This version of the page http://eu.prostir.ua/calendar/2352.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-16. The original page over time could change.
Тренінг "Соціальна справедливість та рівні можливості в освіті" :: Європейський простір

Європейський простір - портал проєвропейського громадянського суспільства України

27-02-2007

Гуманітарні та соціальні питання | Херсон

Тренінг "Соціальна справедливість та рівні можливості в освіті"

Проект „Громадянська освіта – Україна”

У рамках проекту „Громадянська освіта – Україна”, що фінансується ЄС, 16-17 березня в Херсоні відбудеться семінар з соціальної справедливості та рівних можливостей в освіті. Цей семінар організується в рамках компоненту проекту «Соціальна справедливість та рівні можливості».

Семінар має на меті ознайомити з базовими концепціями і теоріями ґендера, практиками їх застосування в освіті, а також технологіями, за допомогою яких це ефективніше робити.

Основною цільовою групою для цього тренінгу стануть вчителі пілотних шкіл та викладачі інститутів підвищення педагогічної освіти Вінницької та Херсонської областей. Очікується, що цей семінар сприятиме покращенню розуміння питань ґендерної рівності та їх висвітленню в освітньому процесі, а також в цілому підвищенню ґендерної чутливості при викладанні і навчанні. Семінар також зробить свій вклад у модуль викладання громадської освіти для вчителів, підготовлений для курсів підвищення кваліфікації.



Постійний URL: http://eu.prostir.ua/calendar/2352.html

© 2007 Портал "Європейський простір". Використання матеріалів вітається за умови гіперпосилання: http://eu.prostir.ua