This version of the page http://blogobig.com/links/friday_links_07.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-17. The original page over time could change.
Блоґобіг » про що гуде блоґосфера » Лінки за тиждень #07

Блоґобіг

про що гуде блоґосфера

Лінки за тиждень #07

Категорії: Лінки
Максон Пуговський | 13:06 March 11, 2006

Online Reputation Monitoring Beginners Guide
Чудовий гід для компаній з моніторингу блоґосфери. Загальні установки та інструкція “крок за кроком”. Вказано ключові пошукові сервери, що стануть у пригоді, але в англомовному контексті. Інструментів для спостереження за кирилічними блоґами значно менше.

Wal-Mart Enlists Bloggers in P.R. Campaign
New York Times пише про стосунки піарників з блоґосферою. Блоґери бувають настільки ж ліниві, як деякі їхні колеги з традиційних ЗМІ, - копі-пейстять прес-релізи без редактури. Кілька онлайнових писак прокололося на ексклюзивчику від Wal-Mart. При чому, представник демонізованої мережі супермаркетів поводився з блоґерами відкрито і чесно.

NBC’s marketing lesson, in 3 acts
Півтора місяці тому в інеті був надзвичайно популярний відео-кліп Lazy Sunday, де двоє коміків співають реперську пісеньку про Хроніки Нарнії. Уперше його показали в програмі Saturday Night Live на каналі NBC. Коли хтось завантажив відео на сервер YouTube, то почалася справжня манія - більше п’яти мільйонів переглядів, десятки пародій, футболки, etc. Але потім з’явилися юристи NBC і зажадали прибрати інтелектуальну власність телеканалу з чужого сайта. Автори блоґа Church of the Customer простежують, як було вбито найуспішнішу вірусну маркетингову кампанію.

Playboy назвал 25 самых сексуальных знаменитостей года
Стаття з оригінальним початком про рекламу на українських інформаційних сайтах. Подібними заголовками вітчизняні інтернет-газети приваблюють “жовтий” трафік. Наскільки такі відвідувачі корисні рекламодавцям? (Пікантні світлини присутні в кінці статті.)

How and Why to Use FeedBurner
Сервер FeedBurner пропонує лічильники для RSS-смуг (див. секцію Підрахуй у вертикальному меню праворуч) і безліч додаткових сервісів. Докладно про переваги FeedBurner розповідає у записі свого блоґа Маршалл Кіркпатрік (Marshall Kirkpatrick).

Wetpaint
Сервіс для створення і хостингу wiki-енциклопедій. Поки що на стадії закритого бета-тестування, але написані розробниками енциклопедії про XBOX 360 чи ракові захворювання показують, на що здатне нове wiki-ядро. Анімована дема розкаже про базові функції Wetpaint і заразом дасть уявлення, що таке wiki.

AjaxWhois.com
Щоб дізнатися, на кого зареєстровано домен, достатньо набрати адресу, не треба навіть Enter тицнути. Ajax у дії.



Нема коментарів »

Ще нема коментарів.

RSS-смуга коментарів до цього запису. URI трекбеку.

Додайте коментар

Ви можете кориcтуватися такими командами XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>