This version of the page http://www.pg.com.ua/application_process_step1.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-16. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Кар'єра / Процес відбору / Крок 1. Заповнення анкети



P&G Україна  
Basic info in English

Кар'єра в P&GЧому P&G?Відділи компаніїВідкриті вакансіїПроцес відборуКритерії відборуСтудентам
Find A Job and Apply






Returning User
View your job submissions.







Інформація про продукцію



Сайти марок




Крок 1. Заповнення анкети

Часті запитання про заповнення анкети

Крок 2. Online тестування
Крок 3. Тест на оперативність мислення
Крок 4. Інтерв'ю


Відкриті вакансії

Тест на оперативність мислення

Підписатись на розсилку кар'єрних можливостей Проктер енд Гембл


Знайти на сайті



Процес відбору

Крок 1

Заповнення
анкети
Крок 2

Online
тестування
Крок 3

Тест на
оперативність
мислення
Крок 4

Інтерв'ю

Крок 1. Заповнення анкети

Процес відбору до Procter&Gamble розпочинається із заповнення онлайн заявки на позицію, що вас цікавить.

a. Apply Online

У рядку пошуку (зверху сторінки) виберіть країну (Country) - Ukraine. В результаті пошуку, система видасть вам всі позиції, відкриті у даний момент в Україні. Ви також можете спеціалізувати пошук, вибравши категорію роботи (Job Category): робота для випускників та молодих фахівців (New Colledge/University Graduates), для спеціалістів із досвідом роботи (Experienced), позиції асистентів та спеціалістів (Non-Management), стажування (Internship/Co-op), семінари та студентські програми (Student Programs/Seminars).

b. Виберіть вакансію, яка вас цікавить

Ви побачите список відкритих на даний момент вакансій. Уважно прочитайте описи, щоб вибрати одну вакансію, яка є для Вас найбільш цікавою. Будь ласка, не заповнюйте заявки на декілька вакансій - у разі, якщо ми побачимо, що Ваш досвід, знання та навички краще підходять для іншої позиції, ми порадимо Вам подати заявку ще раз. Щоби подати заявку на вакансію, що Вас цікавить, натисніть на кнопку "Apply Online" на сторінці опису вакансії.

c. Прийміть правила використання особистої інформації

Згідно із законом нам необхідно отримати від Вас згоду на отримання та використання Вашої особистої інформації. Для цього ми просимо Вас прийняти правила використання особистої інформації. Якщо Ви готові надати нам запитувані особисті відомості, натисніть кнопку "I Agree". Ваша згода є необхідною для будь-яких подальших операцій у процесі відбору.

d. Вхід до системи

Зареєструйтеся у системі, натиснувши на посилання "Registration". Для реєстрації створіть реєстраційне ім'я та вигадайте пароль. Запам'ятайте цю інформацію, оскільки надалі, використовуючи їх, Ви зможете вносити зміни до своєї форми. Введіть адресу своєї електронної пошти, яка дозволить нам швидко зв'язуватися з Вами на наступних етапах відбору.

e. Заповнення анкети

У процесі заповнення анкети Вам буде необхідно надати контактну інформацію, відомості про Вашу освіту та досвід роботи. Будьте готові додати до заявки своє резюме. У заявці також містяться відкриті запитання, в яких необхідно навести приклади з Вашого навчання, роботи, громадської діяльності або особистого життя. Будь ласка, відповідайте докладно на всі запитання.

Після закінчення заповнення анкети, Ви отримаєте підтвердження про вдале закінчення цього етапу.

У разі, якщо ваші дані відповідають базовим вимогам до вибраної позиції, Вам буде надіслано листа з посиланням на online анкету.

Часті запитання про заповнення Анкети

Нагору


© 2007 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту