This version of the page http://www.ukrbusiness.com.ua/zmi.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-15. The original page over time could change.
ЗМІ про нас
 :: новини:: про нас:: юрконсультація:: бізнес-пропозиції:: робота:: журнал:: проекти:: бізнес-мережаЗМІ про нас
 
      
 
Рубрики
Початок     Про нас >  Наші бізнес-центри     Новини     Новини учасників     Прес-релізи     Прайс-листи     Публікації     Юpконсультація     Бізнес-пропозиції     Вакансії, Резюме >  Бізнес-мережа >  Довідник підприємця >  Підприємець року     Проекти     Бізнес-ресурси     Наш журнал     Конференції     ЗМІ про нас     Законодавча база     Форум     Гостьова книга     Опитування     Бізнес-листівки     Наші банери     Наші партнери    

Запитання
Що заважає ефективній роботі системи державних закупівель в Україні?


    «    Експерти заперечують можливість падіння гривні    «    Рудьковський гарантує квитки на новорічні свята    «    Україна стала видобувати менше газу    «    Чехія має намір збільшити кількість українських туристів утричі    «    Шалені ціни на нерухомість заганяють українців до гуртожитків    «    Названо найкращі сайти європейських компаній    «    У жовтні в Україні продажі нових легкових автомобілів зросли на 70%    «    Україна повністю розрахувалася з Газпромом    «    Інфляція в Києві б‘є рекорди    «    АМКУ порушив ряд справ із приводу підвищення цін на соняшникову олію
ЗМІ про нас
1) 2) 
Прагни успіху змолоду
Урядовий кур‘єр
21 березня 2005
Подальший розвиток підприємництва в Україні багато в чому залежить від становлення нового покоління підприємців. Саме воно зацікавлене у відкритості та суттєвій демократизації влади, встановлені партнерських стосунків з державою для поліпшення умов свого розвитку, створенні засад для зростання виробництва, відкриття нових підприємств і робочих місць, підвищення рівня доходів громадян...»
Змагалися молоді й підприємливі
Вечірній Київ, 8 вересня 2004 р., №143 (17329)
9 вересня 2004
Відбувся Всеукраїнський конкурс “Молодий підприємець року». Вперше такий конкурс – але міського масштабу – пройшов торік за підтримки Київського міського голови Олександра Омельченка...»
Названо переможців Першого всеукраїнського конкурсу “Молодий підприємець року”
“Хрещатик”
9 вересня 2004
Тисячі людей віком до 35 років взяли участь у Першому всеукраїнському конкурсі “Молодий підприємець року”. Змагалися в трьох номінаціях: “Середній та великий бізнес”, “Малий бізнес” і “Бізнес-початок”. У другий - фінальний - тур пробилися триста найуспішніших. Кілька днів тому оголосили дев’ятьох переможців, причому троє з них - кияни: директор “Електросталі” Олександр Кікавський, голова правління акціонерного товариства “Київський завод газового устаткування та приладів” Максим Коваленко і керівник підприємства “ЕРАК”, депутат Подільської райради Сергій Назаренко. Недарма в столиці такий великий відсоток щасливчиків, адже міська влада всіляко підтримує ініціативних громадян. Так було, до слова, й з конкурсом “Молодий підприємець року”...»
Молодіжний бізнес-центр діє
Газета “Деснянська правда”, 19 червня 2004 року
9 липня 2004
У грудні минулого року обласна агенція регіонального розвитку та ВМГО “Рада молодих підприємців України” створили чернігівський молодіжний бізнес-центр. Про те, як він сприяє розвитку бізнесу в області, йшла мова на прес-конференції, що відбулася в обласному центрі...»
Чернігівський регіональний молодіжний бізнес-центр: перші підсумки роботи
Інформаційний бюлетень НДО “Чернігівщина”, №11 (17), червень, 2004
9 липня 2004
14 червня відбулася прес-конференція на тему: “Як молодіжний бізнес-центр сприяє розвитку малого бізнесу на Чернігівщині”...»
«Горячая линия» для предпринимателей
Черниговская городская газета, №9 (120) от 25 февраля 2004 года
25 лютого 2004
Новообразованный молодежный центр развития предпринимательства в Чернигове открыл бесплатную «горячую» телефонную линию...»
Молодіжний центр розвитку підприємництва
Газета “Бізнес плюс...” від 12 лютого 2004 року
12 лютого 2004
Молодіжний центр розвитку підприємництва почав діяти у Чернігові за адресою: вул. Щорса, 22. Про це на презентації новоствореної структури повідомив чернігівським журналістам – членам прес-клубу реформ директор центру Геннадій Висоцький...»
БІЗНЕС-ЦЕНТР допоможе молодим
Газета “Запорізька правда”, № 7–8 від 17 січня 2004 року
17 січня 2004
Він працює на базі обласного центру молоді і студентів і має власну “гарячу лінію” за тел.: 13-18-52. Саме в бізнес-центрі (директор Андрій Дорош) молоді люди, які мають чи хочуть відкрити власну справу, можуть отримати юридичну консультацію з менеджменту підприємництва, інформацію про комерційні прогнози, допомогу в розробці бізнес-планів та встановленні контактів з українськими і зарубіжними підприємцями. До роботи центру залучені висококваліфіковані фахівці в галузі права, економіки, фінансів...»
Открылся молодежный бизнес-центр
Газета «Наше время», №2 (240) от 15 января 2004 года
15 січня 2004
Запорожский областной комитет молодежных организаций выиграл конкурс Совета молодых предпринимателей Украины на открытие молодежного бизнес-центра...»
Ви молодий і прагнете успіху?
Газета “Місто” від 15 січня 2004 року
15 січня 2004
Нещодавно в приміщенні обласної наукової бібліотеки відбулася презентація Житомирського молодіжного центру підтримки молодіжного підприємництва, офіс якого розміщено у кімнаті 8 вищезгаданої установи. Відкриття цього центру є одним із заходів реалізації Державної програми підтримки молодіжного підприємництва на 2002-2005 роки...»
Начиная дело, зайдите к нам. В Запорожье открылся молодежный бизнес-центр
Газета «Запорозька січ», №5 (3002) від 13 січня 2004 року
13 січня 2004
Запорожский областной комитет молодежных организаций выиграл конкурс проектов Совета молодых предпринимателей Украины на открытие молодежного бизнес-центра. Таким образом, Запорожье вошло в пятерку городов, где существуют подобные центры...»
Допомога молодим підприємцям та фермерам
Газета “Нова доба”, №5 від 13 січня 2004 року
13 січня 2004
На базі Черкаського обласного осередку Ради молодих підприємців України створено Черкаський обласний бізнес-центр розвитку молодіжного підприємництва та фермерства...»
В начале января в Чернигове начал действовать молодежный центр развития предпринимательства
Газета «Бизнес», №1–2 от 12 января 2004 года
12 січня 2004
Об этом БИЗНЕСУ сообщил директор центра Геннадий Высоцкий. По его словам, цель вновь созданной структуры – оказание бесплатной информационной и консультационной поддержки молодым людям, уже имеющим собственное дело или собирающимся его начать...»
Всеукраинский конкурс "Молодой предприниматель года"
Газета "Частный предприниматель"
10 січня 2004
Шестнадцатого января 2004 года заканчивается срок подачи заявлений для участия во Всеукраинском конкурсе "Молодой предприниматель года" по следующим номинациям: средний и большой бизнес; малый бизнес; бизнес-начало...»
Молодежный бизнес-центр
Газета «МИГ», №2 (6421) от 6 января 2004 года
6 січня 2004
В Запорожье начнет действовать молодежный бизнес-центр. Как отметил заместитель начальника облуправления по делам семьи и молодежи Игорь Мещан, главная задача Центра – практическая поддержка молодых предпринимателей...»

1) 2) 

 
Книги для бізнесу


Бизнес-план


Как составить личный финансовый план. Путь к финансовой независимости


Антикризисное управление компанией Как не повторить чужих ошибок и исправить свои (Бизнес-психология)

Вхід
Логін:
Пароль:
Реєстрація »»
Пошук


або   та
Наші проекти
Український кредитний портал

Всеукраїнський молодіжний центр розвитку підприємництва

Всеукраїнський конкурс Молодий підприємець року

Журнал Молодь і підприємництво

Центр підбору кадрів і працевлаштування УкрПерсонал

Каталог молодіжних сайтів

Нові бізнес-учасники
  • Торгова мережа "Фаворит"
  • TM MAXUS
  • каталог підприємств
  • каталог підприємств \
  • ООО \
    Інші »»

    Використовувати матеріали www.UkrBusiness.com.ua можна, лише пославшись (для інтернет-видань - зробивши гіперпосилання) на www.UkrBusiness.com.ua.
    В іншому випадку порушники будуть притягнуті до відповідальності відповідно до Закону України "Про авторське право і суміжні права" від 23 грудня 1993 року №3792-ХІІ статті 50-53.
    © РМПУ, 2001-2007; програмування та супроводження: Олексій Довженко
    Програмування та дизайн: Millenium LLC при співпраці з Picaro Group

    Украинская Баннерная Сеть