This version of the page http://www.ua-reporter.com/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-15. The original page over time could change.
УЖГОРОД, Закарпатье, Украина: НОВОСТИ, президент Ющенко, корупция и криминал в органах власти

Новости Ужгорода и Закарпатья



   Лента новостей
Все сегодняшние

УЖГОРОД:

14.12.07 (18:48) різне
Недержавні охоронники Закарпаття переймали вправність у своїх державних колег
Днями у самому серці обласного центру Закарпаття проходили вже традиційні для правоохоронців оперативно-тактичні навчання. Цього разу під умовною назвою "Тривога на ПЦС".
Комментариев 0

14.12.07 (14:34) офіціоз
Майже половина з 243 спільних українсько-словацьких підприємств, зареєстрованих в Україні, функціонує на Закарпатті
З 21 грудня ц.р. Словаччина стане членом Шенгенського простору: як це позначиться на подальших словацько-українських стосунках? Ця тема домінувала на шостому засіданні українсько-словацької Міжурядової комісії з транскордонного співробітництва, яке завершилося сьогодні в туристично-оздоровчому комплексі "Богольвар" під Ужгородом.
Комментариев 1

14.12.07 (14:16) суспільство
"SOS" волає закарпатська дитяча газета "Сузір’я!
"Від того часу, як відпалала Моліжанська ватра на IV Міжнародному фестивалі юних поетів і прозаїків, митців малюнку і фото «Рекітське сузір'я», не вийшло у світ жодного номера нашої газети. І не тому, що у редакційному портфелі нема творів юних обдарувань.
Комментариев 2

14.12.07 (14:11) різне
"Новоспечена" голова Закарпатської ДПА заявила, що буде "знову вибудовувати команду, яка б працювала на одну ціль"
"Для мене десь особисто було незрозуміло, чому так склалися обставини, що помінялося керівництво ДПА України і я повинна була піти. Зрозуміло, що мені запропонували написати заяву. Звернувшись до суду за поновленням на посаді, я очікувала на певний результат, але моє сумління мені не підказувало, що я щось недоробила. За моїми плечима 24 роки державної служби. Я старалась завжди працювати чесно, відкрито, прозоро без усяких політичних амбіцій. Можливо, хтось хоче мене прив’язати до тих чи інших політичних сил, але я особисто цього зрозуміти не можу", – так учора, 13 грудня, своє поновлення на посаді голови Закарпатської ДПА прокоментувала Тетяна Шаповалова.
Комментариев 3

14.12.07 (09:10) культура
Наймолодшому учаснику театрального фестивалю в закарпатському Берегові було всього 5 років
У закарпатському Берегові відбувся III обласний фестиваль юнацького та дитячого театрального мистецтва. Фестиваль, започаткований ще в грудні 2005 року режисерами Берегівського українського народного театру Ольгою та Олександром Матеями, проходив під гаслом "Юні зірки Мельпомени".
Комментариев 0

14.12.07 (08:31) різне
Лісове Закарпаття поїде в США навчатися, як ...господарювати в лісах!
До 17 січня 2008 року триватиме прийом заявок з чотирьох західних областей України – Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької – на участь у тритижневій програмі Агентства США з міжнародного розвитку «Громадські зв’язки» за тематикою «Збереження лісів, національних парків та заповідників».
Комментариев 1

14.12.07 (08:19) кримінал
В обласному центрі Закарпаття грабують всіх підряд. Серед білого дня!
Із заявою в Ужгородський міськвідділ міліції звернулась 49-річна мешканка Івано-Франківської області, вчителька за фахом.
Комментариев 6

13.12.07 (17:21) суспільство
З початку року на Закарпатті оздоровлено понад 300 дітей учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи
Завтра, 14 грудня, в Закарпатській області, як і у всій державі, згідно з Указом Президента України Віктора Ющенка від 10 листопада 2006 року, відзначатиметься день вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
Комментариев 5

13.12.07 (17:15) кримінал
"Кобра" рейдувала Закарпаттям не дарма!
У Закарпатській області минулого тижня рейдував грізний спецпідрозділ МВС «Кобра», завданням якого є виявлення злочинів, передовсім серед власників крутих іномарок. Результати не забарилися.
Комментариев 2

13.12.07 (17:05) суспільство
У Мукачеві побачили світ три нові книжки — про політв'язнів, сенс життя та красу Карпат
Перед нами — три найновіші книги мукачівського видавництва «Карпатська вежа» тамтешніх авторів: «Сталінський геноцид проти закарпатців» Федора і Валерії Рубіш, «Присвяти та любов» Василя Чекана та «Весна осені золотої» Івана Окаля.
Комментариев 0




УКРАИНА:

13.12.07 (11:31)
Які комітети дісталися "Регіонам" (СПИСОК)
Фракції Верховної Ради розподілили майже всі комітети між собою. Згідно із проектом, Партії регіонів відійшли такі комітети:
Комментариев 0

13.12.07 (11:17)
Посаду Першого віце-спікера Верховної Ради України обійме "регіонал"
Першим заступником голови Верховної Ради, ймовірно, стане представник Партії регіонів. Про це повідомляють в четвер джерела "Української правди" в парламенті.
Комментариев 0

12.12.07 (20:15)
Коаліція пообіцяла вибрати прем'єра до кінця тижня
Коаліція до кінця тижня після переговорів з Президентом України знайде рішення для забезпечення призначення уряду і прем'єр-міністра, якщо Партія регіонів і надалі блокуватиме роботу Верховної Ради.
Комментариев 0

12.12.07 (15:51)
ВЕРХОВНА РАДА: Парламентарії вирішили сьогодні не працювати, а прийти завтра зранку
Верховна Рада України завтра відновить роботу о 10.00 у форматі консультацій. Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам повідомив народний депутат від БЮТ Йосип ВІНСЬКИЙ.
Комментариев 0

12.12.07 (11:44)
Віктор Янукович: Сьогодні Україні потрібен не популізм, не амбіції та звинувачення одних одними, а національне порозуміння
Лідер фракції Партії регіонів Віктор ЯНУКОВИЧ вважає, що вчорашнє голосування за призначення лідера БЮТ Юлії ТИМОШЕНКО прем’єр-міністром України продемонструвало нежиттєздатність коаліції. Про це йдеться у коментарі В.ЯНУКОВИЧА, переданому УНІАН.
Комментариев 2




МИР:

10.12.07 (22:25)
У Франції поліцейські побили чотирьох учасників капели "Думка"
У Франції співробітники поліції побили чотирьох учасників українського художнього колективу Національна капела України "Думка", що перебуває на гастролях у цій країні. Як повідомили УНІАН у прес-службі Міністерства закордонних справ, інцидент стався 7 грудня у французькому місті Клермон-Ферран.
Комментариев 6

10.12.07 (09:37)
У Будапешті презентували книгу про Голодомор в Україні, а скульптор з Ужгорода представив макет пам'ятника його жертвам
Матеріали 16 доповідей міжнародної конференції про Голодомор 1932-1933 років в Україні містить книга "Пам'яті невинних жертв", презентація якої відбулася в Українському центрі освіти і культури угорської столиці.
Комментариев 0

09.12.07 (11:17)
12-річна Ілона Галицька з Миколаєва посіла 9-е місце на дитячому "Євробаченні"
11-річний представник Білорусі Олексій Жигалкович здобув перемогу на міжнародному дитячому конкурсі пісні "Євробачення-2007", який пройшов 8 грудня в Роттердамі (Голландія).
Комментариев 2

05.12.07 (14:21)
Словацкая Республика изменила правила получения виз
В связи с тем, что Словацкая Республика вступает в Шенгенскую зону с 1 января 2008 года, введены новые правила получения визы в консульстве.
Комментариев 1

01.12.07 (20:30)
Парламент Чехії прийняв постанову щодо Голодомору 1932-1933 рр. в Україні
30 листопада ц.р. Палата депутатів парламенту Чеської Республіки прийняла постанову щодо Голодомору 1932-1933 рр. в Україні.
Комментариев 3



   Резонанс

ТЕМИ ТИЖНЯ:

10.12.07 (14:22) скандал
На закарпатській ТРК «М-студіо» – бунт через призначення нового-старого директора!
Коментарів 143

11.12.07 (17:01) скандал
Закарпаття: Голодуючий екс-мер Перечина Іван Погоріляк має намір повернутися на посаду, якої його позбавили міські депутати!
Коментарів 20



   Опрос
Чим закінчиться протистояння президента і парламенту?

переходом Ахметова на бік Ющенка і новими парламентськими виборами
переходом Тимошенко на бік Януковича і імпічментом президента
початком громадянської війни
вбивством одного із політичних лідерів
груповим політичним сексом

АРХИВ


   ГЛАВНОЕ МЕНЮ
САЙТ:НОВОСТИ:
· главная

· новости

· другое

· ГЛАС НАРОДА

· архив

· доска
обьявлений

· знакомства

· мобильный контент

· RSS-лента

· политика
· общество
· экономика
· культура
· спорт
· криминал
· ЧП
· человек
· экология
· разное
· официоз
· дайджест
· наука
· туризм
· образование
· скандал
· Украина
· мир


   Анонсы событий
Ужгород: Міжнародні експерти із Канади поділяться досвідом стратегічного планування
У понеділок, 17 грудня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання на тему «Поєднання міжнародного та місцевого досвіду задля розвитку Закарпаття: відпрацювання операційних програм Регіонального стратегічного розвитку області».
Комментариев 0

У суботу в Чопі пануватиме "Безлад"
Прикордонний Чоп на Закарпатті можна вважати центром рокової закарпатської музики. Тут, наприклад, грають 8 гуртів, учасниками яких є музиканти різних поколінь.
Комментариев 0

На скільки безпечний для здоров’я закарпатців зв’язок третього покоління?
У п’ятницю, 14 грудня, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання на тему: „Зв’язок третього покоління. Безпека новітніх технологій для здоров’я людини”.
Комментариев 0

Чи може пробитися закарпатський талант в український шоу-бізнес?
У четвер, 13 грудня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стане можливість реалізації закарпатських талантів в українському шоу-бізнесі. Зокрема, співак Іван Пилипець у ході засідання презентує журналістам новий авторський альбом "Зачарована…"
Комментариев 0

Завтра податківці Ужгорода проведуть тренінг для підприємців і бухгалтерів
Завтра начальник управління інформатизації процесів оподаткування ДПІ в м. Ужгороді Канчі П.В. спільно з працівниками відділу обробки податкової звітності ДПІ в м. Ужгороді проведуть тренінг для приватних підприємців та бухгалтерів приватних підприємств м. Ужгорода. Початок о 15.00.
Комментариев 0



   ПОИСК

Найти по дате
Годмесяцдень

Новости за



   Полезная информация


Колиба - портал про Закарпаття



   Об издании
© 2004-2005 UA-REPORTER.COM
Партнери онлайн-видання UA-REPORTER.COM: ЗТО УСВА, ГО "Місто", закарпатська газета "Репортер".
Розробка та розміщення: ЗІС
Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації - рекламодавці.
Редакція може не поділяти точку зору авторів. При передруці матеріалів посилання на UA-REPORTER.COM обов'язкове.


   Счетчики