This version of the page http://www.eximb.com/print/legal/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-15. The original page over time could change.
Послуги корпоративним клієнтам > ВАТ "Укрексiмбанк"
ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України"
Контакт-центр: +380 44 247-89-48

Адреса сторінки: http://www.eximb.com/legal/index.html

ВАТ "Укрексiмбанк"

В умовах дефіциту середньо- та довгострокових ресурсів на внутрішньому кредитному ринку Укрексімбанк пропонує українським підприємствам пакет кваліфікованих послуг, пов’язаних із залученням, наданням, управлінням та супроводженням середньо- та довгострокових іноземних кредитів для реалізації ефективних кредитних проектів, а також супутні послуги залежно від потреб клієнтів.

Укрексімбанк спеціалізується на обслуговуванні експортно-імпортних операцій і має великий досвід роботи у сфері міжнародних розрахунків.

Укрексімбанк — це один із не багатьох банків, що займає перші позиції стосовно здійснення документарних операцій. Якщо Ваше підприємство здійснює зовнішньоекономічну діяльність, Укрексімбанк пропонує Вам співробітництво при здійсненні міжнародних розрахунків за допомогою таких інструментів, інкасо, акредитив, а також видача гарантій.

Банк надає кредити та гарантії юридичним особам-резидентам України. Пріоритетами в діяльності банку є виконання функцій з кредитування інвестиційних проектів, спрямованих на економічний розвиток країни, здійснення структурної перебудови

Укрексімбанк постійно відслідковує ситуацію на фондовому ринку України та надає клієнтам якісні послуги на фондовому ринку: оперативно та надійно проводить для наших клієнтів комерційні та комісійні операції з акціями, облігаціями та векселями; надає повний спектр послуг, пов’язаних з обігом та зберіганням цінних паперів; пропонує клієнтам послуги з комплексного обслуговування емісії корпоративних цінних паперів (андеррайтингу), послуги з залучення та розміщення інвестицій.





Відділ обслуговування корпоративних клієнтів
Контактний телефон: +380-44-247-80-31 (32, 33)
E-mail: bank@eximb.com