This version of the page http://ic.km.ua/~izrda/purchase.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-15. The original page over time could change.
Державні закупівлі

 

 

 

Державні закупівлі

   

Упродовж 2006 року розпорядниками державних коштів району витрачено близько 5,7 млн. грн. на закупівлю товарів, робіт і послуг, що в 4,4 рази більше обсягів закупівель у 2005 році. Із загальної суми державних коштів передбачених замовниками для закупівлі товарів, робіт і послуг 99,3 % складає місцевий бюджет. Кількість застосованих розпорядниками державних коштів процедур закупівель становить 44 (в 2005 році – 14), з них 100 % займають конкурентні процедури (в 2005 році – 92,6 %). Участь у торгах прийняли 144 учасники, що на 92 учасника більше в порівнянні з 2005 роком.

Завдання на 2007 рік:

    Ефективне та раціональне використання бюджетних коштів шляхом створення конкурентного та прозорого середовища у сфері державних закупівель. Посилення контролю за дотриманням конкурентних принципів здійснення державних закупівель відповідно до вимог чинного законодавства. Підвищення загального професійно-кваліфікаційного рівня державних службовців, діяльність яких пов’язана з проведенням державних закупівель.

Кількісні та якісні критерії ефективності:

Збільшення частки державних коштів, використаних за основною процедурою здійснення закупівель-відкритих торгів. Зростання рівня конкуренції, показником якого є збільшення кількості учасників процедур державних закупівель.

Ресурсне забезпечення.

Проведення закупівель на тендерній основі буде проводитись розпорядниками бюджетних коштів в межах кошторису на функціонування даних установ.

 

РІЧНИЙ ПЛАН ДЕРЖАВНИХ ЗАКУПВЕЛЬ,
який підлягає оприлюдненню

(файл в архіві zip) 

 

 Матеріали надав начальник управління економіки
        В.П. Клімчук

 









 

Пошук по сайту

 

© Ізяславська районна державна адміністрація, 2003-2007
© Розробка та підтримка: Ганна Кирик - головний спеціаліст Ізяславської районної державної адміністрації