This version of the page http://eu.prostir.ua/calendar/3967.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-16. The original page over time could change.
Літня школа «Право в Німеччині» :: Європейський простір

Європейський простір - портал проєвропейського громадянського суспільства України

22-05-2007

Освіта | Право | Київ

Літня школа «Право в Німеччині»

Tri.net

Факультет правничих наук Національного університету «Києво-Могилянська академія» та Школа Німецького Права, заснована Гейдельберзьким університетом, університетом м. Майнц та Ягеллонським університетом, спільно з Німецькою службою академічних обмінів (DAAD) запрошує до участі у Літній школі «Право в Німеччині».

Перша в Україні Літня школа “Право в Німеччині” розрахована для осіб, які зацікавлені у вивченні системи права Німеччини. До участі в Літній школі запрошуються викладачі, аспіранти та студенти старших курсів вищих юридичних навчальних закладів та юридичних факультетів ВНЗ України.

У зв’язку з тим, що робочою мовою Літньої школи є німецька, від учасників вимагається рівень володіння нею не нижче за Mittelstufe.

Літня школа проводиться з 11 до 30 червня 2007 року в Національному університеті «Києво-Могилянська академія».

Протягом першого тижня (з 11 до 15 червня) викладачі Ґете-Iнституту в Україні запропонують учасникам курс вдосконалення німецької мови для правників. Наступні два тижні (з 17 до 30 червня) будуть присвячені вивченню європейського та німецького права. Заняття будуть проводитись професорами та викладачами Гейдельберзького університету, університету м. Майнц (Німеччина) та Інституту німецького права Ягеллонського університету (Краків, Польща).

Після закінчення Літньої школи, за умови успішного складання підсумкового іспиту, видається Сертифікат.

Участь в Літній школі є безкоштовною. Проїзд, проживання та харчування здійснюються за власний рахунок учасників Літньої школи або організації, що їх відрядила.

Кінцевий термін подання аплікацій - 25 травня 2007 року.

Подання документів та консультації:

www.ukma.kiev.ua/ua/faculties/fac_pra/sum_school/index.php



Постійний URL: http://eu.prostir.ua/calendar/3967.html

© 2007 Портал "Європейський простір". Використання матеріалів вітається за умови гіперпосилання: http://eu.prostir.ua