This version of the page http://www.pg.com.ua/girls_corporation.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-15. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Програми / Шкільні / Програма "Корпорація дівчат"



P&G Україна  
Basic info in English

БлагодійнаШкільніІнститут дитиниБоротьби з підробкамиДля стоматологівЧисть як стоматолог


Інформація про продукцію



Сайти марок




Шкільна освітня програма Бленд-а-Мед
Програма "Корпорація дівчат"




Знайти на сайті



Шкільні програми

Програма "Корпорація дівчат


Шкільна освітня програма для дівчат підліткового віку проводиться нашою компанією понад 5 років. Програма включає різні аспекти дорослення та має на меті надання загальної інформації стосовно таких важливих тем, як розвиток тіла людини, репродуктивне здоров'я та підвищення рівня гігієнічної культури. В минулому році лекції, що проводяться професіоналами, прослухали 220 000 дівчат в 2689 школах України. В цьому році ця програма буде проведена для дівчат 12-14 років у середніх школах 35 міст України. Ми також плануємо розпочати залучення до програми батьків дівчат-підлітків.

Програма пройшла апробацію серед підлітків та проводиться за сприянням Міністерства освіти та науки України, Асоціаціі акушерів-гінекологів України та рекомендована для проведення в середніх школах України.

Всі учбові та інформаційні матеріали, план лекцій розроблені висококваліфікованими фахівцями на підставі глибинних досліджень проблем підліткового віку та надаються компанією "Проктер енд Гембл" безкоштовно. Компанія забезпечує також і фінансову сторону освітньої програми.

В рамках програми також працює інтернет-сайт www.devchat.ru

Нагору


© 2007 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту