« »

Пані Катерина Ющенко відвідала Державний історико-культурний заповідник «Меджибіж»

25 Вересня 2007 18:32


25 вересня 2007 року Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» пані Катерина Ющенко та представники Фонду відвідали Державний історико-культурний заповідник «Меджибіж», що у смт. Меджибіж Летичівського району Хмельницької області.

Гості оглянули територію фортеці, побували у музеї та церкві. Також пані Катерина Ющенко поспілкувалася з персоналом музею та мешканцями Меджибіжа.

Від імені Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» пані Катерина Ющенко подарувала Державному історико-культурному заповіднику «Меджибіж» видання «Україна і українці».

Вперше Меджибіж згадується у 1146 році в Іпатіївському літописі. Століття по тому у місті з’явилася перша фортеця. За довгу історію свого існування Меджибіж неодноразово був під володіннями різних держав, ставав епіцентром численних бойових дій та осад, що призводило часом до нищівних руйнувань його фортець та палаців.

Державний історико-культурний заповідник «Меджибіж» було утворено у 2001 році. Наразі на території замку, у флігелі та церкві активно проводяться ремонтно-реставраційні роботи. У 2006 році було відкрито шість музейних залів з новими експозиціями.

Представники Фонду «Україна 3000» перебувають на Хмельниччині з одноденною робочою поїздкою. Раніше вони взяли участь у церемонії вручення державних нагород почесного звання «Мати-героїня», побували у Хмельницькій міській дитячій лікарні і провели зустріч зі студентами та педагогами Хмельницького університету управління та права.

Версія для друку



14 Грудня 2007
Катерина Ющенко подарувала дружинам керівників іноземних дипломатичних місій в Україні книжку «Мед для мами» у власному перекладі
14 грудня 2007 року Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» пані Катерина Ющенко взяла участь у зустрічі з дружинами керівників іноземних дипломатичних місій в Україні з нагоди зимових свят. »»

13 Грудня 2007
Підведено підсумки Національного конкурсу «Благодійник року 2007»
Учасники прес-конференції повідомили, що на участь у конкурсі подали заявки понад 80 благодійників з усіх областей України. Серед них – 6 транснаціональних корпорацій, 16 національних компаній, 4 банків і фінансових установ, 35 благодійних фондів і 19 приватних осіб. Під час проведення конкурсу було визначено переможців у кожній області та найбільших благодійників на національному рівні. »»

9 Грудня 2007
Катерина Ющенко відвідала у Гаазі Інститут міжнародних відносин «Клінгендаль»
»»

9 Грудня 2007
Пані Катерина Ющенко зустрілася з мером нідерландського міста Дельфт Гейбертусом Антоніусом Альфонсом Феркерком
»»

8 Грудня 2007
Катерина Ющенко взяла участь у фінальній частині Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення – 2007»
»»

8 Грудня 2007
Відбулася зустріч представників Фонду «Україна 3000» та нідерландських гуманітарних організацій, що працюють в Україні
»»


  





 
© 2001-2007
Фонд «Україна 3000»
Всі права застережено

© Розроблено
NewAgeLab 2005

Про Фонд | Структура | Напрями діяльності | Правила, процедури, стандарти | Контакти | Реквізити Фонду | Експорт RSS | Публікації | Звіти | Голодомор 1932-33

Використання матеріалів дозволено тільки з обов'язковим гіперпосиланням на сайт www.ukraine3000.org.ua