This version of the page http://www.center-osvita.dp.ua/programs/308u.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-14. The original page over time could change.
Центр “Освіта” - Допомога в підготовці до стандартних тестів: ACT, TOEFL, GRE, GMAT, SAT, процедура вступу до американських вузів, фінансова допомога, літні табори в США, MBA програми, гранти, стипендії, освіта в США, програми обміну студентами, викладачами, вченими, центр “Освіта”, робота для студентів, робота в США, курси TOEFL, курси GMAT, стажування за кордоном, навчання за кордоном, безкоштовно.










.
...

...

Канадський інститут українських студій (КІУС/CIUS)
Альбертський університет

надає у 2003/2004 академічному році

ДОСЛІДЧІ ДОТАЦІЇ

З історії, літератури, мови, педагогіки, права, економіки, жіночих студій, етнографії, бібліотекознавства та суспільствознавства України чи українців у Канаді.

Дослідчі дотації присуджуються проектам, які мають наукову вартість, чіткий план і поміркований бюджет, а також результати яких можна буде видати як наукову працю. Дослідчі дотації мають мету допомагати насамперед ученим-фахівцям в університетах чи інших вищих навчальних закладах і науково-дослідних інститутах. Крім виповнення анкети, інститут потребує зразки попередніх наукових праць претендента та дві рекомендації від науковців, які обізнані з працею претендента.

За анкетами просимо звертатися на адресу інституту:

Canadian Institute of Ukrainian Studies
450 Athabasca Hall University of Alberta Edmonton, Alberta, Canada T6G 2E8
ТЕЛЕФОН: 780-492-2973
Факс: 780-492-2972
Ел.пошта: cius@ualberta.ca
Веб-сторінка: www.ualberta.ca/CIUS/

Термін для подання: 1 березня 2003 p.



...

© Osvita, 1999-2007