This version of the page http://eu.prostir.ua/calendar/3419.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-16. The original page over time could change.
Новітні тенденції і стратегії розвитку міжнаодної торгівлі: фінансово-еономічний та правовий аспекти :: Європейський простір

Європейський простір - портал проєвропейського громадянського суспільства України

23-04-2007

Економіка | Україна

Новітні тенденції і стратегії розвитку міжнаодної торгівлі: фінансово-еономічний та правовий аспекти

Оргкомітет конференції

Українська академія зовнішньої торгівлі та Український державний університет фінансів та міжнародної торгівлі запрошують взяти участь у X Міжнародній науково-практичній конференція.

До участі в роботі конференції запрошуються провідні науковці України та іноземних держав, керівники та фахівці підприємств, органів державної влади, недержавних установ, викладачі, аспіранти, докторанти, всі професійно зацікавлені особи.

Планується проведення пленарного та секційних засідань, дискусій, презентація наукових та навчально-методичних розробок учасників конференції.

Конференція відбудеться 30 травня 2007 року.

Для участі в конференції просимо переслати до 12 травня 2007 р. на електронну адресу Оргкомітету, надіслати поштою чи надати безпосередньо:
- Заявку на участь у конференції
- Тези доповіді
- Рецензію наукового керівника
- Електронний варіант заявки та тексту доповіді (презентації)
- Контактний телефон та e-mail
- Квитанцію про сплату організаційного внеску. Організаційний внесок за участь у конференції та видання збірника робіт конференції - 40 грн.

Буде видаватися збірник тез конференції, а також за рекомендацією оргкомітету кращі статті будуть опубліковані у збірнику наукових праць “Зовнішня торгівля: право та економіка”, який входить до Переліку наукових фахових видань, затвердженого ВАК України, де можна публікувати результати дисертаційних робіт з економічних та юридичних наук.

Тези доповідей та запитання приймаються по електронній пошті ntsa.uazt@gmail.com

Більш детальна інформація у додатку.

За додатковою інформацією звертатись до координаторів конференції
Стецюк Сергій 8(097)9001459;
Регуш Любомир 8(050)4424373.

Додаток



Постійний URL: http://eu.prostir.ua/calendar/3419.html

© 2007 Портал "Європейський простір". Використання матеріалів вітається за умови гіперпосилання: http://eu.prostir.ua