This version of the page http://hip.org.ua/2007/04 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-14. The original page over time could change.
2007 Квітень - Hip

Hip

Персональний блог. IT, software, hardware новини. Відео потоки, музика. Цікаві факти, анекдоти, гумор, персональні записи - Заходьте!

  • Записи (RSS)
  • Коментарі (RSS)

Archive for Квітень, 2007

Google Image Labeler

  • Filed under: Google
Понеділок
Кві 30,2007

Гугл не перестає дивувати своїми видумками, щоб покращити результати пошуку.

Цього разу вони грають на дусі змагання і придумали таку от собі гру в якій ви змагаєтеся з суперником за звання “мудрика”.

Тобто вам дають малюнок який ви маєте “затегувати”, тобто зв’язати з ним найбільш релативні до нього теги, які допоможуть пошуку зображень працювати краще.

Такий спосіб покращення пошуку досить ориганільний і діючий. До того ж там за кожне протеговане зображення дають 100 очків, які накопичуються на акаунті і хто зна, може Гугл за них щось дасть

Ось лінк на сервіс: http://images.google.com/imagelabeler/

  • 1 Comment
  • PR5 ми лідери!!!!!

    • Filed under: Google, Домени, Мої проекти
    Субота
    Кві 28,2007

    Поздоровляю всіх кому вчерашній апдейт PR на дата центрах Гугла виявився позитивним. Для мене він виявився дуже позитивним!!! Наш так званий “клан” знову перевершив сам себе і отримав PR5 для всіх.

    Мені дуже приємно що я один з засновників і найстаріших блогерів клану, який одержує подарунки один за одним від Гугла.

    Отож з поглядом в майбтнє кажу: Приєднуйтеся!!!

    Також маю в голові маленький проектик об’єднання нас всіх в спільноту онлайн і не тільки. Подробиці будуть пізніше, зараз проект обговорюється серед блогерів клану.

  • 3 Comments
  • У Євросоюзі переслідуватимуть за пособництво піратству

    • Filed under: Інтернет
    Субота
    Кві 28,2007

    Європейський парламент схвалив Другу директиву по боротьбі з порушеннями в області інтелектуальної власності (Second Intellectual Property Enforcement Directive, IPRED2). У фінальному тексті законопроекту були відсутні ряд моментів, що не дозволили прийняти директиву при минулому голосуванні на початку поточного місяця, проте супротивники ініціативи як і раніше висловлюють свою незадоволеність.

    За порушення авторських прав в “промислових масштабах” і “пособництво” подібним порушенням закон передбачає накладення штрафу у розмірі 300000 євро і до чотирьох років тюремного затримання. Супротивники законопроекту відзначають, що покарання за пособництво порушенню копірайта вже передбачено законодавством деяких країн, проте введення таких суворих заходів, на думку організації Foundation for а Free Information Infrastructure, є необгрунтованим. (more…)

  • 0 Comments
  • Учені змоделювали половину мозку миші

    • Filed under: IT Новини, Медицина, Світ
    Субота
    Кві 28,2007

    Фахівці дослідницької лабораторії корпорації IBM і Університету Невади здійснили успішне моделювання процесів, що протікають в головному мозку миші.

    Як повідомляє ВВС, в експерименті взяли участь Джеймс Фрай, Раджагопал Анантанарайянан і Дхармендра Модха. Учені підкреслюють, що моделювання діяльності мозку є дуже складним завданням. Так, наприклад, в головному мозку миші, імовірно, налічується порядка шістнадцять мільйонів нейронів, кожен з яких має до 8000 синапсів. Створення віртуальної моделі подібної системи вимагає дуже великих обчислювальних потужностей. (more…)

  • 0 Comments
  • Число завантажень Skype Extras перевищило 10 мільйонів

    • Filed under: Software
    Субота
    Кві 28,2007

    Компанія Skype повідомила, що число завантажень Skype Extras перевищило 10 мільйонів. Extras – це додаткові модулі, написані незалежними розробниками, які дозволяють розширювати можливості Skype. В даний час в програмі Skype Developer Program беруть участь більше 4 тисяч розробників. Засіб для управління плагинамі Extras Manager був представлений близько чотирьох місяців тому в Skype 3 для Windows.

    Серед деяких додаткових можливостей, які реалізовані за допомогою Extras, можна відзначити ігри, відеоаватари, що персоналізуються, рекламу різних сервісів і програмного забезпечення через Skype. (more…)

  • 0 Comments
  • Microsoft вмирає!!! (Paul Gram)

    • Filed under: Google, IT Новини, Microsoft
    Четвер
    Кві 26,2007

    Пару днів назад я раптово усвідомив, що Microsoft мертва. Я обговорював з молодим засновником стартапа, чим Google відрізняється від Yahoo. Я говорив, що в Yahoo із самого початку дуже боялися Microsoft. Саме тому вони позиціонували себе як медіакомпанію (а не як компанію, яка займається технологіями). І тут я подивився на співбесідника і зрозумів, що він втратив нитку…

    Microsoft? Він нічого не сказав, але вже повірте мені: у його голові просто не укладається, щоб хто-небудь міг боятися Microsoft.

    Починаючи з пізніх 80-х і протягом майже двадцяти років софтверна індустрія жила в тіні Microsoft. Я пам’ятаю часи, коли на місці Microsoft була IBM. Особисто я здебільшого просто ігнорував їх вплив. Я ніколи не використав програми від Microsoft, так що стикався з ними не безпосередньо - наприклад, в спамі, який мені присилають боти. І оскільки я не приділяв увагу Microsoft, я не відмітив, як тінь зникла.

    Але її немає. Я відчуваю це. Ніхто більше не боїться Microsoft. Вони все ще заробляють купу грошей - як і IBM, до речі. Але вони вже не небезпечні.

    Коли Microsoft померла і від чого? Я знаю, що ще в 2001 році вона здавалася небезпечною… Думаю, все було кінчено до 2005 року. Коли ми запускали Y Combinator1, ми вже не сприймали Microsoft як можливого конкурента нашим стартапам. Насправді, ми ніколи не запрошували їх на демо-дні, де стартапи роблять презентації для потенційних інвесторів. Ми запросили Google і Yahoo і інші інтернет-компанії, але покликати Microsoft нам і в голову не приходило. Та і вони не прислали нам жодного е-мейла. Вони живуть в іншій реальності.

    Що їх убило? Чотири речі - і всі вони одночасно трапилися в середині 2000-х. (more…)

  • 3 Comments
  • Просвітіть мене

    • Filed under: Відео, Музика
    Середа
    Кві 25,2007

    Можливо хтось знає мене як заклятого репера, або як важкого любителя цього жанру, але я слухаю багато іншої музики в тому числі Alternative та NU Metal.

    Думаю багато хто з вас на початку 3-го тис. слухав Limp Bizkit, або хоча б чув про цю легендарну групу.

    Ця група одна з моїх музичних ідолів. Особливо мені подобається її жанр.

    Я вже багато писав на цьому блозі що вона розвалюється, але от недавно просочилася новина що Фред знову хоче зробити світовий тур щоб відновити групу, щоб це зробити він публічно просить всіх фанів групи повернути назад гітаріста групи, який виявився фундаментом групи і після виходу якого група почала розвалюватися.

    Отож просвітіть мене на рахунок цієї групи, що з нею твориться? Що далі? Хтось, щось знає? Пишіть!

    Ось їх один з найкращих кліпів:

  • 3 Comments
  • Астрономи знайшли другу Землю

    • Filed under: Новини, Світ
    Середа
    Кві 25,2007

    Астрономи виявили за межами Сонячної системи планету, найбільш зі всіх відомих планет схожу на Землю.

    2 невідомі раніше екзопланети були відмічені на орбіті карликової зірки Gliese 581, на відстані 20,5 світлових років від сузір’я Вагів. За свідченням авторів відкриття, виявлена ними планета отримала умовне позначення 581с.

    Зроблено це відкриття групою європейських астрономів за допомогою інструментів Південної європейської обсерваторії, що знаходиться в Ла-сілье в Чилі. Звіт про результати своєї роботи учені направили для публікації в міжнародний тижневик Астрономія і астрофізика.

    Також як і наша планета, її двійник, виявлений ученими, рухається по орбіті навколо щодо прохолодної зірки. Температура на планеті-двійнику практично відповідає земній.

    Ці збіги навели учених на думку, що на планеті може існувати вода, та сама речовина, без якої життя на планеті Земля було б неможливе. Маса виявленої планети в п’ять разів перевищує земну. Сила тяжіння на ній в 1,6 рази більша, ніж на наший планеті. Двійник Землі оповитий щільним шаром атмосфери і має скелясту поверхню.

    Один оберт навколо свого світила 581с здійснює за 13 земних діб. Особливістю цієї планети є те, що навколо власної осі вона не обертається. Таким чином, вона звернена до своєї зірки завжди однією і тією ж стороною. Не дивлячись на те, що Gliese 581 входить в список найбільш близьких до Землі зірок, потрапити на неї протягом людського життя як і раніше не представляється можливим.

  • 0 Comments
  • Google тестує новий дизайн (крок за кроком)

    • Filed under: Google
    Вівторок
    Кві 24,2007

    Google вже місяць як працює над новим дизайном для свого пошуку, щоб адаптувати його під інші сервіси які з’явилися пізніше. Зміни стосуються так званого топ-меню, яке вже присутнє в Gmail та в деяких інших нових сервісах, також Google дещо запозичила в своєї MacOS версії.

    Думаю ці зміни досить таки природні. Також думає цей рік позначиться покращенням “бідного” дизайну всіх сервісів компанії.

    Сам процес зміни дизайну через запис в куккі ви знайдете в продовжені (крок за кроком, з скрінами) (more…)

  • 3 Comments
  • СТБ Он-лайн

    • Filed under: Сайти, Телебачення
    Понеділок
    Кві 23,2007

    Тепер програми СТБ можна переглядати он-лайн. Про це мені повідомили самі представники каналу. Якість транслації дуже хороша. Швидкість я б сказав ще краща ніж в Youtube. В списку багато хороших передач які можна переглядати в любий час доби. Вже назбирався досить не поганий архів.

    Раджу переглянути: http://www.stb.ua/e107_plugins/videotv/videotv.php

  • 4 Comments
  • 21.04.1990 <- 17 років -> 21.04.2007

    • Filed under: Персональне
    Субота
    Кві 21,2007

    Цей день як ви вже зрозуміли для мене особливий. Сьогодні мені виповнилося 17 років. Це дуже важлива дата для мене, перш за все тим, що рівно за рік я буду ПОВНОЛІТНІМ!

    Цей рік багатообіцяючий. Хоча я звик рахувати рік з Новго Року а не з дня народженння, але цього року випало так що якщо говорити про те або про інше все одно буде що згадати.
    Багато чого вже сталося в цьому 2007 і ще більше я чекаю від іншого 2007, а саме мого 17-ччя. А саме: РОЗВАГ РОЗВАГ РОЗВАГ!!!!

    УКРАЇНО ЧЕКАЙ МЕНЕ!!!!

    Всім хто хоче зустрітися зі мною на Україні цього літа прошу звертатися вже тепер. Треба буде культурно організувати все

  • 6 Comments
  • Огляд WordPress 2.2

    • Filed under: Software
    П'ятниця
    Кві 20,2007

    Дана версія поки знаходиться в стадії бета, але швидше за все принципових змін в ній вже не буде. Для тих, хто поки що використовує лінійку 2.0.*, схоже доведеться серйозніше замислюватися про перехід на WordPress 2.2.

    Перш за все хочу відзначити, що в цій версії виправлено приблизно 250 помилок в порівнянні з версією 2.1. Так, що «тестовий період» 2.1 більш-менш рухається до логічного завершення. Правда бентежить, що для майбутньої 2.3 вже «заготовлено» 270 виправлень. Так, що низки апгрейтів нам, схоже, не минути.

    Але не будемо про сумне, подивимося, що ж нового нас чекає в найближчій версії. (more…)

  • 0 Comments
  • Web 2.0 не виправдав очікувань

    • Filed under: Веб 2.0, Сайти
    Четвер
    Кві 19,2007

    Web 2.0 - веб-сайти, вміст яких складають матеріали користувачів - фото, відео, аудіо, статті, тексти - зіткнувся із споживчим відношенням. Тоді як ресурси відвідують десятки мільйонів людей, свої матеріали розміщують від сили тисячі. (more…)

  • 2 Comments
  • Google готує онлайновий PowerPoint

    • Filed under: Google
    Четвер
    Кві 19,2007

    Не дивлячись на те, що Google не перестає повторювати, що її набір онлайнових застосувань – не конкурент Microsoft Office, після останнього анонса це твердження викликає сумніви. Після випуску онлайнових програм для роботи з текстом і таблицями Google повідомила, що планує випустити додаток для створення презентацій і слайд-шоу. Реліз додатку очікується вже влітку цього року. (more…)

  • 0 Comments
  • Google запустить систему фільтрації на YouTube

    • Filed under: Google, Youtube
    Вівторок
    Кві 17,2007

    Компанія Google анонсувала систему фільтрації контента, застережливу появу на YouTube відеороликів, захищених копірайтом. Про готовність системи повідомив генеральний директор Google Ерік Шмідт на конференції Національної асоціації мовців.

    Нова система Claim Your Content автоматично визначає захищені авторськими правами матеріали для їх подальшого видалення. Шмідт заявив, що Google майже готова до запуску системи. Передбачалося, що технологія фільтрації буде реалізована ще в минулому році, але з ряду причин цього зроблено не було.

  • 0 Comments
  • Категорії

    • Автомобілі
    • Без категорії
    • Веб 2.0
    • Відео
    • Гумор
    • Дизайн
    • Домени
    • Конкурси
    • Мої проекти
    • Музика
    • Новини
      • Медицина
      • Різне
      • Світ
      • Спорт
      • Україна
    • Персональне
    • Сайти
    • Спам
    • Телебачення
    • Фото
    • Google
    • Hip.org.uA - News
    • IT Новини
      • Ігри
      • Інтернет
      • Моб. зв'язок
      • Нові технології
      • Software
    • Microsoft
    • p2p
    • SEO
    • Wordpress
    • Youtube

    Архів

    • Грудень 2007
    • Листопад 2007
    • Жовтень 2007
    • Червень 2007
    • Травень 2007
    • Квітень 2007
    • Березень 2007
    • Лютий 2007
    • Січень 2007
    • Грудень 2006
    • Листопад 2006
    • Жовтень 2006
    • Вересень 2006
    • Серпень 2006

    Друзі

    • LaSet
    • TET-A-TET
    • Ribel`s blog
    • Nick Vacula
    • Безlimitні нотатки
    • Блоґ FireON’a - Вогонь свободи
    • ELECTRIC VIRTUAL WORLD
    • Олександр Мекаль
    • Загадки для кмітливих
    • Український софт
    • FRESHman
    • Mehanik
    • R.I.P’s BloG
    • Блоґ Мустанга

    Голосування

    • Як вам моя нова тема?

      Подивитися Результати

       Loading ...
    • Архів Опитувань

    Хмарка Тегів

    ІТ Гугл Львів Україна блог браузер версія завантажити звязок літо мобільний негативні оновлення позитивні пошук проект сервіс сервіси скачати софтвер фактори фото apple blog blogfaq browser domain download ebay factors firefox free Google last.fm linux Microsoft negative new opera photo php positive rating SEO service software video vista Wordpress Youtube

    Рекомендую




    Обмін

    Всі кнопки в одній | Мої проекти | Анти-пірат | Интернет магазин музыкальных инструментов | Туризм в Україні - Коропець | "Шешори" не в Шешорах зовсім і не "Шешори"...

    Друзі з Америки

    • memory card File recovery
    • usb drive repair services
    • SEO Expert
    • Austin Web Design

    Адміністрування

    • Вхід
    • Valid XHTML
    • XFN
    • WordPress

    Останні Коментарі

    • podarok марудна то справа скажу я тобі… із модами взагалі...
    • podarok а сайт то лежить 8(
    • oliver.voron 2hellveen, та ну ладно. нащо вже зовсім прибіднятися. а гарно...
    • podarok - необхідність генерації нового коду старим клієнтам...
    • hip Не знаю чи ти точно про feeds.org.ua говориш, ти напевне з feeds.com.ua...

    Останні Записи

    • Два “золотих” мотиви запостити
    • feeds.org.ua - вже майже…..
    • Зміна стилю
    • Теми для Wordpress
    • Feeds.org.ua v.2 beta
    • CMS для web 2.0 проекту
    • Last.fm Recent Tracks Graber - скрипт від мене
    • Інструкція оновлення Wordpress (2.0.x до 2.x)
    • Wordpress 2.3.1
    • Перші роботи


    Остані прослухані пісні

    • Dancing DJ's vs. Roxette - Fading like a flower
    • Gigi D'Agostino - Ginnastica Mentale (F.M.)
    • The Killers - Somebody Told Me (Josh Harris Full Club
    • Royal Gigolos - No Milk Today
    • Drunkenmunky - Calabria
    • 50 Cent - Candy Shop (New York mix)
    • DJ Rad - round and round
    • David Guetta - Love Is Gone (Fred Rister & Joachim Garraud Radio Edit Rmx)
    • DJ Aligator - Music Is My Language
    • David Guetta - Don't be afraid (bonus track)