This version of the page http://www.uintei.kiev.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-16. The original page over time could change.
Новини, Анонси | УкрІНТЕІ
Український інститут
науково-технічної та економічної інформації
English version
Русская версия
Новини
23 листопада 2007 року на базі УкрІНТЕІ відбулась Міжнародна науково-практична конференція "Перспективи розвитку ринку науково-технічної продукції України та країн Африки".
Організатори конференції – Міністерство освіти і науки України та Український інститут науково-технічної і економічної інформації (УкрІНТЕІ).
У роботі конференції взяли участь учені та спеціалісти в сфері міжнародного співробітництва, відповідальні працівники міністерств і відомств, представники установ НАН України, підприємств та організацій, всього 40 учасників, виступили 12.
Виходячи з обговорення поставлених питань, учасники прийняли рекомендації щодо вдосконалення науково-технічного та економічного співробітництва з країнами Африки.
5-6 грудня 2007 року в м. Києві, у приміщенні Українського інституту науково-технічної інформації відбулася ІІІ Міжнародна конференція «Ринок технологій: проблеми та шляхи вирішення» Організаторами конференції виступали Міністерство освіти і науки України, Київська міська державна рада, Український інститут науково-технічної і економічної інформації, Всеукраїнська асоціація інформаційних служб>>>
ВИСТАВКИ В КНР >>>
Анонси
Об'яви
Шановні розробники нових технологій та зацікавлені в їх застосуванні! Пропонуємо Вам відвідати нашу сторінку "Трансфер Інноваційних Технологій". На ній Ви зможете ознайомитись з постійно поповнюваною базою нових технологій і розробок, розмістити інформацію про свої розробки, запропонувати своє партнерство або знайти собі партнера в Вашій галузі діяльності, отримати додаткову інформацію про розробку, що Вас зацікавила, запропонувати себе в якості експерта чи знайти собі експерта за Вашою спеціалізацією, отримати консалтингові та маркетингові послуги, а також допомогу у пошуку джерел фінансування проектів.
Поліграфія УкрІНТЕІ приймає замовлення на повнокольоровий чорно-білий офсетний друк журналів та рекламної продукції формату до В2 на офсетній машині Roland 202 та Heidelberg.
До уваги замовників інформаційної продукції УкрІНТЕІ! Пропонуємо до Вашої уваги нові випуски видань УкрІНТЕІ, які не мають аналогів на ринку інформаційної продукції України.
Український інститут науково-технічної і економічної інформації розпочинає роботу щодо створення бази даних інформаційних ресурсів та послуг підприємств, організацій та установ України. У подальшому на основі бази даних планується видати каталог інформаційних ресурсів для загального користування. Якщо Ваша організація (підприємство, установа) має документально-інформаційні фонди та бази даних з питань економіки, науки, освіти, науково-технічної діяльності просимо Вас заповнити Анкету і надіслати її на E-mail:kir@uintei.kiev.ua або klf@uintei.kiev.ua. Довідки по тел.+ 38 (044) 521-00-32
Український інститут науково-технічної і економічної інформації (УкрІНТЕІ), як Національний виділений центр України в Міжнародній довідковій системі ІНФОТЕРРА з питань охорони навколишнього середовища Програми ООН – ЮНЕП (ЮНЕП/ІНФОТЕРРА, м. Найробі, Кенія) та як Національна виділена організація України в Міжнародному Центрі Наукової і Технічної Інформації (МЦНТІ, м. Москва) в рамках Міжнародної інформаційної програми бере участь у комплектуванні та розширенні бази метаданих «Якість середовища існування людини», який входить до складу Об’єднаної інформаційної мережі (ОІМ) країн-членів МЦНТІ. Якщо Ваша організація володіє інформаційними ресурсами щодо проблеми охорони навколишнього середовища та бажає бути представленною на сайті Порталу Об’єднаної інформаційної мережі, пропонуємо Вам заповнити анкету і надіслати її на E-mail: prudka@uintei.kiev.ua або mikhaylova@uintei.kiev.ua Довідки за тел.: +38 (044) 521-09-81
Архів
Головна
Про нас
Наукова діяльність
Організаційно-інформаційна діяльність
Освітянська діяльність
Регіональні ЦНТЕІ
Бази даних
Трансфер інноваційних технологій
Видавнича діяльність
Інформаційні послуги
Електронна бібліотека
Інформаційна продукція
Поліграфічні послуги
Виставки
Міжнародне науково-технічне співробітництво
МЦНТІ
МКРНТІ
Партнери
Зв'язок з нами
Структурні підрозділи
Прогнозно-аналітичне інформаційне відділення
Відділення створення та аналізу електронних інформаційних ресурсів
Відділення інформаційних технологій
Відділення науково-інформаційної та міжнародної діяльності
Відділення досліджень, аналізу та організації виставкової діяльності
Видавничо-поліграфічне відділення
Відділ стандартизації
Відділ науково-методичного забезпечення підвищення кваліфікації та заходів в сфері науково-технічної інформації
Адреса: 03680, м. Київ, вул. Горького, 180, тел. +38 (044) 528-25-22, Факс. (044) 528-25-41,E-mail: uintei@uintei.kiev.ua

При будь-якому використанні матеріалів сайту, гіперпосилання (hyperlink) на УкрІНТЕІ обов'язкове.© УкрІНТЕІ
Із запитаннями та пропозиціями пишіть нам: uintei@uintei.kiev.ua