This version of the page http://www.tonis.ua/announces/6890.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-17. The original page over time could change.
ТОНІС. Найоб'єктивніший канал // Ток-шоу "Дві правди" з Тетяною Догілевою










Ваше ім'я


Ваш Email


Ваше повідомлення

 
Ток-шоу "Дві правди" з Тетяною Догілевою



Психологічне ток-шоу, на якому обговорюються найгостріші особистісні, сімейні стосунки і проблеми, що виникають у колективі. "Дві правди" — по суті своєрідна телевізійна психотерапевтична консультація.

Конфлікти у сім’ї — між чоловіком і жінкою, дітьми, найближчими родичами, батьками другої половини; проблеми на роботі — з начальником, колегами чи діловими партнерами; побутові і соціальні проблеми — у сферах обслуговування, комунікацій, виховних і навчальних закладах, — ніщо не пройде повз увагу ведучої шоу Тетяни Догілевої.

У студії, окрім ведучої і глядачів, присутні два психотерапевти. Тиким чином, глядачі мають можливість почути дві різні думки щодо конфлікту та отримати різні сценарії його розвитку, а також поради та рекомендації кожній з конфліктуючих сторін.

 





 
24 години. Життя

Те, що зовсім недавно здавалося вигадками науковців або просто страшилками, –сьогоденні реалії. Екологи кажуть, що "точку неповернення" ми вже пройшли, і людству залишилося менше десяти років, щоб хоч якось змінити своє майбутнє.

Інформаційна програма "24 ГОДИНИ"

24 години. Спорт

Нерухомість

Банкнота

Для людей, які користуються банківськими послугами, послугами страхових та фінансових компаній, юридичних фірм. Для тих, хто прагне примножити свої прибутки.

Спецпроект

Світські хроніки

"Світські хроніки" змінили формат.

Відтепер програму ведуть двоє ведучих!

Це Євген Фешак (відомий як Гєник – ведучий ранкового шоу на радіо "Люкс") та Віолетта Трикова (театральна актриса).

з понеділка до четверга о 22:10
повтор – о 10:00 та 02:35

Жіночий погляд Оксани Пушкіної

Диваки

Ця розважально-інформаційна програма розповість про неординарних людей, з якими, можливо, ви щодня зустрічаєтеся на вулиці, у транспорті або ж на роботі. На перший погляд, вони такі ж, як і всі, але в кожного є, чим вас здивувати.


 


   

© ВАТ Телеканал "ТОНІС". 2003
© Розроблено New Age Lab