Львівська газета Поступ BRAMA - News - Weather - Elections - Business - Sports - Brama Press - Calendar - Classifieds

        
    Перша сторінка.    Погляд.    Поступ у Львові.    Поступ з краю.    Поступ у світі.    Політика.    Дайджест.    Точка зору.    Спорт-Поступ.    Пост-Factum.    Кримінал.    КуПол: Новини.    zaxid.net.    Реклама.   
  Цитата Поступу
 
12 грудня 2007 р.
   ·  на головну  · 1999-2002  · архів  · архів світлин  · форум
Купол
Львів
  16:54 13-12-2007 -   Донецькі депутати порадили Львову перейматися жахливим станом міста, а не Колесніковим  
  16:43 13-12-2007 -   Українка візьме участь в акції передачі Вифлеємського вогню миру у Відні  
  16:39 13-12-2007 -   У Червонограді відкриють “Клініку, дружню до молоді”  
  16:12 13-12-2007 -   Садовий пропонує оголосити наступний рік роком парків  
  16:2 13-12-2007 -   Рівнянку, продану польським сутенерам, повернули на батьківщину через 7 років  
Україна
  16:47 13-12-2007 -   Яценюк: засідання погоджувальної ради лідерів фракцій триває  
  16:10 13-12-2007 -   Соцопитування: 25,7% українців готові проголосувати за Януковича на виборах Президента  
  16:4 13-12-2007 -   Зварич вважає, що система «Рада» абсолютно незахищена  
  16:2 13-12-2007 -   Рівнянку, продану польським сутенерам, повернули на батьківщину через 7 років  
  15:40 13-12-2007 -   БЮТ підсилив охорону Тимошенко у зв’язку із заявами про можливий замах на неї  
Світ
  15:57 13-12-2007 -   Країни Євросоюзу підписали нову угоду про принципи функціонування ЄС  
  13:58 13-12-2007 -   США подвоїли суму винагороди за голову Усами бен Ладена  
  12:48 13-12-2007 -   Заарештовано підозрюваного, який стріляв у школярів Лас-Вегаса  
  11:3 13-12-2007 -   У Нігерії знайшли скелет гігантського динозавра  
  16:18 12-12-2007 -   Сполучені Штати потерпають від зимової стихії  



РЕКЛАМА
Швейцарские часы
доставка шашлыка

Семейный портал - аптеки для Вас
Новости железа , комментарии специалистовКаталог статтей
Блок статей

 

Перша сторінка  » 
Хто взяв 10 мільйонів і не розписався?
Ольга СНІЦАРЧУК, «5 канал»
 
У вівторок коаліція не змогла обрати Юлію Тимошенко прем'єром. Чи то з вини системи «Рада» і «хакерів» з опозиції, чи то через власну безпорадність.

- Хто узяв 10 мільйонів і не розписався? Підходьте – зголошуйтеся!

Такими вигуками з 9-ти ранку розважається регіонал Ярослав Сухий – він особисто перевіряє і відзначає кожного бютівца і нашоукраїнца: щоб не «махлювали» під час епохального голосування «по прем'єру». Одним з останніх шкандибає з паличкою прооперований днями Владислав Каськів – і ось підрахунки завершені. Результати навряд чи втішать пана Сухого: у його списку - рівно 227 коаліціонерів. Магічне «число успіху», в якому так упевнена Юлія Тимошенко.
Детальніше>>

  Читайте також
   »  Знову запахло «ширкою»
   »  На життя Юлії Тимошенко готують замах
Погляд  » 
Чи буде затверджений склад уряду після ймовірного затвердження Юлії Тимошенко прем`єр-міністром?»(ЕКСПЕРТ-ОПИТУВАННЯ)
 
11 січня на вечірньому пленарному засіданні депутатам роздали проект постанови Верховної Ради про формування складу Кабінету міністрів. Автор проекту - лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

У зв’язку з цим «Центр досліджень політичних цінностей» звернувся до політичних експертів з питанням: «Чи буде затверджений склад уряду після ймовірного затвердження Юлії Тимошенко прем`єр-міністром?»
Детальніше>>

Поступ у Львові  » 
У Львівській міськраді не виконали план з продажу земельних ділянок
 
11 грудня у Львівській міській раді пройшли чергові земельні торги. На аукціон виставлялася ділянка по вулиці Торф’яній, що у Шевченківському районі Львова площею 2600 мІ. Стартова ціна ділянки становила 2 747 343 гривні 33 копійки, а продано землю за 3 мільйони 647 тисяч гривень. Ділянку придбала одна з львівських компаній.

Після завершення аукціону начальник відділу ринку землі Львівської міської ради Ігор Гуменчук розповів, що ділянку продано за оптимальною ціною, це приблизно по 1,5 тисяч гривень за 1мІ. Він повідомив, що через місяць до львівського бюджету надійде повна сума – 3 мільйони 647 тисяч гривень.
Детальніше>>

  Читайте також
   »  На площі Ринок почали монтувати камери відеоспостереження
   »  Суд поновив на посаді попереднього мера Львова Любомира Буняка
   »  77% школярів у Львівській області знаходяться в групі ризику
   »  У Львові після пожежі відновив роботу театр "І люди, і ляльки"
   »  Цьогоріч у Львівській області жінкам виплатили 164,3 тис. грн при народженні дитини
Поступ з краю  » 
У НУНС незадоволені кадровими пропозиціями Ющенка
У всьому винен Балога?
 
Фракція блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" не задоволена тим, що Президент одноосібно вніс кандидатури на посади міністрів і вимагає у фракції підтримати цю пропозицію. "Такі речі спричиняють напружені відносини між Президентом і БНУНС. Ситуація гостра, і ми вимагає окремого засідання фракції та зустрічі представників блоку з Президентом", - заявив народний депутат України від БНУНС Тарас Стецьків.

Найбільше невдоволення фракції викликало кілька кандидатур потенційних міністрів. Зокрема, йдеться про посади міністра юстиції, на яку президент запропонував Миколу Оніщука, міністра освіти - Василя Креміня та міністра оборони - Юрія Єханурова.
Детальніше>>

Поступ у світі  » 
У Грузії починається передвиборна кампанія
 
Кандидати в президенти Грузії починають передвиборний марафон. Напередодні місцева ЦВК поставила крапку на кількості кандидатів - рівно о шостій вечора завершилася їх офіційна реєстрація.

Із 13-ти претендентів залишилися лише семеро. Михайло Саакашвілі, Давид Гамкрелідзе, Льован Гачечиладзе, Шалва Нателашвілі, Ірина Сарішвілі, Георгій Маїсашвілі та Бадрі Патаркацишвілі.

Перший номер у бюлетенях присвоєно кандидатові в президенти від Об’єднаної опозиції Льовану Гачечиладзе.
Детальніше>>

  Читайте також
   »  Через 5-7 років Євросоюз буде намагатися вступити в Союзну державу Росії та Білорусі
Політика  » 
"Регіонали" хочуть
Юрій РОМАНЕНКО, Главред
 
Партія регіонів висунула низку вимог до демократичної коаліції, спрямованих на поглиблення суперечностей між БЮТ і НУНС. Така тактика затягування часу поки що спрацьовує успішно.

Вітчизняна політика завжди вирізнялася розмаїттям сюжетних ліній, що химерно переплітаються між собою і створюють яскраве та непередбачуване політичне сьогодення.

Ситуація, яка виникла у Верховній Раді після провалу голосування по кандидатурі Юлії Тимошенко на пост прем'єра, розвивається в найкращих традиціях українського абсурду.
Детальніше>>

Дайджест  » 
Майбутній президент Росії керував усім брудом проти України?
Микола ПИСАРЧУК, УНІАН
 
Нарешті сталося. Володимир Путін, витримавши паузу в найкращих традиціях чи то театрального режисера, чи то слідчого Луб’янки, назвав нарешті ім’я свого наступника на посту президента Росії. Спочатку в щонайдемократичнішій манері кандидатуру першого віце-прем’єра уряду РФ Дмитра Медведєва висунули одразу чотири політичних партії – „Єдина Росія”, „Справедлива Росія”, Аграрна партія та „Громадянська сила”. Лідери всіх сил-висувантів негайно почимчикували в Кремль до Путніа – начебто пояснити „свій” вибір. І гроза чеченських сортирів зволив підтвердити: «Цілком і повністю підтримую цю пропозицію».
Детальніше>>

Точка зору  » 
Львів радянський: pro et contra
Олександр ХОХУЛІН, ZAXID.NET.
 
Ви пам’ятаєте? Оті смішні радянські карбованці, які ми зневажливо називали «дерев’яними», тому що не розуміли тоді їх реальної купівельної спроможності. А слово «радянський» ще пам’ятаєте? Питаю тому, що вживання його в Галичині вважається ознакою поганого тону і навіть поважні дослідники у своїх текстах користуються жаргонним «совєцький», що демонструє всю політичну заангажованість автора і підриває довіру до його писання, проте незаперечно засвідчує безмежний патріотизм. Маю надію, що хоч дехто пам’ятає – слово таке було, як і словосполучення «радянський Львів».
Детальніше>>

Спорт-Поступ  » 
Гравці "Динамо" не в захваті від відставки Лужного
 
Більшість гравців київського "Динамо" не в захваті від призначення нового головного тренера команди, яким в суботу став росіянин Юрій Сємін. За словами деяких гравців столичного клубу, вони були не проти, щоб команду продовжував очолювати Олег Лужний.
Нападник "Динамо" Ісмаель Бангура розповів, що знає про нового наставника киян Юрія Сєміна.

"Це прізвище я, звичайно, ж, чув, адже Сємін продуктивно працював у Росії з "Локомотивом", що виступав у Лізі чемпіонів. Утім, на цьому, якщо чесно, мої знання про нього вичерпуються", - сказав гвінеєць.
Детальніше>>

Пост-Factum  » 
Рейтинг найбезглуздіших подарунків на Різдво
 
Як показало дослідження, люди погано розбираються в різдвяних подарунках і вважають за краще загортати в красиву упаковку непотрібні речі. Нещодавно був представлений рейтинг найбезглуздіших, дурніших і просто ганебних подарунків, які людям доводилося одержувати на Різдво.

Перше місце було віддано іграшкам сексу, за ними слідують пігулки для схуднення, книги з психології і засоби особистої гігієни (тампони, прокладки і т.д.), повідомляє The Herald Sun.
Детальніше>>

Кримінал  » 
На Львівщині батько заявив про зґвалтування сина-першокласника
 
У Кам’янка-Бузькому районі на Львівщині до правоохоронців із заявою звернувся батько, який повідомив, що школярі побили його сина.

Правоохоронці виявили, що першачка вдарили по голові дерев’яною палкою хлопчаки з початкової школи. У нього на лобі утворились дві гематоми. Міліціонери встановили, хто побив першокласника, але з малюком вони так і не поспілкувались. Батьки відмовились від судово-медичної експертизи і не дозволили взяти свідчення у їхнього сина.
Детальніше>>

  Читайте також
   »  На Львівщині крадуть биків
КуПол: Новини  » 
Учора на Львівщині загинули троє чоловіків
 
Учора, 11 грудня, у Городоцькому районі покінчив життя самогубством 29-річний чоловік, який повішався. Про це повідомили у ЦГЗ ГУ МВС України у Львівській області.

Ще одного чоловіка без ознак насильницької смерті знайшли мертвим біля Стрийського ринку у Львові. Тіло невідомого чоловіка віком близько 70 років доставили у морг.
Детальніше>>

  Читайте також
   »  У Львові буде заступник мера з питань підготовки до Євро-2012
zaxid.net  » 
Луценко не виключає, що завтра "буянитиме" в парламенті
 
"Сьогодні ми узгодили усі позиції і принципові питання. Я особисто був присутній на усіх погоджувальних радах і засіданнях. Ми пішли на такий крок, на який зазвичай влада по відношенню до опозиції не йде. Навіть парламентські комітети ми розподілили за принципом 14 на 14, при цьому віддавши усі ключові (як-то фінансовий чи бюджетний комітет) опозиції, залишивши собі інші, упосліджені (з точки зору бізнесменів, що є нині в цій опозиції) комітети". Про це сьогодні, 12 грудня, у коментарі ZAXID.NET заявив народний депутат України від блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Юрій Луценко.
Детальніше>>

  Читайте також
   »  На Львівщині відновлять дерев’яну церкву XVIII ст.
   »  У Львові вперше відбудеться міжнародний дитячий творчий проект "UISAP 2007-2008"
   »  Личаківським цвинтарем у Львові курсуватиме екскурсійний електромобіль
   »  Німецька делегація має намір реалізувати у Львові проект ревіталізації місцевих кварталів
Реклама  » 
На правах рекламы: Search Moscow apartments for rent with FORTLINE
 
На правах рекламы:





Search Moscow apartments for rent with FORTLINE
Детальніше>>

Робота та Кар'єра
Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...

Загрузка...
Поступ 1999-2002 рр. у попередній версії
Партнери
 
 
 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   

Галицький інтелектуальний сепаратизм
 
   
Реклама
 
   
 
   
 
   
   
 
   
   
 
 


Гибка листов. Листогиб |
Розы. Фрезии. Тюльпаны. Букеты.|Фотобанки, а также USB накопители в Интернет магазине Romaxusпродажа ссылок, биржа ссылок , автоматизация ресторанов, весы cas, cipherlab, argox - 995cv
Гостиницы Сочи, детальніше читайте... | BTL рекламное промо агентство | быстрая установка кондиционеров aeg | наилучший осушители воздуха fd тут | вентиляция бассейнов лучшего качества | тепловые пушки тропик, обогреватели | домой воздухоочиститель на ваших условиях | компрессоры hitachi в гараж | Повесили шторы, жалюзи для защиты от света | канцтовары в офис москва
 
Керівник інтернет-проекту – Любомир Скочиляс
Адмініструється Суспільно-гуманітарним
консорціумом "Генеза"
тел.: (0322) 97-55-70, e-mail: consort@geneza.lviv.ua
Адреса в Інтернеті:
http://postup.brama.com
E-mail для реклами: cu_pol@yahoo.com
Сайт створений за сприяння Фонду розвитку ЗМІ посольства США в Україні
Думки, висловлені авторами матеріалів, є їх власною позицією і не обов'язково збігаються з позицією Посольства США в Україні


На правах рекламы
» ипотека ипотека, квартира в кредит » садовая техника дрели, насосы отопления » Предлагаем подъемник, люлька строительная » Предлогаем подъемник, штукатурка фасадов » Предлагаем штукатурные станции, бетоносмесители » шкафы для одежды сборно разборные » Предлагаем тельфер » Предлагаем таль, кран балка » измерительные приборы генератор, приборы измерений, lecroy » таль, тельфер
» Предлагаем штукатурка стен, штукатурные станции » офсетная печать календарь, полиграфия, брошюра » полиэтиленовые пакеты пакеты печать, оборудование пакетов » профессиональные грузчики грузчики, заказ грузчиков, такелаж » Коттеджный поселок Спокойное дачный поселок, продажа коттеджей » Лечебная косметика » Витамины » Шторы, карнизы, жалюзи шторы, карнизы потолочные » дом, недвижимость доминикана