This version of the page http://hip.org.ua/2007/06 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-14. The original page over time could change.
2007 Червень - Hip

Hip

Персональний блог. IT, software, hardware новини. Відео потоки, музика. Цікаві факти, анекдоти, гумор, персональні записи - Заходьте!

  • Записи (RSS)
  • Коментарі (RSS)

Archive for Червень, 2007

Yoooo!

  • Filed under: Персональне, Сайти
П'ятниця
Чер 22,2007

Я вже тут(на Україні). Пишу з мобілки. Он-лайн буду рідко. Будь-ласка для зв’язку зі мною користуйтеся цими телефонами:
Djuice: 80986058636
life:): 0934714464 - рідко, коли он-лайн!

  • 4 Comments
  • “Well come back to the stage of history” - або, Приймай мене Україно!!!!

    • Filed under: Персональне
    Неділя
    Чер 17,2007

    Цього літа я чекаю вже цілий рік. І нарешті воно прийшло. Завтра в 18.30 сідаю на літак до Львова.

    Це для мене дуже важлива та цікава поїздка, яку я вперше роблю за два роки від коли я переїхав в Італію. Планів маю багато. Отож думаю розважуся досить добре. iPod вже готовий, телефон теж. Закачав все що потрібно щоб ходити по інеті та бути в ІМ.

    Один з основних об’єктивів це перша всеукраїнська зустріч блогерів в Львові, яка організована мною і пройде в Львові 03-04 серпня цього року. Доречі всі хто хоче приєднатися, то ще не пізно досить зайти в цю тему: http://blogfaq.org.ua/forum/viewtopic.php?t=4 та прочитати як приєднатися до нас(нас вже близько 12 чоловік). Головне робіть це швидко тому що потрібно ще вирішити в якому готелі зупинимося та багато іншого.

    Отож я повертаюся Україно. Буду зазвичай в Тернопільські обл. та Івано Франківську, також думаю відвідати 2 рази Львів(включаючи зустріч) та Київ.

    Як ви догадалися блог буде оновленно рідко, а в гіршому разі дуже рідко, але думаю ви мене не залишите.

    Отож всім охочим зустрітися прошу писати на мейл: hipitalia {at} gmail.com або шукайте мене он-лайн в ICQ: 331857396. Телефон виставлю трохи пізніше, тому що зараз української сім не маю.

    Ну думаю це все! Отож чекайте мене! завтра в 21.30 маю вже бути на ненці Україні.

    Бажаю сам собі успіхів та всього найкращого. Надіюся наступний запис зроблю вже з України.

  • 2 Comments
  • За 48 годин бета-версія Safari для Windows була завантажена більше 1 млн разів

    • Filed under: Software
    Субота
    Чер 16,2007

    Через декілька годин після анонсу публічної тестової Windows-версії інтернет-браузера Safari в ньому були виявлені ряд небезпечних “дірок”. Зокрема, данський дослідник Тор Лархольм (Thor Larholm) в своєму блозі опублікував зразок коду, відкриття якого в Safari 3.0 приводило до запуску командного рядка Windows з необхідними параметрами.

    Поки незрозуміло, як заяви експертів по безпеці вплинули на інтерес користувачів до новинки: протягом всього лише двох діб з офіційного сайту Safari було завантажено більше 1 млн копій цієї програми. На третій день компанія Apple представила оновлення браузера до версії 3.0.1, в якій знайдені уразливості(”дірки”) були усунені.

    Не дивлячись на численну критику, Apple продовжує стверджувати, що Safari 3 є найпродуктивнішим веб-браузером для операційної системи Windows.

  • 1 Comment
  • Мобільний Youtube

    • Filed under: Google, Youtube, Моб. зв'язок
    Субота
    Чер 16,2007

    Youtube запустив мобільний інтерфейс доступний за цим адрессом: m.youtube.com. Для проглядання відео вам потрібний мобільний телефон який вміє програвати стрімінг відео (RTSP/3GP with H263/AMR) і анламітед пакет для інтернет трафіку. Більшіст 3G телефонів підтримує 3GP, але ви можете завжди програвати ці файли на комп’тері, якщо ви маєте плеєр типу: MPlayer, VLC, RealPlayer або Quicktime.

    Тільки мала частина відео доступна в мобільні версії і це до того ж малі відео, які були завантажені останнім часом, або популярні. Присутні також три спеціальних категорії: people, entertainment і “grab bag” і пошук для знаходження відео. (more…)

  • 0 Comments
  • Технологію CAPTCHA звели нанівець ми(українці)?

    • Filed under: Software, Інтернет, Спам, Україна
    П'ятниця
    Чер 15,2007

    Ефективність CAPTCHA починає знижуватися у міру розвитку систем OCR. Тести стали настільки складними, що люди насилу справляються з ними. Потрібно уважно придивлятися, щоб розрізнити букви і цифри на тих, що їх замазали, закреслених, зашумленних картинках. Великі IT-корпорації активно ведуть дослідження в цій області. І eBay, і Microsoft працюють над винаходом ефективніших версій CAPTCHA. Один з варіантів - розпізнавати тварин, а не букви. Деякі незалежні дослідники працюють над протилежним завданням - і вони деколи добиваються чималих успіхів. Наприклад, 25-річний український хакер Олексій Колупаєв створив програму, яка здатна пройти майже будь-який тест. (more…)

  • 0 Comments
  • Україна стає центром європейського IT-аутсорсингу

    • Filed under: IT Новини, Україна
    Четвер
    Чер 14,2007

    За останні три роки Україна перетворилася на найбільший центр IT-аутсорсингу Східної Європи: зокрема, в 2006 р. доходи українських підприємств, що займаються офшорним програмуванням, виросли на 47%, склавши $246 млн. Такі дані наводяться в звіті ресурсу Goaleurope.com.

    Володіючи другим за чисельністю населенням в регіоні (після Росії), а також значним науковим потенціалом, Україна в той же час мало інтегрована в загальноєвропейський простір, що зумовлює порівняно низьку собівартість розробки ПЗ на її території, а також відносну стабільність кількості IT-професіоналів, чия міграція в країни Європи пов’язана з певними складнощами. Все це створює привабливі умови для розвитку аутсорсингової діяльності. (more…)

  • 0 Comments
  • Nokia N77 + фото

    • Filed under: Моб. зв'язок, Нові технології
    Четвер
    Чер 14,2007

    Основною особливістю цього апарату є можливість приймати телевізійні сигнали в спеціальному форматі: насолоджуватися прогляданням улюблених телешоу, дивитися випуски свіжих новин або стежити за спортивними трансляціями. Іншими перевагами телефону стали не дуже висока ціна, стильний дизайн і відмінні технічні характеристики: MP3-плеер, 2-мегапіксельна камера (1600 x 1200 пікселів), мережеві можливості, електронна пошта, органайзер. Працює Nokia N77 на базі Symbian OS. (more…)

  • 1 Comment
  • Перші відгуки “зірок” про iPhone

    • Filed under: IT Новини, Нові технології, Персональне, Сайти
    Середа
    Чер 13,2007

    От ми і дочекалися! Всім відомо що майже всі відомі музиканти та інші персони мають свої блоги, а що саме вони там пишуть не всім відомо. Вони такі ж самі блогери як ми. Хтось пише про приватне життя, хтось про ІТ, не вірите?

    Ось до вашої уваги огляд iPhone ніким іншим як самою Madonna, яка представила свій ІТ бік .

    Далі буде переклад на українську її статті на персональному блозі Мадоннни:

    Я пишу це на моєму iPhone. Я його мала досить давно, але не могла розказати вам до цих пір. Це напевне перший огляд iPhone, який був коли небудь написаний.

    Клавіатура на контактному екрані(touchscreen) - чудова. Мені вдається писати слова дуже швидко! Я можу ходити по інтернет сторінкам та писати в моєму електроному блозі для вас! iPhone програє мою iTunes колекцію бездоганно. Я люблю розглядати мої обкладинки альбомів. Я маю тисячі сімейних фото на ньому, а дислей відображає їх чудово. Тепер я вважаю інші мої телефони iTrash(іСміттям) ! Я напевне попрошу Стіва послати мені інших три таких! Мені потрібно розділити їх на 3 типи: сімейний, для друзів, для бізнесу та інші! Цей телефон - бомба(в хорошу плані напевне)!

    Ось бачите Мадонна нічим не відрізнається від мене коли пише ІТ статті або огляди всяких техно-заморочок !

  • 4 Comments
  • Apple випустила Safari для Windows XP/Vista

    • Filed under: Software
    Вівторок
    Чер 12,2007

    Нарешті це сталося, тепер всі найголовніші браузери, йдуть під Windows. нарешті всі вебмастери можуть подивитися на вигляд свого сайту в цьому досить таки цікавому браузері від гіганта ІТ ринку - Apple.

    Якщо вірити оцінкам їх експертів цей браузер швидший за всіх інших конкурентів, враховуючи FireFox та Opera. Він має багато функцій які набагто полегшують роботу при серфінгу в інтернеті. Має вбудовані “таби” та зручний RSS читач. Також в ньому дуже легко керувати закладками.

    Я його сьогодні завантажив і протестував трохи. Насправді швидкість та функціональність вражає. Я б назвав його достойним конкурентом FireFox. Є підтримка гаджетів! (more…)

  • 13 Comments
  • Apple запустить свій відеосервіс?

    • Filed under: Інтернет, Веб 2.0, Відео, Сайти
    Вівторок
    Чер 12,2007

    Журналісти Financial Times стверджують, що компанія Apple зараз знаходиться на фінальних стадіях переговорів з найбільшими голлівудськими студіями. Нібито відомий виробник збирається запустити новий мережевий відео-прокат з величезним вибором різних фільмів. Дивитися кіно протягом тридцяти днів можна буде всього за $3.

    Подібний сервіс стане для Apple чимось абсолютно новим. Нагадаємо, що зараз весь пропонований компанією відео-контент (в основному від Disney і Paramount) необхідно купувати. Прокат фільмів від багатьох студій повинен значно розширити асортимент iTunes, допомогти системі Apple TV, одночасно склавши конкуренцію Xbox Live Video Marketplace. Ми сподіваємося почути офіційний анонс від Apple на WWDC 2007.

    via itnews.com.ua

  • 0 Comments
  • Два нових плугіна для FireFox, для роботи з сервісами Гугла (Gmail, Google Reader notifiers)

    • Filed under: Google, Software
    Неділя
    Чер 10,2007

    Думаю абсолютна більшість вас користується такими популярними сервісами Гугла як Gmail і Google Reader. Це - два найпопулярніших серівса, які набагато полегшують нам(вебмастерам та іншим) життя.

    Часто слідкувати оперативно за ними не вдається навіть якщо ми он-лайн цілий час. Отож думаю цих два нових додатки до FireFox дозволять вам це з легкістю робити. Ва досить встановити їх і все. Коли до вас прийдуть нові листи або появляться нові новини на олюблених сайтах ці два додатки вас швидко повідомлять про це і ви зможете зразу ж відповісти на листа або прочитати новинки.

    Скачати:
    Gmail Notifier
    Google Reader Notifier

  • 0 Comments
  • Вийшла п’ята альфа-версия браузера Firefox 3

    • Filed under: Software
    П'ятниця
    Чер 8,2007

    Співтовариство розробників Mozilla.org оголосило про випуск п’ятої альфа-версії браузера Firefox 3, відомого під кодовою назвою Gran Paradiso.

    У браузері Firefox 3.0, перша альфа-версія якого вийшла в грудні минулого року, з’явиться багато нововведень. Зокрема, згадується підтримка більшої кількості графічних стандартів, зокрема SVG (Scalable Vector Graphics), підвищена безпека і стабільність роботи, а також оффлайновая підтримка веб-додатків.

    У п’ятій альфа-версії Firefox 3 вперше реалізована нова система закладок Places. Тепер всі закладки, а також історія відвіданих сторінок зберігатимуться у вбудованій базі даних SQLite. Це, як очікується, дозволить підвищити надійність, продуктивність, а також розширити можливості по роботі з посиланнями. Втім, поки система Places мало чим відрізняється від традиційного представлення закладок і історії відвіданих сайтів. (more…)

  • 1 Comment
  • Американці створили систему бездротової передачі електроенергії

    • Filed under: Нові технології, Світ
    П'ятниця
    Чер 8,2007

    Дослідники з Массачусетського технологічного інституту (MIT) створили ефективну систему бездротової передачі енергії. Відстань від джерела енергії до приймача може досягати двох метрів, а потужності вистачає для лампи 60-ват.

    Ідея бездротової передачі електроенергії не нова. Але всі розробки в цій області засновані на електромагнітному випромінюванні і не набули широкого поширення із-за низької ефективності унаслідок розсіювання більшої частини енергії в навколишній простір замість направленої передачі. (more…)

  • 0 Comments
  • Вийшла бета-версія тривимірного браузера SpaceTime

    • Filed under: Software
    Четвер
    Чер 7,2007

    Компанія SpaceTime, розміщена в Нью-Йорку, випустила бета-версію свого однойменного безплатного, тривимірного браузера, який, як затверджується, здатний істотно спростити роботу в інтернеті.

    Новий браузер відображає відкриті сайти в тривимірному просторі. При цьому веб-сторінки можна повертати під будь-яким кутом, виводити їх на перший план або ж, навпаки, відсовувати назад, змінювати порядок сторінок і здійснювати їх масштабування. Історія відкритих сайтів відображається на спеціальній “тимчасовій шкалі”, що наочно демонструє, в якому порядку користувач проглядав сторінки.

    Інша особливість SpaceTime полягає в наявності спеціальних функцій для пошуку в Google, Yahoo, eBay і Flickr. Після обробки запиту, введеного в пошукове поле, браузер автоматично відобразить кожен із знайдених результатів в окремому вікні в тривимірному просторі. Це підвищує зручність проглядання сторінок і прискорює процес вибору потрібного сайту. Найближчим часом розробники планують реалізувати аналогічні функції для онлайнового магазина Amazon.com, відеосервісу YouTube, соціальної мережі MySpace і інших популярних інтернет-ресурсів. (more…)

  • 2 Comments
  • UMC знижує вартість послуг на вихідні дзвінки і SMS в роумінгу

    • Filed under: Моб. зв'язок
    Середа
    Чер 6,2007

    UMC оголошує про введення 20% знижок для абонентів сервісів Sim-Sim і Jeans на вихідні дзвінки і передачу текстових повідомлень (SMS) в роумінгу. Акція діє з 1 червня по 31 серпня.

    “Ми раді запропонувати нашим абонентам можливість максимально комфортного і доступного спілкування з друзями і близькими на п’яти континентах. Залишайтеся на зв’язку і діліться з близькими враженнями від відпочинку і подорожей. Завдяки запропонованій акції, це стало доступніше”, - відзначив Сергій Самокрік, начальник департаменту розвитку і управління продуктами компанії UMC.

  • 0 Comments
  • Категорії

    • Автомобілі
    • Без категорії
    • Веб 2.0
    • Відео
    • Гумор
    • Дизайн
    • Домени
    • Конкурси
    • Мої проекти
    • Музика
    • Новини
      • Медицина
      • Різне
      • Світ
      • Спорт
      • Україна
    • Персональне
    • Сайти
    • Спам
    • Телебачення
    • Фото
    • Google
    • Hip.org.uA - News
    • IT Новини
      • Ігри
      • Інтернет
      • Моб. зв'язок
      • Нові технології
      • Software
    • Microsoft
    • p2p
    • SEO
    • Wordpress
    • Youtube

    Архів

    • Грудень 2007
    • Листопад 2007
    • Жовтень 2007
    • Червень 2007
    • Травень 2007
    • Квітень 2007
    • Березень 2007
    • Лютий 2007
    • Січень 2007
    • Грудень 2006
    • Листопад 2006
    • Жовтень 2006
    • Вересень 2006
    • Серпень 2006

    Друзі

    • LaSet
    • TET-A-TET
    • Ribel`s blog
    • Nick Vacula
    • Безlimitні нотатки
    • Блоґ FireON’a - Вогонь свободи
    • ELECTRIC VIRTUAL WORLD
    • Олександр Мекаль
    • Загадки для кмітливих
    • Український софт
    • FRESHman
    • Mehanik
    • R.I.P’s BloG
    • Блоґ Мустанга

    Голосування

    • Як вам моя нова тема?

      Подивитися Результати

       Loading ...
    • Архів Опитувань

    Хмарка Тегів

    ІТ Гугл Львів Україна блог браузер версія завантажити звязок літо мобільний негативні оновлення позитивні пошук проект сервіс сервіси скачати софтвер фактори фото apple blog blogfaq browser domain download ebay factors firefox free Google last.fm linux Microsoft negative new opera photo php positive rating SEO service software video vista Wordpress Youtube

    Рекомендую




    Обмін

    Всі кнопки в одній | Мої проекти | Анти-пірат | Интернет магазин музыкальных инструментов | Туризм в Україні - Коропець | "Шешори" не в Шешорах зовсім і не "Шешори"...

    Друзі з Америки

    • memory card File recovery
    • usb drive repair services
    • SEO Expert
    • Austin Web Design

    Адміністрування

    • Вхід
    • Valid XHTML
    • XFN
    • WordPress

    Останні Коментарі

    • podarok марудна то справа скажу я тобі… із модами взагалі...
    • podarok а сайт то лежить 8(
    • oliver.voron 2hellveen, та ну ладно. нащо вже зовсім прибіднятися. а гарно...
    • podarok - необхідність генерації нового коду старим клієнтам...
    • hip Не знаю чи ти точно про feeds.org.ua говориш, ти напевне з feeds.com.ua...

    Останні Записи

    • Два “золотих” мотиви запостити
    • feeds.org.ua - вже майже…..
    • Зміна стилю
    • Теми для Wordpress
    • Feeds.org.ua v.2 beta
    • CMS для web 2.0 проекту
    • Last.fm Recent Tracks Graber - скрипт від мене
    • Інструкція оновлення Wordpress (2.0.x до 2.x)
    • Wordpress 2.3.1
    • Перші роботи


    Остані прослухані пісні

    • Dancing DJ's vs. Roxette - Fading like a flower
    • Gigi D'Agostino - Ginnastica Mentale (F.M.)
    • The Killers - Somebody Told Me (Josh Harris Full Club
    • Royal Gigolos - No Milk Today
    • Drunkenmunky - Calabria
    • 50 Cent - Candy Shop (New York mix)
    • DJ Rad - round and round
    • David Guetta - Love Is Gone (Fred Rister & Joachim Garraud Radio Edit Rmx)
    • DJ Aligator - Music Is My Language
    • David Guetta - Don't be afraid (bonus track)