This version of the page http://www.kiyavia.com/ukr/inf/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-16. The original page over time could change.
"КИЙ АВІА Концерн"

rus - ukr - eng




  

Інформація для пасажирів
Вас цікавить що таке аеропортові збори? Чи є знижка для дитини? Які умови оформлення авіаперевезення для вагітної жінки? Відповіді на ці та інші питання Ви можете знайти у цьому розділі.
Нові правила перевезення рідин у ручній поклажі
Вас цікавить що відноситься до заборонених речей? Ваші обов'язки при проведенні контролю? Відповіді на ці та багато інших питань Ви можете прочитати в цьому розділі.
Паспортний контроль
В даному розділі Ви маєте змогу ознайомитись з переліком документів, що необхідні для перетинання державного кордону України. Що робити, якщо Ви втратили документи за кордоном? Що таке транзитний проїзд і які необхідні для цього документи?
Митний контроль
Вас цікавить які предмети і речовини заборонені до ввозу в Україну? Який порядок митного оформлення несупроводжуваного багажу? Відповіді на ці та багато інших питань Ви знайдете саме тут.
Програми лояльності
Ми хочемо, щоб у наших клієнтів було все найкраще. Саме тому для тих, хто хоче подорожувати з "КИЙ АВІА", ми розробили спеціальну програму "Дивосвiт", завдяки умовам якої Ви зможете не тільки насолоджуватися чудовим відпочинком, але також одержувати подарунки, брати участь в акціях і розіграшах, а також отримувати в "КИЙ АВІА" туристичні пакети зі знижкою.
Авіапарк
В цьому розділі представлена інформація про різні типи літаків, представлених у нашому розкладі. Фотографії, схеми салонів, тощо.
Посольства в Україні
В цьому розділі зібрана інформація про посольства різних країн світу в нашій країні. Адреси, телефони, факси, а також робочі дні і час прийому громадян - усе це Ви можете тут знайти.
Посольства України в світі
Ви їдете за кордон і бажаєте знати, де знаходиться посольство нашої країни? Тоді Вам сюди. В цьому розділі Ви знайдете інформацію про посольства України у багатьох країнах світу.
Авіакомпанії
В цьому розділі зібрана стисла інформація про представництва авіакомпаній в Україні.
Аеропорти України
Тут Ви можете знайти інформацію про аеропорти України: юридичну адресу, телефон, факс, им"я відповідального керівника і навіть номер та строк дії сертификату, ліцензії.
Необхідні документи для відкриття візи
У цьому розділі зібрана інформація про документи, які необхідні для відкриття візи в деякі країни Європи і світу . Інформація носить довідковий характер, і ми сподіваємося, що вона Вам стане в нагоді.
  
Забронювати квиток on-line
Як забронювати
квиток on-line

Перевірте деталі Вашого перельоту
Номер резервування:
Фамілія пасажира:


Спецiальнi пропозицiї
авiаквитки

Спецiальнi пропозицiї
готелi

Швидкий перехід

Розсилки kiyavia.com


Copyright © 2002-2006 КИЙ АВIА
Використання будь-яких матеріалів з сайту КИЙ АВІА дозволяється тільки на підставі письмового дозволу адміністрації КИЙ АВІА.
Для интернет-видань обов"язкове розміщення гіперлінку на сайт КИЙ АВІА.
Адміністратор