиме на знімальному майданчику.

«У нас уже все готово для того, щоб запустити це відео у роботу. Є навіть оригінальний нестандартний сценарій. Але затримка, як завжди, за фінансуванням. Ми працюємо у цьому напрямку і думаю скоро зможемо щось показати. Крім того ми б хотіли ще зняти відеоверсії реміксів наших попередніх пісень Аморе і Пташка. Але то знову залежить від того, чи матимемо ми достатньо ресурсів», - переконана Тамара Ґорґішелі, одна з фронт-фрау колективу.

Разом з роботою над кліпом до Баю-Бай група працює ще у двох напрямках – доробляє свою офіційну веб-сторінку, яку їм давно необхідно мати за статусом, і назбирує матеріал на черговий альбом.