This version of the page http://www.isu.org.ua/pages/index.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-15. The original page over time could change.
Фонд "Інформаційне Суспільство України"
 
РУС  УКР  ENG 
Про фонд
Команда
Новини
Діяльність
ЗМІ про нас
Бібліотека
Фотогалереї
Корисні лінки
ПРО ФОНД

Фонд "Інформаційне Суспільство України" – неурядова, неприбуткова організація, що розпочала свою діяльність на початку липня 2001 року. Основна мета створення - всебічний розвиток інформаційного суспільства Україні шляхом реалізації проектів міжсекторального (держава, бізнес, громадськість та наукове середовище) співробітництва.

Докладніше про Фонд

УЧАСТЬ

Innopolis - Інновації та інвестиції

Портал "Інформаційна Україна"

Електронна Україна

Журналіст Інформаційного суспільства

Wsis Award

Global Knowledge Partnership
 
НОВИНИ

2007-10-26 /
Учені створили "карту інтернету"

На цьому тижні дослідники з Інституту інформатики (ISI) у Південній Каліфорнії закінчили роботу над «картою інтернету».

2007-10-10 /
В Алчевську відкривається центр навчання комп’ютерним технологіям для безробітних в рамках проекту «Інформаційні технології в соціальній реабілітації»

Це вже шостий центр в Україні, відкритий компанією «Майкрософт Україна» спільно з Інститутом інформаційного суспільства та Державною службою зайнятості в рамках глобальної програми Unlimited Potential, яка реалізується корпорацією Microsoft, і проекту «Інформаційні технології в соціальній реабілітації безробітних»

2007-10-03 /
Українка - перше електронне місто в Україні

Міська влада Українки приступила до побудови Електронного міста - першого в Україні. У випадку успішної реалізації даний проект може здійснюватися й в інших малих і більших містах і наблизити нас до побудови інформаційного суспільства.

2007-09-27 /
Електронні бібліотеки європейських ВНЗів стали доступні для українських учених і студентів

Українська національна освітня мережа «УРАН» (URAN - Ukrainian Research and Academic Network) приєдналася до європейської науково-освітньої мережі GEANT2.

2007-09-20 /
Для користувачів Інтернету готовлять "Інтерактивні вибори" у Раду

Інформаційно-розважальний портал iPlus каналу "1+1" заявляє про намір ввести в рамках своєї нової інтерактивної платформи проект, присвячений передвиборній кампанії у Верховну Раду.

2007-08-20 /
За півроку українська сфера інформатизації переступила мільярдний рубіж

За даними Державного департаменту з питань зв'язку й інформатизації, за перше півріччя 2007 року в сфері інформатизації надані послуги на суму понад 1 млрд.грн. - це майже в 1,5 більше, ніж за аналогічний період 2006 року.

2007-07-27 /
Президент України хоче перекласти Інтернет українською мовою

Президент України Віктор Ющенко має намір «перекласти Інтернет українською мовою». Ця процедура передбачена в розробленій секретаріатом Президента «Концепції державної мовної політики», метою якої є затвердження української мови як державної у всіх сферах громадського життя й на всій території України.

2007-07-20 /
У Копенгагені пройде чемпіонат світу з вуличного футболу серед бездомних

Наприкінці липня в м. Копенгаген (Данія) вп’яте відбудеться чемпіонат світу з вуличного футболу серед бездомних «Homeless World Cup 2007».

2007-07-13 /
Під кінець року не менш половини шкіл підключать до Інтернету

До кінця 2007 року всі школи України повинні бути забезпечені комп'ютерами й іншою технікою й хоча б половина шкіл повинні бути підключені до Інтернету.

2007-07-09 /
Бізнес-портал Чернівців з’явився в онлайні

В Інтернеті з’явився сайт, метою якого є надання інформації про організації і підприємства м.Чернівці і Чернівецької області.
  Усі новини  Підписка
ПОТОЧНІ ПРОЕКТИ ФОНДУ
Innopolis - Інновації та Інвестиції

Фонд «Інформаційне Суспільство України» в рамках програми сприяння розвиткові інноваційної та інвестиційної діяльності в Україні реалізує проект «Іннополіс – Інновації та Інвестиції» www.innopolis.info

Проект «Електронне урядування регіону»

Всеукраїнський фонд «Інформаційне Суспільство України» протягом останніх п’яти років займається реалізацією проектів, спрямованих на розвиток в Україні інформаційного суспільства та створення системи електронного урядування. Саме тому Фонд виступив ініціатором реалізації загальнонаціонального проекту «Електронне урядування регіону», який передбачає створення на рівні областей, районів, міст систем електронного урядування.

Всі проекти

При передруці інформації у паперовому або електронному вигляді, посилання на www.isu.org.ua обов`язкове.


Розробка сайту
агентство Малем
Фонд "Інформаційне суспільство України"
Україна, 01034, м. Київ, вул. Паторжинського 6
Тел/Факс: (+380 44) 502 - 00 - 53
e-mail: isu@isu.org.ua